Edis Görgülü Haberleri

Gündeme damga vuran Edis'in şarkılarının sözlerinden kaç tanesini tamamlayabilirsin?

Edis şüphesiz ki son zamanların en çok dinlenilen sanatçılarından bir tanesi! Çıkardığı her parça ile gündeme damga vuran Edis'in şarkılarını sevenlerden misin? Eğer tüm şarkılarını dinlerim ve ben gerçek bir Edis hayranıyım diyorsan testimize hoş geldin!

Trend 06-01-2023 17:29

Bensu Soral ile sarmaş dolaş yakalanmıştı! Edis'ten flaş açıklama

Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çiftinin düğününe çekilen görüntüler sosyal medyada gündeme oturmuştu. Bensu Soral ile sarmaş dolaş hallerine gelen tepkilere Edis, daha fazla sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı konu ile ilgili esprili eleştiriler yapan sosyal medya kullanıcılarına bakın nasıl cevap verdi.

Magazin 03-09-2022 09:26

30 Ağustos Ankara Edis konseri saat kaçta? 30 Ağustos Zafer Bayramı Edis konseri nerede?

Edis, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Ankara'da sahne alacak. Bilindiği üzere; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki ordunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ile Başkomutanlık Meydan Muharebesi Türk milleti için önemlidir. Bu özel gün, bugün ülkenin dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Peki, 30 Ağustos Ankara Edis konseri saat kaçta? 30 Ağustos Zafer Bayramı Edis konseri nerede?

Magazin 30-08-2022 14:23

İBB Edis konseri ne zaman? Edis'in Yenikapı konseri saat kaçta, ücretsiz mi?

İBB Edis konseri ne zaman? 23 Haziran 2019 seçimlerinin yıl dönümü sebebiyle Yenikapı etkinlik alanında birçok isim konser verecek. Evdeki Saat, Mavi Gri, BEGE, Reynmen, DJ Ersin gibi şarkıcıların yanı sıra seslendirdiği 'Benim Ol', 'Çok Çok', 'Dudak' ve 'Martılar' gibi şarkılarıyla dinleyenlerin gönlünde taht kuran başarılı şarkıcı Edis de sahne alacak. Peki İBB Edis konseri saat kaçta? İşte Yenikapı etkinlik alanındaki konsere ilişkin detaylar...

Magazin 23-06-2022 13:03

Edis, TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'e kızanlara tepki gösterdi! Bu bir şov ki kuirler...

Doğum videolarıyla tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan TikTok fenomeni Mükremin'e Bergüzar Korel ve Ayşe Arman gibi isimlerden tepki gelirken Hazal Kaya ve Edis gibi isimlerden de destek geldi. Edis bir paylaşım yaparak "Tepkiniz tam olarak neye" diyerek isyan etti.

Magazin 10-06-2022 07:28

Annesi kanser tedavisi gören Edis sahnede gözyaşlarına hakim olamadı

Ünlü şarkıcı Edis'in annesi 6 aydır İzmir'de kanser tedavisi görüyor. Dün akşamki konserinde babasını karşısında yalnız gören genç şarkıcı ise duygusal anlar yaşadı. Sahnede gözyaşlarına hakim olmayan ünlü isim, annesinin son kemoterapisini aldığını ve yakında sağlığına kavuşacağını söyledi.

Magazin 01-06-2022 10:59

Şarkıcı Edis ve hayranı arasında şoke eden diyalog! Erik gibisin kütür kütür...

Geçtiğimiz gün Gaziantep'te konser veren ve binlerce kişiyi şarkılarıyla coşturan yakışıklı şarkıcı Edis, hayranıyla yaşadığı diyalogla olay yarattı. Sahnede hayranlarıyla sohbet eden Edis, gelen ses sonrası izleyiciye dönüp verdiği yanıtla herkesi şoke etti.

Magazin 30-05-2022 10:58

Survivor'dan elenen Yağmur Banda'dan şarkıcı Edis'le olay paylaşım! Hadi yine gel benim ol

Survivor'dan geçtiğimiz haftalarda elenen Yağmur Banda, Türkiye'ye döndükten sonra sosyal medya hesaplarından birçok yeni paylaşımda bulundu. Survivor'da Berna Keklikler ile kurduğu dostluğu, dışarıda da sürdürmeye devam eden Yağmur Banda'dan olay Edis paylaşımı geldi. Banda paylaşımında, "Hadi yine gel benim ol" diyerek takipçilerinin dikkatini çekti.

Magazin 13-05-2022 09:46

Edis'ten müzik yasağına tepki!

Şarkıcı Edis, saat 24.00'ten sonra uygulanan müzik yasağına tepki gösterdi.

Magazin 06-05-2022 14:30

Eşinin soyadını almıştı! Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek

Eşi Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek geldi. Ünlü şarkıcı, "Kutluyorum şahane bir hareket olmuş. Çok asil ve doğru bakış açısı ve belki de olması gereken bir zaman sonra…" yorumunda bulundu.

Magazin 12-04-2022 14:02

Survivor birleşme partisinde konser veren Edis kimdir? Edis nereli ve kaç yaşında?

Survivor birleşme partisinde konser veren Edis, Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Peki Survivor birleşme partisinde konser veren Edis kimdir? Edis nereli ve kaç yaşında? Ünlü şarkıcının hayatı, biyografisi ve müzik kariyerine ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 28-03-2022 13:23

Survivor All Star’a Edis damga vuracak! Acun Ilıcalı’nın birleşme partisi öncesi yaptığı paylaşım heyecanlandırdı

Survivor All Star birleşme partisinde Edis konseri damga vuracak. Birleşme partisi öncesinde Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecanlandırdı.

Magazin 26-03-2022 15:25

2022 Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak? Acun Ilıcalı açıkladı! 2022 Survivor birleşme partisinin tarihi belli oldu mu?

2022 yılı Survivor birleşme partisi için geri sayım devam ediyor. Bu sene ekran macerasına daha erken bir tarihte başlamış olan Survivor'da birleşme partisi öncesinde her hafta 2 yarışmacı elenmiş olacak ve ana kadro da belli olacak. 22 yarışmacının birleşme partisinde yer alacak. Peki 2022 Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak? İşte Acun Ilıcalı'nın açıklaması...

Magazin 06-03-2022 09:28

Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor birleşme partisinde hangi ünlü sahne alacak?

Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler 2022 tüm hızıyla devam ediyor. 2 Mart 2022 Çarşamba günü ekranlara gelen yeni bölümde adaya veda eden isim Aşkım Burçe oldu. Geçtiğimiz hafta ise adaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Yunus Emre Özden olmuştu. Survivor'da elemeler devam ederken birleşme partisi için tarih verildi ve birleşme partisinde hangi ünlünün sahne alacağı açıklandı. Peki Survivor birleşme partisi ne zaman?

Magazin 03-03-2022 02:11

Kızı Edis ile öpüşürken yakalanmıştı! Selami Şahin'den açıklama

Selami Şahin'e ünlü popçu Edis'in kızı İrem Şahin ile öpüşmesi soruldu. Şahin, "Çocuklarım büyüdü onların hayatına karışmıyorum. Evlatlarım benimle arkadaş gibidirler. Onlar karar verir ben ise sadece karşılarım." açıklamalarında bulundu.

Magazin 21-01-2022 09:41

Meryem İrem Şahin kimdir? Meryem İrem Şahin kaç yaşında ve nereli?

Ünlü şarkıcı Edis'in, Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin ile dudak dudağa yakalandığı söyleniyor. Bu haber gündem olurken Meryem İrem Şahin'in hayatı hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Meryem İrem Şahin, Instagram'da paylaştığı cesur pozlarıyla biliniyor.

Magazin 13-01-2022 14:21

Bomba iddia: Edis ve Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin öpüşürken yakalandı

Edis geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüşürken yakalanmıştı. Edis Görgülü'nün öpüştüğü kişinin Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin olduğu iddia edildi. Bu iddia sosyal medyada bir anda gündem oldu. Taraflardan konuyla ilgili henüz bir yorum gelmedi.

Magazin 13-01-2022 10:01

Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık reklam filminde buluştu

Bir alışveriş uygulamasının reklam filminde Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık yer aldı. "Sence mutluluk ne demek?" sloganıyla yola çıkılan sevilen sanatçılar, mutlu olmak için diledikleri ürünleri sipariş vererek dakikalar içinde teslim alıyor.

Magazin 12-01-2022 13:47

Eli kasığımda bir adamla... yorumları yapılmıştı! Edis Zeynep Bastık'la dansına nokta koydu

Edis Görgülü ve Zeynep Bastık'ın bir partideki samimi şekilde dans etmeleri 2021 yılının en çok konuşulan konuları arasındaydı. Zeynep Bastık bu konuyu programa katılan Edis'e sorunca ünlü şarkıcı "Çok abartıldı" yorumunda bulundu.

Magazin 03-01-2022 10:03

Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık aynı projede!

Müziğin yıldız isimleri Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık, Getir'in hem yeni reklam filminde rol aldı hem de jingle'ını seslendirdi.

Magazin 31-12-2021 15:04

Edis: Belki siyasete girmek, bir parti lideri olmak isterim

Başarısıyla dönemin iddialı isimleri arasında yer alan şarkıcı Edis Görgülü siyasete ilgi duyduğunu açıkladı. Edis açıklamasında "Siyasetteki kalıpları da yıkmak isterim aslında" dedi.

Magazin 26-12-2021 08:16

Samimi dansları olay olmuştu! Edis ve Zeynep Bastık yeniden bir arada

Geçtiğimiz aylarda samimi danslarıyla magazin gündemine oturan Edis Gögülü ve meslektaşı Zeynep Bastık, yeniden bir araya geldi. İkilinin yanında bu defa Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış da vardı.

Magazin 13-12-2021 15:43

Altın Kelebek ödülü alan Edis'in hayranları 200 bin Fan Token yaktı

Ünlü şarkıcı Edis’in 5 Aralık akşamı gerçekleştirilen 2021 Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde "Yılın Şarkısı" ve "Yılın Erkek Pop Sanatçısı" ödüllerini almasıyla birlikte 200 bin Edis Fan Token yakıldı.

Magazin 08-12-2021 17:18

Çocukların okuldaki dansı gündem olmuştu! Sefo ve Edis'e izin çıktı

Küçükçekmece'deki bir okulda, Sefo ve Edis'in şarkılarını dinleyip hep bir ağızdan söyleyerek dans eden ilkokul öğrencileri, sosyal medyada gündem olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan izin isteyen Sefo ve Edis'e olumlu yanıt geldi.

Magazin 19-11-2021 13:41

Hayatta Her Şey Var programında gündem olan Edis sorusu

Nur Viral'in sunumuyla hafta içi Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına bağlanan bir kadın izleyici kocasının Edis hayranlığına isyan etti.

Magazin 18-11-2021 09:29

Edis'in balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul'da

Popçu Edis Görgülü'nün balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul’da hayranlarıyla buluşmaya başladı. Londra Stüdyosu’nda 2019 yılında yapımına başlanan figür, eğlenceli bir video ile tanıtıldı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran videoda figür, Edis’in hayatını kolaylaştıran bir dublör rolünü üstlendi.

Magazin 17-11-2021 17:49

Öğrenciler Sefo ve Edis şarkılarıyla coştu, sosyal medyada gündem oldu! Sefo'nun konser istediğine belediyeden cevap geldi

İstanbul Küçükçekmece'de bir okulun teneffüs saatinde okul yönetimi tarafından çalınan, son günlerin trend şarkısı 'Bilmem mi' öğrencileri adeta coşturdu. Teneffüse çıkan çocukların haykırırcasına hep bir ağızdan söylediği şarkı sosyal medyada defalarca paylaşılırken, Edis de kendi şarkısıyla oynayan çocukların görüntülerini paylaştı. Bununla birlikte okulda konser vermek isteyen Sefo'ya Küçükçekmece Belediyesi'nden konser daveti geldi.

Haber 17-11-2021 11:18

Edis'in kalçası gündem oldu! İç çamaşırı detayı

Zeynep Bastık ile yaptığı dansla bir süre gündeme gelen Edis'in son konserinde kalçası dikkat çekti. Çıkan görüntülerin ardından 'Edis'in poposu takma mı' tartışması internette gündem oldu.

Magazin 05-11-2021 10:52

Edis, Zeynep Bastık ile ettiği dans hakkında konuştu: Çok üzüldüm!

Ünlü popçu Edis, meslektaşı Zeynep Bastık ile sosyal medyanın gündemine oturan dans videosuyla ilgili sessizliğini 'Pazar Sürprizi' için bozdu. Konuyla ilgili ilk kez konuşan şarkıcı, "Her şeyden önce biz Zeynep’le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi menajerim... Önce söyleyenlere gülüp geçtim ama sonrasında üzüldüm " ifadelerini kullandı

Magazin 31-10-2021 15:20

Edis'ten 'eski sevgili' itirafı! Bana ilişki yaşamamayı öğretti

Son dönemin popüler şarkıcılarından Edis, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Edis, özel hayatıyla ilgili bir itirafta bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 29-10-2021 15:46

Şarkıcı Edis'ten şaşırtan haber! Kripto para mı oldu?

Şarkılarıyla müzik listelerini kasıp kavuran şarkıcı Edis'ten hayranlarını şaşırtan bir haber geldi. Edis, Edis Fan Token isimli bir kripto para çıkardı ve satışını 1 TL’den başlattı.

Magazin 27-10-2021 13:55

Zeynep Bastık'ın eşi konuştu: Küfürlerinizin bir kısmını gördüm komik şeyler var

Tolga Akış, eşi Zeynep Bastık ve Edis'in sosyal medyada çok konuşulan samimi dans videosuyla ilgili konuştu. Sosyal medya hesabından hakkında yapılan yorumları paylaşan Akış, "Küfürlerinizin bir kısmını gördüm komik şeyler var" sözlerine yer verdi.

Magazin 13-10-2021 17:37

Seren Serengil Zeynep Bastık'ın kocasını hedef aldı: Eli kasığımda bir adamla...

Zeynep Bastık ve Edis’in dansı sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Seren Serengil Zeynep Bastık'ın kocasını bu danstan sonra hedef aldı.

Magazin 11-10-2021 13:41

Zeynep Bastık kimdir, eşi kim? Zeynep Bastık aslen nereli ve kaç yaşında?

Meslektaşı şarkıcı Edis ile dansı sosyal medyaya damga vuran Zeynep Bastık'ın kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. Son dönemde yaptığı cover ve şarkılarıyla çokça konuşulan başarılı sanatçı Zeynep Bastık'ın nereli olduğu ve eşi gibi ayrıntılar araştırılıyor. Peki Zeynep Bastık kimdir, eşi kim? Zeynep Bastık aslen nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 09-10-2021 20:03

Zeynep Bastık ve Edis’in seksi dansı sosyal medyayı salladı! 'Evlisin' diye tepki yağdı!

Zeynep Bastık ve Edis bir partide bir araya geldi. Zeynep Bastık’ın evli olmasına rağmen Edis’le yaptığı samimi dans, sosyal medyanın diline düştü. Edis'in Bastık'la olan samimi tavırları dikkat çekerken, ikili henüz bir açıklamada bulunmadı. Kimileri tarafından çok seksi olarak anılan dans, kimileri tarafından Zeynep Bastık’ın evli olması nedeniyle tepki gördü.

Magazin 09-10-2021 14:25

Cüneyt Özdemir'den Netflix ve Edis belgeseli eleştirisi! Bunu yayınlatmak için...

Gazeteci Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz günlerde Netflix'te yayınlanmaya başlayan şarkıcı Edis Görgülü'nün hayatını anlatan 'Starlight' belgeselini eleştirdi. Özdemir Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Bunu yayınlatmak için Netflix mi Edis'e para vermiş, Edis mi Netflix'e?" dedi.

Magazin 04-10-2021 21:58

Tuğba Özerk; Edis, Zeynep Bastık ve Reynmen'i hedef aldı

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, "Hep mi ritim aynı olur ya? Pop müziği rezil eden insanlar!" diyerek, Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve 'Reynmen' adıyla tanınan Yusuf Aktaş'ı hedef aldı.

Magazin 26-09-2021 15:55

Edis Görgülü 'Arıyorum' ile zirveye yerleşti

Edis Görgülü yeni şarkısı 'Arıyorum' ile gündeme bomba gibi düştü. Edis'in yeni şarkısı listeleri alt üst etti.

Magazin 26-09-2021 09:52

Edis'ten Eurovision itirafı! Şarkısı bile hazır

Yurt dışına açılıp İngilizce albüm çıkarmak için Londra'ya gidecek olan Edis, Eurovision için yeşil ışık yaktı. "Bana teklif gelse yapabilirim" diye konuşan şarkıcı, bir dönem Eurovision'a katılma hayaliyle şarkı yazdığını itiraf edip "Katılmak büyük cesaret teklif gelse ben de yapabilirim. Çocukluğumda çok izledim ve sevdim, hatta bir gün katılırsak diye 'Dudak' adlı bir şarkı bile yapmıştım" dedi.

Magazin 18-09-2021 07:47

Erkan Özerman, Edis’i topa tuttu: Çok tehlikeli

Katıldığı bir törende ödül alacağı sırada kendisini beklemeyerek salonu terk eden Edis’i eleştiren organizatör Erkan Özerman, yaptığı yeni açıklamalarla genç popçuyu topa tuttu. Ünlü organizatör, "Kültürsüz özgüven çok tehlikeli" dedi.

Magazin 27-08-2021 20:33

Erkan Özerman, Edis'i topa tuttu: Zamanla öğreneceksin

Deneyimli organizatör Erkan Özerman, genç popçu Edis Görgülü’yü topa tuttu. Yaşanan gerilim, Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri gecesine damga vurdu.

Magazin 10-08-2021 11:21

Şarkıcı Edis’ten alkışlanacak hareket

Başarılı şarkıcı Edis, önceki gün Harbiye Açıkhava sahnesinde sahne aldı. Ülkemizin birçok noktasında yaşanan yangın felaketiyle ilgili konuşan Edis, konser gelirini Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP’a bağışlayacağını açıkladı.

Magazin 05-08-2021 14:16

Edis, Anıl Piyancı ve Ekin Beril kamera karşına geçti

Bir reklam kampanyası için bir araya gelen Edis, Anıl Piyancı ve Ekin Beril yeni bir şarkıya imza attı.

Magazin 12-07-2021 13:35

Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır aşk yaşadığı Tolga Akış ile evlendi. Çeşme'de nikah masasına oturan çiftin düğününe ünlü isimler katıldı.

Magazin 07-07-2021 21:59

Edis Görgülü'den Taylan Antalyalı'yı eleştirenlere tepki: Hangi sıfatla ülke adına konuşuyorsunuz?

Galatasaraylı Taylan Antalyalı'nın tişörtü gündem oldu. Ünlü futbolcuya gelen çirkin yorumlara şarkıcı Edis Görgülü tepki gösterdi.

Magazin 29-06-2021 10:43

İrem Derici'den bikinili pozlardan sonra dans da geldi! Koyver gitsin

Tatil pozlarıyla hayranlarını mest eden İrem Derici son olarak da dans ettiği anları paylaştı. Derici dansıyla beğeni topladı. Fiziğine çok dikkat eden ve son zamanlarda dansla da ilgilenen Derici'nin bikinili fotoğrafları beğeni rekoru kırıyor.

Magazin 18-06-2021 09:22