Emel Özkızıltaş Haberleri Ve Son Dakika Emel Özkızıltaş Haberleri

Emel Özkızıltaş Haberleri Ve Son Dakika Emel Özkızıltaş Haberleri

Ekranların güler yüzü olarak bilinen Emel Özkızıltaş, 1986 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Azeri kökenlidir. Asıl mesleği kabin memurluğu olan Özkızıltaş, adını “Bugün Ne Giysem” adlı moda yarışmasıyla duyurmuştur. Sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine toplayan yarışmacı büyük ödülü alarak 2014 sezonunun birincisi olmuştur. Ekran karşısında ki ilk deneyimini Abdullah Yıldız isimli şarkıcının klibinde oynayarak yaşayan Özkızıltaş, yarışmadan sonra da ekran hayatına kaldığı yerden devam etmiştir. Yarışma esnasında canlandırdığı tiplemelerden birisi olan “balıkçı kız” çok sevilmiş ve Türkan Şoray'a olan benzerliği ile de bakışları üzerine çeken yarışmacı şuan çarkıfelek programının hostesliğini sürdürmektedir ve ekranlarda görünmekten çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getirir.

Emel Özkızıltaş Haberleri

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran daha sonra da Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son olarak 2021 yılında Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programında izleyicisinin karşısına çıkan Emel Özkızıltaş son haliyle gündem oldu.

Magazin 26-12-2023 14:40

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş'ın son hali gündem oldu! Adeta bambaşka biri

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran daha sonra Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş, son haliyle sosyal medyayı salladı. Estetik operasyonla adeta bambaşka birine dönüşen Özkızıltaş'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 12-08-2023 15:26

Çarkıfelek'in hostesi Emel Özkızıltaş'ın son hali şaşırttı! Bakan bir daha baktı

İşte Benim Stilim yarışmasının ardından Çarkıfelek programındaki sunumu ve tavırlarıyla hafızalara kazınan Emel Özkızıltaş sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son haliyle şaşırtan Emel Özkızıltaş değişimiyle dikkat çekiyor.

Magazin 20-05-2023 23:11

İşte Benim Stilim'in yıldızı Emel Özkızıltaş değişimiyle şaşkına çevirdi! ''Bülent Ersoy sandım''

İlk bölümü 2014 yılında ekrana gelen İşte Benim Stilim programıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Emel Özkızıltaş, estetik operasyonlarla bambaşka biri oldu. Emel Özkızıltaş, son haliyle sosyal medya kullanıcıları tarafından Bülent Ersoy'un gençliğine benzetildi.

Magazin 08-10-2022 11:02

Emel Özkızıltaş

Emel Özkızıltaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emel Özkızıltaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş tarzıyla büyüledi! 41 kere maşallah

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan eski Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş, sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda iddialı pozlarıyla anılan Özkızıltaş bu defa tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 23-09-2022 01:39

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tan mini şortlu poz!

Moda yarışmasıyla ünlenen Emel Özkızıltaş, Çarkıfelek programında hosteslik yaptı. Tavırları ve fiziğiyle dikkat çeken Özkızıltaş, Instagram pozuyla gündemde yerini aldı.

Magazin 30-07-2022 13:25

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş mini şortuyla bacak bacak üstüne atıp poz verdi!

Moda yarışmasının ardından Çarkıfelek programındaki sunumuyla ve tavırlarıyla akıllara kazınan Emel Özkızıltaş son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla göze çarpıyor.

Magazin 28-06-2022 00:03

Eski Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tan mini etekli paylaşım!

Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in üstlendiği Çarkıfelek programında hosteslik yapan Emel Özkızıltaş konuşmaları ve sempatik tavırlarıyla akıllara kazınmıştı. Moda yarışmasına da katılan Özkızıltaş, sosyal medya pozlarıyla takipçilerinden tam not alıyor.

Magazin 15-05-2022 16:36

Squat şovuyla gündeme gelmişti! Emel Özkızıltaş'ın pozunda göğüs detayı dikkat çekti

Çarkıfelek, Bu Tarz Benim gibi programlarla boy gösteren ve adını geniş kitlelere duyuran Emel Özkızıltaş şimdilerde sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu da yapan Özkızıltaş'ın pozundaki göğüs detayı dikkat çekti.

Magazin 24-04-2022 14:44

Çarkıfelek hostesi Emel Özkızıltaş'tan squat şov! O anları saniye saniye kaydetti

Bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği Çarkıfelek programının hostesi olan Emel Özkızıltaş, düzgün fiziğiyle görenleri büyülüyor. Emel Özkızıltaş taytıyla squat yaptığı anları saniye saniye kaydetti.

Magazin 16-04-2022 00:14

Atın üstündeki pozları binlerce beğeni almıştı! Çarkıfelek'in sunucusu Emel Özkızıltaş'ın asıl mesleği bakın neymiş...

Emel Özkızıltaş Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Bugün Ne Giysem?' programıyla dikkat çekmiş ve farklı zamanlarda Mehmet Ali Erbil ile Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Çarkıfelek programının sunuculuğunu yaparak ününe ün katmıştı. Instagram'da da oldukça aktif olan Emel Özkızıltaş'ın asıl mesleği şaşırttı.

Magazin 21-12-2021 14:03

Emel Özkılıştaş'ın gözyaşları, İşte Benim Stilim All Star'a damga vurdu

Tv8 ekranlarının sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim All Star'da yine göz yaşı vardı. Olaylı yarışmacılarıyla dikkat çeken İşte Benim Stilim All Star'da bu kez yarışmanın Zennubesi Emel Özkızıltaş gözyaşlarına boğuldu. İşte, Emel Özkızıltaş'ın duygusal anları!

Magazin 25-11-2015 15:26

İşte Benim Stilim güzeline Ay Yapım teklifi

İşte Benim Stilim All Star'ın güzel yarışmacısına Ay Yapım'dan sürpriz bir teklif geldi.

Magazin 26-09-2015 15:08

Emel Özkızıltaş İşte Benim Stilim'in kazananı oldu

Sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim birincisi seçildi. 100 bin liralık ödülün sahibi 28 yaşındaki Emel Özkızıltaş oldu. Nur Yerlitaş'ın Zennube lakabını taktığı Emel Özkızıltaş, yarışmaya katılmadan önce ise kabin hostesi olarak görev yapıyordu.

Magazin 04-04-2015 16:42

Türkiye'nin en 'stil' kızı belli oldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programının ikinci sezon birincisi kim oldu?

Magazin 04-04-2015 01:47