Emrah Karaca Haberleri

Cem Karaca'nın son eşi İlkim Karaca'ya oğlu Emrah Karaca'dan büyük sitem: Satmış ulan!

59 yaşındayken solunum ve kalp yetmezliğine bağlı kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman efsane sanatçı Cem Karaca'nın mirasıyla ilgili çarpıcı iddialar gündemde. Karaca'nın hayatını konu edinen "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin gösterimi durduruldu. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca ile son eşi İlkim Karaca arasındaki münakaşa ise gündem oldu.

Magazin 28-01-2024 16:30

Cem Karaca’nın mezarı neden açıldı? Cem Karaca ne zaman ve neden öldü? Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca kimdir?

Başarılı rock sanatçısı Cem Karaca, 2004 senesinde kalp ve solunum yetmezliği sebebi ile hayatını kaybetmişti. 2006 yılında ise eşi İlkim Karaca’nın talebi ile mezarı açılmış ve DNA testi için doku örneği alınmıştı. İlkim Karaca’nın bu talebinden sonra Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca ise İlkim Karaca’ya hakaret davası açmıştı.

Magazin 15-03-2021 10:33

Çarpışma'da Cem Karaca'nın şarkısı sansürlendi, oğlu isyan etti!

Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde usta sanatçı Cem Karaca'nın 'Namus Belası' şarkısına sansür uygulanması, Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca'yı sosyal medya hesabından isyan ettirdi.

Magazin 01-02-2019 23:42

'Atatürk'ten aldığım hakları geri vermem'

Avcılar Belediyesi'nin 'Gümüşpala Mahallesi'nde "Düğün Dernek" filmi ile başlattığı nostaljik açık hava sineması etkinliği Belediye Meydanı'nda final gecesi ile sona erdi.

Magazin 25-08-2014 13:49

Emrah Karaca

Emrah Karaca Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Emrah Karaca Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.