Emzik Haberleri

Yenidoğan bebekler için en iyi emzik çeşitleri

Emzikler, yenidoğan bebeklerin kendilerini daha huzurlu hissetmesine yardımcı olur. Eğer siz de bebeğinizin kendini güvende ve rahat hissedeceği, emme refleksinin gelişmesine destek olacak iyi bir emzik arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi yenidoğan emzik çeşitlerini sizin için bir araya getirdik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 26-10-2023 17:08

OiOi’den En Miniklere EMZİK 0+AY

OiOi’nin uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı yeni ürünü OiOi EMZİK 0+AY, önceliği sağlık olan ebeveynlerle buluştu.

Kadin 10-11-2022 11:02

Hitit Üniversitesinde entübe bebeklerin tedavisi için emzik geliştirildi

Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selen Özakar Akça: - "Emzikle birlikte uyku için harcanan zaman ve uyanıklık düzeyleri artmaktadır. Bütün bu durumlar bebeğin az enerji tüketimini sağlamakta dolayısıyla bebeğin daha erken taburcu olmasına neden olmaktadır"

Yurthaber 27-07-2022 11:09

Oğlunun 12 yıldır kullandığı emziklerle süs ağacı yaptı

Oğlunun 12 yıldır kullandığı emziklerle süs ağacı yaptı

Yurthaber 07-06-2022 15:20

Emzik

Emzik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emzik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kenya'dan ilginç karar! Bebeklerin anne sütü ile beslenmesi için biberon ve emzik yasaklanıyor

Doğu Afrika ülkesi Kenya, bebeklerin anne sütüyle beslenmesini desteklemek için biberon ve emziği yasaklayacağını duyurdu. Bebek mamalarının yasaklanmadığı ancak yeni yasayla mamaların üretimine ve pazarlanmasına düzenleme getirileceği kaydedildi.

Haber 30-03-2022 22:22

Bebeğiniz için sağlıklı ve güvenli en iyi emzik çeşitleri

Emzikler, bebeklerin emme dürtülerini gidermeye yardım eden en önemli ürünlerden. Onların sakinleşmelerine ve uykuya dalmalarına imkan tanıyan, doğduktan sonra en az iki yıl boyunca kullandıkları emziklerin seçimi; bebek sağlığı ve gelişimi için oldukça önemli. Bu nedenle en iyi emzik önerilerini sizler için araştırdık.

Kadin 08-12-2021 17:34