Ertan Saban Haberleri

Kötü Kan dizisine bomba transfer! Aile'nin yıldızı kadroda

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği 'Sadi Payaslı' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ertan Saban’ın başrolünü oynayacağı NTC Medya imzalı “Kötü Kan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Diziye bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 04-12-2023 14:27

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan photoshop'u abarttı! Eleştirileri görünce bakın ne yaptı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan, Miami tatilinde çekildiği fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Özkan'ın pozlarından bir tanesine uyguladığı photoshop takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. "Bacaklarına photoshop'u abartmışsın" yorumlarını gören Devrim Özkan bakın ne yaptı...

Magazin 01-07-2023 14:49

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Sadi Payaslı'sı Ertan Saban'ın kardeşi de ünlü çıktı! Meğer Elveda Rumeli'de

Ertan Saban, Show TV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri haline gelen 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinde rol alıyor. Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan dizinin başrolünde yer alan Ertan Saban, canlandırdığı 'Sadi' karakteriyle oldukça dikkat çekiyor. Özel hayatıyla da gündemde olan oyuncunun erkek kardeşi de oldukça tanınan bir isim çıktı.

Magazin 05-05-2023 00:14

Galatasaray’a küfür eden Ertan Saban’a Şahin Irmak’tan küfürlü tepki! “Sevinmeyi bilmeyen…”

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan ile başrolü paylaşan Ertan Saban’ın Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı sonrası küfürlü tezahüratta bulunduğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ertan Saban’a tepki gösterenler arasında ünlü oyuncu Şahin Irmak da yer aldı. Tepkilerin üzerine Saban açıklama yaptı ve taraftarlardan özür diledi.

Magazin 01-05-2023 16:44

Ertan Saban

Ertan Saban Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ertan Saban Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ertan Saban ve Devrim Özkan'lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de büyük hata! O sahne izleyicinin gözünden kaçmadı

Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi her perşembe izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümü büyük bir ilgi ile izlenen dizide Sadi ve Songül'ün sahnesindeki çekim hatası seyircinin dikkatinden kaçmadı ve sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-04-2023 11:13

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Sadi'si Ertan Saban'ın eşi de çok ünlü çıktı! Meğer o dizinin yıldızıyla...

Show Tv'nin büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Sadi Payaslı karakterine hayat veren Ertan Saban sempatik tavırları, başarılı oyunculuk performansı ve karizmasıyla büyük dikkat çekiyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun kiminle evli olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız. Ertan Saban meğer Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıyla evliymiş...

Magazin 04-04-2023 16:37

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün var mı, yok mu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk gibi oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Show TV'de ekrana gelen dizi geniş bir izleyici kitlesine sahip. Kahramanmaraş depremi nedeniyle dizilere bir süre ara verilmişti. Bu akşam dizinin yeni bölümü yayınlanacak mı merak konusu oldu. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün var mı, neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 10-02-2023 00:46

Devrim Özkan Galatasaray'ın peş peşe golleriyle çılgına döndü! 'Fener ağlama...'

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği 'Songül' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Devrim Özkan, dün akşam Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki mücadeleyi heyecanla izleyen milyonlardan biriydi. Galatasaray'a olan düşkünlüğüyle bilinen Devrim Özkan, takımının peş peşe attığı gollerle sevinçten çılgına döndü.

Magazin 09-01-2023 11:21

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Devrim Özkan saksı önünde dekolteli poz verdi! Takipçileri dayanamadı

Başrollerini Ertan Saban ve Özge Özberk ile paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan, ses getiren Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Saksının önünde poz veren Devrim Özkan, cesur tercihiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 14-12-2022 17:00

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Sadi'si Ertan Saban'ın körkütük aşık olduğu eşi bakın kim çıktı! 'Ondan başkası bacımdır'

Elveda Rumeli dizisiyle Türk izleyicisinin gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Ertan Saban, daha sonra Sakarya Fırat ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi ses getiren yapımlarda rol almıştı. Şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kamera karşısına geçen Ertan Saban'ın eşi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızı çıktı.

Magazin 07-12-2022 11:48

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla Türk'ü Ebru Özkan'ın eşi de ünlü çıktı! Çok sevilen dizinin yıldızıymış...

Ebru Özkan, ATV ekranlarının yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Leyla Türk karakterine can veriyor. Özellikle 2000'lerden sonra aldığı rollerle tanınan Ebru Özkan birçok başarılı işe imza atmıştır. Ünlü oyuncu Ebru Özkan'ın eşi de farklı bir dizinin başrolünde oyunculuk yapıyor.

Magazin 08-11-2022 20:21

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Türkan'ı göğüs dekoltesiyle galayı salladı! Dantelli büstiyeriyle şov yaptı

Daha önce Adanalı ve Behzat Ç gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Zeynep Koltuk, şimdilerde Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de Türkan karakterine hayat veriyor. 41 yaşındaki oyuncu, dün katıldığı Hazine filminin galasında göğüs dekoltesiyle şov yaptı.

Magazin 02-11-2022 13:59

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Derya'sı Özge Özberk'in kardeşi de ünlü oyuncu çıktı! Meğer Yasak Elma'nın yıldızıymış

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Demir'in paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara dönen güzel oyuncu Özge Özberk hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Özge Özberk'in kardeşinin Yasak Elma'nın yıldızı olduğunu duyanlar şaşıp kaldı.

Magazin 19-10-2022 10:15

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Sadi'si Ertan Saban'ın deliler gibi sevdiği eşi bakın kim çıktı! ''Senin yangının benim!''

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk ve Nilsu Berfin Aktaş'ın paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Ertan Saban'ın eşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 12-10-2022 15:19

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Melek'i Rojbin Erden kimdir? Rojbin Erden kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Rojbin Erden'in hayatı merak ediliyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde 'Melek' rolüne can veren Rojbin Erden seyircilerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri Rojbin Erden hakkında merak ettikleri soruları ama motorlarında sorguluyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Melek'i Rojbin Erden kimdir? Rojbin Erden kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 01-10-2022 13:19

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm tanıtımı! Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm özeti, oyuncular ve konusu

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi bugün 7. bölümüyle ekranlara gelecek. Kısa sürede izleyiciyi kendine bağlayan dizi Show Tv ekranlarında yayınlanıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sıkı takipçileri dizinin yeni bölüm fragmanlarını ve son bölüm özetini internet üzerinden araştırıyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde neler olmuştu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 7. bölüm fragmanı ve daha fazlası...

Trend 01-09-2022 09:11

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kim? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, ekranlara gelen yeni diziler arasında yer alıyor. Oyuncuları ve konusuyla dikkat çeken dizi Show Tv ekranlarında yayına geliyor. Her Perşembe yayınlanan dizinin oyuncularının kim olduğu, konusu ve dizinin geçtiği lise merak konusu oldu. İşte merak edilenler...

Trend 11-08-2022 14:10