Esra Kazancıbaşı Haberleri

Esra Kazancıbaşı'dan duygusal mesaj!

Esra Kazancıbaşı, geçtiğimiz sene yaşamını yitiren eşi Rasim Öztekin'i andı. Yürek burkan bir mesaj yayınlayan Kazancıbaşı, "Vedalaşmayı yapabilecek henüz gücüm yok. Boşalmış dolapların, çekmecelerin, sensizliğimi tokat gibi yüzüme vurmasına şu an hazır değilim" dedi.

Magazin 02-05-2022 14:07

Esra Kazancıbaşı'ndan eşi Rasim Öztekin'e duygusal mesaj

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı duygusal paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 06-09-2021 15:04

Rasim Öztekin'in eşi paylaştı! 'İçimde tarifsiz bir sızı'

Geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin, duygusal bir paylaşımda bulundu. Öztekin ile çekilen bir karesini paylaşan Kazancıbaşı, "Aklım hep o günde. O anda. İçimde tarifsiz bir sızı. Özlüyorum, hem de çok" dedi.

Magazin 26-03-2021 09:02

Rasim Öztekin'in eşinden Demet Akbağ'a yanıt! 'Asılsız iddialar...'

Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi sonucu geçtiğimiz hafta yaşamını yitirdi. Oyuncu Demet Akbağ, Öztekin'in vefatı sonrasında, "Kalbi zaten problemliydi. Bir de Covid-19 sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş" dedi. Akbağ'ın bu sözlerine, ünlü oyuncunun eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin'den yanıt geldi.

Magazin 15-03-2021 10:03

Esra Kazancıbaşı

Esra Kazancıbaşı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Esra Kazancıbaşı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.