Estee Lauder Haberleri

Network, Flo, L'Oréal Paris... Modadan kişisel bakıma ünlü markalarda büyük fırsat

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 25-10-2023 16:28

Estee Lauder'de Mega Eylül'e özel %50'ye varan indirim

Güzelliğinize güzellik katacak dünyaca ünlü kozmetik markası Estee Lauder'deki Mega Eylül indirimlerini keşfetmeye ne dersiniz? Makyaj çantanıza yeni ürünler eklemek, favori ürünlerinizi stoklamak ya da denemek istediğin ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın. Fırsatları şimdi inceleyin ve güzellik rutininize en sevilen ürünleri eklemek için acele edin. İşte detaylar!

Kadin 14-09-2023 03:01

Yazın ışıltısını cildinizde hissettirecek kişisel bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim

Yves Rocher'den Estee Lauder'e, Lancome'dan Yves Saint Laurent'e dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Kadin 07-07-2023 11:07

Yves Rocher, Missha, Estee Lauder... Kişisel bakım rutininize yeni bir soluk getirecek markalarda indirim

Kişisel bakımına önem verenler buraya! Parfümden şampuana, maskaradan ruja aklınıza gelebilecek tüm kişisel bakım ve kozmetik ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Yves Rocher, Missha, Estee Lauder ve daha birçok markanın en sevilen ürünlerinde indirimlerin başladığını duyuralım. Sizin için indirimleri derledik.

Kadin 09-06-2023 09:02

Güzelliğinize güzellik katacak Lancome ve Estee Lauder ürünlerinde fırsat zamanı

Güzelliğinize güzellik katacak dünyaca ünlü kozmetik markalarındaki indirimleri keşfetmeye ne dersiniz Lancome ve Estee Lauder markalarındaki fırsatları şimdi inceleyin ve güzellik rutininize en sevilen ürünleri eklemek için acele edin.

Kadin 25-05-2023 15:58

Kadınların mutlaka göz atması gereken 2023'ün en iyi kadın parfümleri

Teninizle bütünleşen parfümün eşsiz kokusuyla hafızalarda yer edinmeye ne dersiniz? Eğer imza kokunuz olacak bir parfüm arayışındaysanız 2023 en iyi kadın parfümlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmanızı öneririz. Önerilerimiz doğrultusunda teninize en çok yakışacak parfümü bulabilir, büyüleyici kokunuzla baş döndürebilirsiniz. Gelin, o halde keşfedelim.

Kadin 09-03-2023 08:56

Cildinizin kusursuz görünmesini sağlayacak en iyi fondöten çeşitleri 2023

Kusursuz ve ışıl ışıl bir cilt, her kadının hayali ve bu hayale giden en kestirme yol, tabii ki fondötenler! Ciltteki pek çok problemi kapatarak çok daha sağlıklı ve aydınlık bir ten görüntüsü oluşturan, makyajın en önemli adımlarından biri olan fondötenleri seçerken onlarca renk tonu ve özellik arasında kaybolmamak da mümkün değil. En iyi fondöten modellerini sizler için listeledik.

Kadin 08-03-2023 16:34

Tek bir fıs ile saatlerce güzel kokmanızı sağlayacak etkileyici parfüm önerileri

"Bir parfümüm olsun, tek bir fıs ile saatlerce güzel kokayım, karşı konulmaz bir çekiciliğe sahip olayım" diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz! Sizin için kalıcılığıyla öne çıkan, her zaman güzel kokmanızı sağlayacak etkileyici kadın ve erkek parfümlerinin olduğu harika bir liste hazırladık. Üstelik seçkimizdeki parfümlerin birçoğu da şu an indirimde! Haydi detaylara geçelim.

Haber 17-11-2022 14:30

Pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri

Yaş arttıkça cilt için kullanılan ürünler değişiyor. Ciltte oluşmaya başlayan kırışıklıklar da ürün seçimindeki en büyük etkenlerden biri oluyor. Cilt, yaşın ilerlemesiyle azalmaya başlayan doğal yağ üretimi nedeniyle eskisine göre daha kuru hale geliyor. Bu kuruluk da kırışıklıkların ve çizgilerin daha belirgin bir duruma gelmesine sebep oluyor. Neyse ki kaliteli cilt bakım ürünleri sayesinde kırışıklıklarla mücadele edilebiliyor. İşte, pürüzsüz bir cilt için en iyi kırışıklık kremi çeşitleri!

Kadin 08-12-2021 09:48