Evan Rachel Wood Haberleri Ve Son Dakika Evan Rachel Wood Haberleri

Evan Rachel Wood Haberleri Ve Son Dakika Evan Rachel Wood Haberleri

Evan Rachel Wood, 7 Eylül 1987 tarihinde Kuzey Caralino kentinde hayata gözlerini açmıştır. Evie gibi kısa isimleri de vardır.

Mesleği oyunculuk olmakla birlikte aynı zamanda şarkıcılık da yapmaktadır. 170 santimetredir ve oldukça güzel bir fiziğe sahiptir. 2012 yılında Jamie Bell ile evlenmiş bir çocuk sahibi olmuşlardır. Jack Maftin adında bir çocuğu vardır. Ancak 2014 yılında eşinden ayrılmıştır.

American Gothic ve Once and Again dizilerle oyunculuk deneyimini yavaş yavaş tatmaya başlamıştır. Özellikle ün kazandığı film ise Little Secret olmuştur. Thirteen filmiyle ise Altın Küre Ödüllerine aday olmuş ve oldukça fazla ünlenmiştir.

Yetişkin bir karakteri canlandıran ilk film Thirteen’dir. The Ides of March, A Case of You, Barefoot, Strange Magic, Allure gibi yapımlarda da rol almıştır.

Evan Rachel Wood Haberleri

Marilyn Manson kimdir, aslen nereli? Uyku hapı verip taciz etti iddiası! Marilyn Manson kaç yaşında, evli mi ve eşi kimdir?

Üç yıllık aşk yaşayan oyuncu Evan Rachel Wood ile Marilyn Manson arasında sular durulmuyor. Önce biri diğerini "kendisini yıllarca taciz etmekle" şeklinde suçlayarak dava açtı. Ardından diğeri "hakkımda asılsız iddialar ortaya atıp adımı karalıyor" diyerek karşı bir dava açtı. Peki Marilyn Manson kimdir, aslen nereli? Marilyn Manson kaç yaşında ve sevgilisi var mı? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 10-03-2022 00:11

Marilyn Manson'dan Evan Rachel Wood'a dava! Cinsel saldırı haberleriyle gündemde

Şarkıcı Marilyn Manson, hakkındaki istismar ve taciz suçlamasında kadınlara destek olan eski nişanlısı oyuncu Evan Rachel Wood'a komplo kurarak karalama kampanyası yürütme suçlamasıyla dava açtı.

Magazin 05-03-2022 10:25

Evan Rachel Wood'dan yeni açıklama! Marilyn Manson klip çekiminde bana tecavüz etti

Eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren Evan Rachel Wood, bu kez daha keskin bir iddiayla ortaya çıktı. Wood, Sundance'ta gösterilen bir belgeselde konuşarak, ünlü şarkıcının, klip çekimi sırasında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.

Magazin 25-01-2022 16:17

Evan Rachel Wood'den korkunç açıklama! Marilyn Manson 8 yaşındaki oğluma tecavüzle tehdit etti

ABD’li ünlü rock yıldızı Marilyn Manson'a yönelik cinsel istismar suçlamaları yeniden gündeme geldi. Oyuncu Evan Rachel Wood, şarkıcı Marilyn Manson tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. Wood, ayrıca Manson'ın kendisini '8 yaşındaki oğluna tecavüz etmekle' tehdit ettiğini söyledi.

Magazin 07-12-2021 15:06

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evan Rachel Wood Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson'a taciz suçlaması!

Oyuncu Evan Rachel Wood, şarkıcı Marilyn Manson tarafından tacize uğradığını açıkladı. Wood, "Bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek için herkese sesleniyorum" diyerek gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 02-02-2021 09:55

Kobe Bryant'a 'tecavüzcü' diyen Evan Rachel Wood'dan yeni açıklama

NBA yıldızı Kobe Bryant’ın helikopter kazasında kızı Gianna Maria ile birlikte hayatını kaybetmesi, hem spor hem de sanat dünyasını yasa boğdu. Ancak Westworld dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Evan Rachel Wood, efsane ismi anarken "tecavüzcü" ifadesini kullanması ortalığı karıştı. Wood, tepkiler üzerine geri adım attı. İşte tüm yaşananlar...

Spor 29-01-2020 21:17

Evan Rachel Wood Kobe Bryant'a 'tecavüzcü' dedi; ortalık karıştı

Westworld dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood, helikopter kazasında yaşamını yitiren Kobe Bryant hakkındaki "spor kahramanı aynı zamanda tecavüzcü" deyince ortalık karıştı. Evan Rachel Wood paylaşımı sonrası eleştiri oklarının hedefi oldu.

Magazin 29-01-2020 12:15