Evde Haberleri

Evde vakit geçirmeyi sevenler için keyif dolu öneriler

Sessizlik, huzur ve rahatlama dolu bir atmosferde kendinize zaman ayırmak istediğinizde, evin konforunu keşfetmek hiç de fena bir fikir değil. Eğer siz de evde vakit geçirmeyi sevenlerdenseniz, bu yazı tam size göre!

Haber 01-12-2023 17:54

Evde DEHB testi: Dikkat eksikliği için evde ne yapılabilir?

Yaygın olarak küçük çocuklarda rastlanılan dikkat eksikliği problemi, yetişkin bireylerde de görülebilmektedir. DEHB olarak da tabir edilen bu rahatsızlık, tedavi edilmediği müddetçe ileri dönemlerde daha ciddi sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Özellikle çocuklarda daha sık görüldüğünden evde basit dikkat eksikliği testleri yapılarak çocukta bu rahatsızlığın var olup olmadığı kontrol edilebilir. Peki, evde DEHB testi nedir ve dikkat eksikliği için evde ne yapılabilir?

Haber 14-10-2023 16:38

Avcılar'da bir kadın evinde ölü bulundu

İstanbul Avcılar'da bir kadın evinde ölü bulundu.

Yurthaber 06-10-2023 07:15

Zeytinburnu'nda bir evde kadın cesedi bulundu

Polisin ihbar üzerine gittiği Zeytinburnu'ndaki bir evde kadın cesedi bulundu.

Yurthaber 16-03-2023 14:04

En sağlıklı atıştırmalık: Cevizli sucuk tarifi! Evde cevizli sucuk nasıl yapılır?

Cevizli sucuk en sağlıklı atıştırmalıklar denildiğinde ilk akla gelenler arasında yer alıyor. Pekmez ve cevizi birleştiren bu atıştırmalık enfes bir lezzete sahip oluyor. Evde cevizli sucuk nasıl yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Aşağıdaki evde cevizli sucuk tarifinin tadına hayran kalacaksınız.

Yemek 25-12-2022 16:39

Küfü evinizden uzak tutmak için yapmanız gereken tek şey bu bitkiyi almak

Evde oluşan küfler oldukça can sıkıcı durumlara yol açıyor. Özellikle sonbahar ve kış aylarında artan küf sorunu hem sağlığı riske atıyor hem de kötü kokulara ve görünümlere sebep oluyor. Birçok kişi evdeki küfleri uzaklaştırmanın yollarını arıyor. Uzmanlar eve alacağınız bitkinin küfleri uzak tutacağını belirtiyor.

Kadin 08-11-2022 10:10

Bu karışımı yapanların evine 1 sene böcek girmiyor! Evdeki böceklerden kurtulmak için her sene uygulayın

Böcekler hem istenmeyen görüntülere hem de sağlık için zararlı durumlara yol açabiliyor. Evde istenmeyen böcekler yılın her mevsiminde görülebiliyor. Evdeki böceklerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Her sene yapacağınız oldukça kolay karışım ile 1 sene boyunca böceklerden uzak durabilirsiniz.

Kadin 06-11-2022 07:02

Evi değiştirmeye gerek yok! Rutubet ve küf oluşmadan önleminizi alın

Sonbahar aylarına gelindiğinde evlerde bulunan küfler ve rutubetler göz korkutmaya başlıyor. Evdeki rutubetler kötü kokulara, istenmeyen görüntülere ve sağlığınızın bozulmasına neden olabiliyor. İnternet üzerinden evdeki rutubet nasıl geçer? Rutubet kokusu nasıl giderilir? diye araştırmalar yapılıyor. Bu durumu çözmek için ilk olarak nemin oluşmasını engellemek gerekiyor.

Kadin 13-10-2022 08:44

Geçmeyen sivilceleriniz varsa altında yatan neden ciddi olabilir! Evde bir bardak su ile tiroid hastalığınızı tespit edin

Sivilceler genellikle ergenlik döneminde çıkmaya başlayarak zaman zaman sorunlara yol açan cilt problemleri arasında bulunuyor. Bazı kişiler sivilce problemi yaşamazken bazıları ise yetişkinlikte de sivilcelerle mücadele ediyor. Tiroid hastalıkları sivilcelere neden olan etkenler arasında üst sırada yer alıyor. Evde yapacağınız test ile tiroid hastalığınızı öğrenebilirsiniz.

Haber 11-10-2022 09:24