Fadik Sevin Atasoy Haberleri

Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy'un ayrılık sebebi gündemde...

Fadik Sevin Atasoy'un bir süredir dizede yer almaması "Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı?" sorularını beraberinde getiri. Kardeşlerim Şengül'ün diziden neden ayrıldığı ise sonunda belli oldu.

Magazin 14-01-2024 15:18

Haftalardır dizide yoktu! Kardeşlerim’in Şengül’ü Fadik Sevin Atasoy sessiz sedasız projeden ayrıldı

ATV'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Kardeşlerim'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin başından bu yana kadroda yer alan ve Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy'un projeden sessiz sedasız ayrıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun son haftalarda dizide olmayı ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Magazin 25-12-2023 09:08

Kurtlar Vadisi'nin Halo'su Halil İbrahim Kapar'ın kızı kendisinden ünlü çıktı! Duyan şaştı kaldı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, İstemi Betil, Özgü Namal gibi isimlerin rol aldığı Kurtlar Vadisi dizinde Halo Dayı karakterini canlandıran Halil İbrahim Kapar'ın kızı kendisinden de ünlü çıktı. Ünlü ismin, onun kızı olduğunu ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Magazin 02-10-2023 11:57

Aile’nin Seher Soykan’ı Emel Göksu’nun kızı bakın kim çıktı! Meğer Kardeşlerim'in yıldızıymış

Şimdilerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinde Aslan'ın büyükannesi Seher Soykan karakterine hayat veren Emel Göksu başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun kızının kim olduğunu duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemiyor. Emel Göksu kızı da kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 09-05-2023 17:00

Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fadik Sevin Atasoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ay Lav Yu konusu nedir? Ay Lav Yu filmi oyuncuları kimlerdir? Ay Lav Yu nerede çekildi?

Ay Lav Yu filmi konusu ve oyuncu kadrosu ile araştırılmaya başlandı. Sevilen Türk komedi filmleri arasında bulunan Ay Lav Yu filmine dair merak edilen bazı detaylar bulunuyor. İşte yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yapıp başrolünde yer aldığı Ay Lav Yu filmine dair araştırılan ayrıntılar!

Trend 17-05-2022 18:40

Ay Lav Yu konusu nedir? Ay Lav Yu filmi oyuncuları kimlerdir? Ay Lav Yu filmi nerede çekildi?

Ay Lav Yu filmi konusu ve oyuncu kadrosu merak edilen konular arasında yer alıyor. Ay Lav Yu filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat yapmaktadır. Aynı zamanda Sermiyan Midyat filminde başrollerinden biridir. Konusu bakımından Ay Lav Yu filmi ilgi çeken yapımlar arasında yer alıyor. İşte Ay Lav Yu filmine dair merak edilenler!

Magazin 09-03-2022 22:16

GQ Men Of The Year 2021 Ödül Töreni’nde Ahu Yağtu'nun talihsiz anları! Ayağı takılınca yere düştü

Kardeşlerim dizisinin Suzan'ı Ahu Yağtu, katıldığı GQ Men Of The Year 2021 Ödül Töreni’nde talihsiz anlar yaşadı. Kırmızı elbisesiyle göz kamaştıran Yağtu, ödül vermek için sahneye çıktığı sırada ayağı takılınca yere düştü. Yağtu'nun yardımına ise sunucu Fadik Sevin Atasoy yetişti.

Magazin 17-12-2021 03:14

Kardeşlerim dizisinde külotlu çorap krizi! Sosyal medyadan şikayet yağdı

Atv’nin geçtiğimiz sezon kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları, Kardeşlerim’le ilgili ilginç bir konuyu gündeme taşıdı. Bu ilginç konu ise; Asiye ve Aybike’nin giydiği külotlu çoraplardı!

Magazin 18-08-2021 10:28

Fadik Sevin Atasoy’un ikinci yönetmenlik çalışması Jülyet’in Yolculuğu filminin çekimleri tamamlandı

Tiyatro oyuncusu ve yazar Fadik Sevin Atasoy, ikinci yönetmenlik çalışması "Jülyet'in Yolculuğu" adlı filmin çekimlerini tamamladı. Atasoy'un senaryosunu da kaleme aldığı, yapımcılığını Emre Oskay'ın üstlendiği film, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Destek Kurulu'ndan destek kazandı.

Trend 28-04-2021 13:59

Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı | İnce ruhlu çocuklardık, karanlığa kafa tutan

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy'un paylaştığı Kardeşlerim dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. ATV'de her cumartesi ekrana gelen Kardeşlerim dizisi, her yeni bölümüyle izleyenlerinin gözlerinin dolmasına neden oluyor. 4. bölümde Ömer'in "karnım acıkınca bir tane simit istiyorum çok mu şey istiyorum" sözleri ile gönülleri dağlayan dizi, 5. bölümüyle de gözleri dolduracak.

Magazin 20-03-2021 14:46

Fadik Sevin Atasoy, Uluslararası Müzede Selfie Günü etkinliğine katıldı

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy: - "Fatih (Sultan Mehmet) İstanbul'u, Rumeli Hisarı da bizim gönlümüzü fethetti. Bu kadar geniş, büyük bir açık hava müzesinin içinde, böyle bir yapının içinde olmak muazzam bir duygu" - "Kültür turizmi bizim için çok önemli. Bunlar bizim kültürel mirasımız. Sahip çıkmalıyız. Tanıtmalı ve paylaşmalıyız mutlaka" - "Müzelerin aynı zamanda arındırıcı bir özelliği de var. Derdiniz, sıkıntınız varsa müzeye gidin. Hakikaten, su kenarında oturmak gibi, insanın ruhunu temizleyen, aydınlatacak bir özelliğe sahip"

Magazin 15-01-2020 17:04

Muse-Bir Esin Perisi Davası oyunu İstanbullularla buluştu

Yönetmenliğini Erdal Beşikçioğlu'nun yaptığı, Fadik Sevin Atasoy'un yazıp oynadığı "Muse-Bir Esin Perisi Davası" adlı oyun İstanbul'daki ilk gösterimini Zorlu PSM'de yaptı

Haber 01-10-2019 23:42

Türk tiyatrosu iki oyunla Edinburgh Fringe Festivali'nde

İskoçya'nın ünlü festivali Edinburgh Fringe'de, Türk tiyatrosundan "Yüzyılın Evi" ve "Bir Esin Perisi Davası" adlı oyunlar seyirciyle buluşuyor

Haber 01-08-2019 22:27

Fadik Sevin Atasoy yönetmen koltuğunda!

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, "Jülyet'in Yolculuğu" adlı kısa metrajlı filmle yönetmen koltuğuna oturacak.

Trend 23-04-2019 10:19

Fadik Sevin Atasoy yönetmen koltuğuna oturacak

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, senaryosunu da yazdığı "Jülyet'in Yolculuğu" filmini İstanbul'da çekecek - Fadik Sevin Atasoy: "Filmde kaybolup elden ele değiştirilen bir bebek metaforu üzerinden toplumda kadının nasıl konumlandırıldığını ele alacağız"

Haber 20-04-2019 11:22

Muse, Türkiye prömiyerini yaptı

Fadik Sevin Atasoy'un yazıp oynadığı tek kişilik oyun Muse, Tatbikat Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu - Oyunu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da izledi

Haber 03-04-2019 23:10

Muse, Türkiye prömiyerini yaptı

Fadik Sevin Atasoy'un yazıp oynadığı tek kişilik oyun Muse, Tatbikat Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu - Oyunu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da izledi

Yurthaber 03-04-2019 23:10

Esin perisi Tatbikat Sahnesi'nden Avrupa'ya uçacak

Fadik Sevin Atasoy'un, hikayesini anlattığı esin perisine sahnede de hayat verdiği "Muse" bu akşam Tatbikat Sahnesi'nde Türkiye prömiyerini yapacak - Atasoy'un önce İngilizce yazıp Los Angeles'ta sahnelediği tek kişilik oyun, Ankara'daki temsillerinin ardından Avrupa turnesine çıkacak - Yazar ve oyuncu Fadik Sevin Atasoy: - "Esin perimiz, ilham vermenin ötesine geçip kendi eserini yaratmanın peşinde" - Oyunun yönetmeni Erdal Beşikçioğlu: - "Fadik'in çok nüktedan bir kalemi var. Oynarken de bunu pekiştirerek oynuyor"

Haber 03-04-2019 11:03

Fadik Sevin Atasoy İstanbul'da: Türkiye'yi çok özledim

O Şimdi Mahkum filmi ile tanınan ve 7 yıl önce Amerika’ya yerleşen oyuncu Fadik Sevin Atasoy, İstanbul’a geldi. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Atasoy, yeni projelerini anlattı

Magazin 09-10-2018 09:58

Fadik Sevin Atasoy'a ABD'de ırkçı saldırı

Uzun süredir Los Angeles'ta yaşayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, önceki gün gittiği kitapçıda ırkçı bir saldırıya maruz kaldı.

Magazin 01-03-2017 11:00

Sessiz bir bekleyiş sürecindeyiz

Fadik Sevin Atasoy babasının sağlık durumunu anlattı

Magazin 13-12-2011 15:41

Sönmez Atasoy'un hayati tehlikesi sürüyor

Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, kalp krizi geçiren babası Sönmez Atasoy'un durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Haber 13-12-2011 14:12

İtalyanlar Fadik'i sevdi

Fadik Sevin Atasoy, bu yıl ilk kez düzenlenen ve gelenekselleştirilmesi düşünülen Roma Türk Film Festivali'nin açılışında sunuculuk yaptı

Magazin 26-09-2011 15:05

Güzel oyuncu peynirden zehirlendi

Gıda zehirlenmesi yaşayıp sevenlerini korkutan güzel oyuncu kim? İşte ayrıntılar:

Haber 17-07-2011 12:20