MAGAZİN

Kapat

Fadik Sevin Atasoy hakkındaki iddialara yanıt verdi: 'Oyunculuğu bırakmadım'

Fadik Sevin Atasoy, samuray eğitimi aldığı için Japonya'ya yerleştiği ve oyunculuğu bıraktığı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Fadik Sevin Atasoy hakkındaki iddialara yanıt verdi: 'Oyunculuğu bırakmadım'

Fadik Sevin Atasoy, Japonya'da samuraylık eğitimi aldığını duyurmuştu. Atasoy, "Tarihte ilk kez kadın samuray eğitimi için seçilenlerin arasında olmaktan gurur duyuyorum" demişti.

Zaman zaman eğitim sürecine dair görüntüler paylaşan Atasoy, "Samuray geleneğinde güç, saldırmakta değil; cesarette, sadakatte, öz disiplinde ve baskı altında sükûnetini koruyabilmektedir" ifadelerini kullanmıştı.

Fadik Sevin Atasoy hakkındaki iddialara yanıt verdi:  Oyunculuğu bırakmadım  1

Oyuncu, bu paylaşımlarının ardından hakkında çıkan "Japonya'ya yerleşti ve oyunculuğu bıraktı" yönündeki haberlere yanıt verdi.

Fadik Sevin Atasoy hakkındaki iddialara yanıt verdi:  Oyunculuğu bırakmadım  2

"İNSANLAR JAPONYA'YA YERLEŞTİĞİMİ DÜŞÜNÜYOR"
Atasoy, "Oyunculuğu bıraktı, samuray oldu, Japonya'da yerleşti deniyor. Çıkan haberleri okuyorum, lütfen yapmayın. İstanbul'dayım, haftaya toplantılarım var. İnsanlar panik halinde oyunculuğu bıraktığımı ve Japonya'ya yerleştiğimi düşünüyor" dedi.

Fadik Sevin Atasoy hakkındaki iddialara yanıt verdi:  Oyunculuğu bırakmadım  3

"SAMURAY EĞİTİMİNİ OYUNCULUĞUMUN YANINA EKLEDİM"
Oyunculuğu bırakmadığını vurgulayan Atasoy, "Ben oyunculuğu bırakmadım. Evet, samuray eğitimi aldım, onu da oyunculuğumun yanına ekledim. Şimdi de Şişli'de, Osmanbey'in merkezindeyim" ifadelerini kullandı.

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Okuyucu Yorumları 0 yorum

En Çok Aranan Haberler

Kapat