Farah Zeynep Haberleri

Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Farah Zeynep Abdullah ekibe katıldı! Başörtülü hali olay oldu

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti bomba bir haberle gündem oldu. Son dönemin en sansasyonel ismi ve yeni Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Farah Zeynep Abdulllah kadroya katıldı. Başörtülü haliyle verdiği poz olay oldu.

Magazin 24-11-2023 22:48

Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurdu! Farah Zeynep Abdullah ile ateşli anları gündem oldu

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filminin galası dün akşam gerçekleşti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Bihter filmi bugün ise izleyiciyle buluştu. Filme Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un sevişme sahnesi damga vurdu. Boran Kuzum'un çırılçıplak anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-2023 15:35

Farah Zeynep Abdullah 'Bihter' yorumuna dayanamadı! Verdiği yanıt olay oldu

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu efsanesi 'Bihter' ismiyle filme uyarlandı. Heyecanla beklenen filmin ilk fragmanı da geldi. Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter rolüne, Boran Kuzum'un Behlül rolüne hayat verdiği film tanıtımıyla büyük ses getirdi. Sosyal medyada eleştirilere neden olan filmle ilgili yapılan bir yoruma Farah Zeynep Abdullah kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun yorumu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 25-10-2023 16:11

Farah Zeynep Abdullah Aşk-ı Memnu eleştirilerine yanıt verdi

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu, bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmişti. Başrollerinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı efsane dizinin, film olarak yeniden izleyici karşısına çıkacağı ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı iddia edildi. Eleştiri oklarının hedefinde yer alan Farah Zeynep Abdullah, tepkiler karşısında sessizliğini bozdu.

Magazin 12-01-2023 15:33

Farah Zeynep

Farah Zeynep Hakkındaki Haberler Mynet'te. Farah Zeynep Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Farah Zeynep Abdullah'ın cesur yatak pozlarına yorum yağdı!

Bergen ve Masumlar Apartmanı projeleriyle uzun süre gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, fotoğrafçı Ali Kalyoncu'ya cesur pozlar verdi. Farah Zeynep Abdullah'ın iddialı karelerine bazı takipçileri tepki gösterirken, bazıları ise hayran kaldığını dile getirdi.

Magazin 17-12-2022 20:29

Farah Zeynep Abdullah göğüs dekolteli yatak pozunu paylaştı!

Bergen filmindeki performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, dün akşam katıldığı 33. Ankara Film Festivali'nden ödülle ayrıldı. Özel gecede pudra tonlarında bir elbise tercih eden Farah Zeynep Abdullah, göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 04-11-2022 09:38

Pınar Altuğ'dan Farah Zeynep Abdullah'ın sözlerine yanıt! Domates seçer gibi....

Farah Zeynep Abdullah, "Başrol erkeklerinin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" demişti. Pınar Altuğ, Farah Zeynep Abdullah'ın bu sözlerine istinaden bakın ne dedi...

Magazin 08-10-2022 09:26