Ferhat Kaplan Haberleri

Giresunspor, kaleci Ferhat Kaplan'ı renklerine bağladı

Giresunspor, kaleci Ferhat Kaplan'ı renklerine bağladı

Yurthaber

Süper Lig ekibinde bitime 3 hafta kala 3 ayrılık!

Spor Toto Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da 3 ayrılık gerçekleşti! Mavi Şimşekler, sezonun bitimine 3 hafta kala bir kalecisi ve iki futbolcusuyla yollarını ayırdı.

Spor

Son dakika: Balotelli'ye tokat! Yedek kulübesinde rahat durmayınca cezasını kesti...

Adana Demirspor sahasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Yıldız oyuncu Balotelli'yi kadro tercihi açısından yedek kulübesinde oturtan teknik direktör Vincenzo Montella, forvette Britt Assombalonga'ya şans verdi. Renkli kişiliğiyle tanınan Balotelli, yedek kulübesinde rahat durmadı. Takım arkadaşı Ferhat Kaplan'ın suratına elindeki maskeyi sürmeye çalışan Balotelli'ye şaka yollu da olsa Ferhat'tan ufak bir tokat geldi. Bu olaydan sonra kahkaha atan Balotelli, eğlenceli anlar yaşadı

Spor

Sivas'ta basın mensuplarından protesto

Demir Grup Sivasspor ile Adana Demirspor arasında oynanan maçın ardından basın mensupları, konuk ekibin teknik direktörü Vincenzo Montello'nın basın toplantısını protesto ederek salondan ayrıldı.

Spor

Ferhat Kaplan

Ferhat Kaplan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ferhat Kaplan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Antalyaspor, Ferhat Kaplan ile yollarını ayırdı

Fraport TAV Antalyaspor, 5 yıldır kırmızı beyazlı takımda forma giyen kaleci Ferhat Kaplan ile yollarını ayırdı.

Spor

Antalyasporlu futbolcuların sağlık kontrolleri tamamlandı

Antalyasporlu futbolcuların Temmuz ayında başlayan sağlık kontrolleri bugün tamamlandı.

Spor

Mevlüt Erdinç'ten öğrencilere gol sözü

Antalyaspor, okullarda öğrencilerle buluşmaları devam ediyor. Futbolcuların son ziyareti Akdeniz Anadolu Lisesi’ne gerçekleşti. Ferhat Kaplan ve Mevlüt Erdinç, okulun bahçesine geldiklerinde Antalyaspor marşları eşliğinde büyük sevgi gösterisi ve çiçeklerle karşılandı.

Spor

Mete Vardar: 'Dayanamadım tokat attım'

Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar, Gençlerbirliği maçının ardından "Ortada hiçbir şey yokken Gençlerbirliği kalecisi Ferhat, Oğuzhan'ın üzerine yürüdü. Ben de dayanamadım, Ferhat'a tokat attım" dedi.

Spor

Galatasaray-Gençlerbirliği maçına suç duyurusu

Beşiktaş taraftarları, Galatasaray'ın 1-0 kazandığı Gençlerbirliği maçı için Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Karşılaşmada şike yapıldığını öne süren siyah beyazlılar, Başkent kulübünün başkanı İlhan Cavcav'ın maç öncesindeki açıklamalarını, kaleci Ferhat'ın yediği golü ve Stancu'nun kaçırdığı golü delil olarak gösterdi.

Spor

'Kolu kısalan kaleci'

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsfendiyar Zülfikari, Galatasaray-Gençlerbirliği maçındaki gol pozisyonunu değerlendirdi.

Spor

Olay kaleciden Ahmet Çakar'a yanıt

Galatasaray-Gençlerbirliği maçının en çok konuşulan pozisyonu Sneijder'in golüydü. Kaleci Ferhat'ın, uzanırken elini çektiği iddiaları sosyal medyada en çok tartışılan konu oldu.

Spor