Flurona Haberleri

Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nden Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, Fluronayı değerlendirdi:

"Bu yeni virüs, hem Kovid-19 hem de gripte görülen öksürük, mide bulantısı, tat ve koku kaybı, boğaz kuruluğu, burun akıntısı, ateş ve baş ağrısı gibi belirtiler gösterebiliyor"

Yurthaber 11-01-2022 11:05

İsrail'de görülen Flurona vakası dünyada ilk değil

Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Hakan Oğuztürk: - "Kovid-19 hastalığının Vuhan'da ilk kez ortaya çıkmasından kısa süre sonra yapılan bazı çalışmalarda, koronavirüslerin başka mikroorganizmalar ile tek kişide hastalık yaptığı ortaya koyuldu" - "(Flurona) Hasta genç ve sağlıklıysa hastalık hafif seyredebilir, 65 yaşın üstündekilerde, hipertansiyonu, diyabet ve metabolik problemleri olanlarda, bağışıklığı bozulmuş kanser hastalarında tabii ki hasar verici etkiler söz konusu olabilir"

Yurthaber 05-01-2022 11:12

Son dakika: Koronavirüs mutasyonu bitmiyor... Omicron'un ardından şimdi de Flurona tehlikesi!

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs pandemisinde yeni varyantlar bitmek tükenmek bilmiyor! Son dakika gelişmesine göre Omicron'un ardından bu kez de Flurona ismi verilen bir varyant ortaya çıktı. Özellikle yılbaşı eğlenceleri sonrası dünyada Omicron patlaması yaşanırken İsrail'den ilginç bir haber geldi. Hamile bir kadın koronavirüs flurona varyantına yakalandı. Flurona nedir? İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 04-01-2022 08:26