Funda Haberleri

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Seksenler'in Funda'sı Gülin İyigün ekranlara geri dönüyor

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Seksenler dizisinde hayat verdiği Funda karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Gülin İyigün uzun zamandır ortalarda yoktu. Yeni filmiyle izleyicisinin karşısına çıkan İyigün yeni dizisini de açıkladı.

Magazin 16-01-2024 14:35

Kül filminin fragmanına Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz'ın ateşli sahneleri damga vurdu! O anlar çok konuşuldu

Netflix'te izleyicisinin karşısına çıkacak olan başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Kül filminin fragmanı yayınlandı. Fragmana Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz'ın ateşli sahneleri damga vurdu. Ünlü isimlerin oyunculukları izleyenlerden tam not aldı.

Magazin 12-01-2024 16:00

Funda Arar’ın konserinde Mustafa Kemal Atatürk’e bakarak şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem yarattı! Dakikalarca alkışlandı

Şarkıcı Funda Arar, yaz konserinin başlangıcını Harbiye Açıkhava’da verdiği konserle yaptı. Konser sırasında “Seni Yazdım” şarkısını seslendirdiği sırada Funda Arar’ın arkasında bulunan dev ekrandaki Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına baktığı anlar gündem yarattı. Ünlü sanatçının Mustafa Kemal Atatürk’e bakarak şarkı söylediği anlar izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Magazin 31-05-2023 13:42

Bir Başkadır'ın yıldızı Funda Eryiğit anne oldu! Oğlunun adını bakın ne koydu

Bir Başkadır dizisinde rol aldığı sırada yönetmen Berkun Oya ile tanışan Funda Eryiğit geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Bebeğini kucağına alan Eryiğit bakın oğluna hangi ismi verdi.

Magazin 19-05-2023 15:12

Funda

Funda Hakkındaki Haberler Mynet'te. Funda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'nin konuştuğu dizide tanıştılar! Doğuma 2 ay kala Funda Eryiğit ve Berkun Oya evlendi

En son Son Yaz ve Bir Başkadır dizileri ile izleyici karşısına çıkan Funda Eryiğit, iki yıldır beraber olduğu yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile evlendi. 7 aylık hamile olan Eryiğit, Berkun Oya ile yayınlandığı dönemde çok ses getiren Bir Başkadır dizisinin ardından aşk yaşamaya başlamıştı.

Magazin 29-03-2023 15:37

Şafak Sezer kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Şafak Sezer evli mi, eşi kim?

Şafak Sezer bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programı konukları arasında yer alıyor. Funda Arar şarkıları konsepti ile ekrana gelecek olan programda eğlenceli dakikalar yaşanacak. Programın konukları arasında yer alan Şafak Sezer hakkında araştırmalar da yoğunlaştı. Peki, Şafak Sezer kimdir, gerçek ismi ne, kaç yaşında?Şarkılar Bizi Söyler konuğu Şafak Sezer evli mi, eşi kim? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-2023 12:28

Funda Arar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Funda Arar evli, eşi kim?

Funda Arar bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Programın konsepti ise "Funda Arar Şarkıları" olarak açıklandı. Funda Arar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Funda Arar evli, eşi kim? gibi soruların yanıtları da izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Funda Arar, 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İşte hakkında tüm bilgiler...

Magazin 21-01-2023 11:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 20 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 20 Ocak Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında saat 16:00'da ekrana gelecek olan bölümde belli oldu. gelecek programda Funda, Ceren, Çiğdem, İbrahim ve İlker arasından kimin birinci olacağı merak konusuydu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 20 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? İşte detaylar...

Magazin 20-01-2023 21:31

Bir Şarkısın Sen'in Şebnem'i son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Sunuculuğunu Erol Evgin ve Pınar Altuğ'un üstlendiği Bir Şarkısın Sen programı, birçok yetenekli çocuğa sahneye çıkma fırsatı tanımıştı. Kendine has sesiyle kulakların pasını silen minik yarışmacı Şebnem Keskin son haliyle çok şaşırttı.

Magazin 13-01-2023 16:07