Gabriel Obertan Haberleri

Erzurumspor'da sakat futbolcuların durumu

Yeni transferlerden Elba Rashani'nin kasık bölgesindeki yırtık sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi

Yurthaber 28-01-2021 15:53

Erzurumspor'da sakat futbolcuların durumu

Yeni transferlerden Elba Rashani'nin kasık bölgesindeki yırtık sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi

Yurthaber 28-01-2021 15:53

Taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: - "(Rashad Muhammed'in kadro dışı bırakılması) Bu takımda saha içi veya saha dışında disiplinsiz kim olursa olsun aramızda bulunmayacak" - "Altınordu maçında da taraftarımızdan biraz hoşgörülü olmalarını rica ediyorum" - Mavi-beyazlı oyuncu Gabriel Obertan: "Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Bu haftadan itibaren durumu değiştirmek adına elimizden geleni yapıyor olacağız" - Futbolcu İbrahim Akdağ: "Bir futbolcunun eşine, ailesine ve babasına küfür edecek insanlar yok Erzurum'da. Ben onları, içeriyi karıştırmak isteyen, futbolcuyu demoralize ederek bitirmeye çalışan tipler olarak görüyorum"

Yurthaber 03-10-2019 20:26

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Gabriel Obertan'ın sözleşmesini uzattı

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sözleşmesi sona eren Gabriel Obertan ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor 29-07-2019 09:00

Gabriel Obertan

Gabriel Obertan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gabriel Obertan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

BB Erzurumspor Obertan’da mutlu sona ulaştı

Süper Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'un geçtiğimiz sezon formasını giyen ve mavi-beyazlı kulübün küme düşmesiyle birlikte sözleşmesi gereği serbest kalan Fransız futbolcu Gabriel Obertan ile yeniden anlaşmaya varıldı.

Spor 14-07-2019 10:43

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Obertan'ın doğum gününü kutladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ara transfer döneminde renklerine kattığı Gabriel Obertan'ın doğum gününü yayınladığı video ile kutladı.

Spor 27-02-2019 09:26

Erzurumspor'dan Obertan için özel klip

Mavi-beyazlı takım, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Gabriel Obertan'ın doğum günü için özel klip yayımladı - Obertan: - "Süper Lig'de kalmamız için savaşmaya hazırım. Ben geldim, başarı da gelecek"

Yurthaber 27-02-2019 00:56

Gabriel Obertan Erzurumspor tesislerine hayran kaldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Gabriel Obertan, Erzurum'da kulüp tesislerini gezip yetkililerle görüştü.

Spor 30-01-2019 15:53

Dünya yıldızı Süper Lig'de!

Devre arası transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala, takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. Son olarak Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bir dönem Manchester United forması da giyen yıldızı kadrosuna kattı.

Spor 30-01-2019 11:54

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Gabriel Obertan'la prensipte anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Bulgaristan'ın Levski Sofya takımından Gabriel Obertan ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor 29-01-2019 23:11