Galerici Haberleri

Otomobilinde boğazı kesilerek öldürülmüştü! Galerici cinayetinde katil, muhasebeci çıktı

Bursa'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Galerici Mustafa Ekşi (41), otomobilinde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti. Ekşi'nin ölümüyle ilgili gözaltına alınan Halil Kağan Oğuz, sorgusunda suçunu itiraf etti. Ekşi'nin yanında 1 yıldır muhasebeci olarak çalıştığını, alacak meselesi nedeniyle tartıştığını söyleyen Oğuz, "Bıçakla kendisini korkutmak istediğim sırada boğazını kesip, karnından yaraladım. Amacım; öldürmek değildi" dedi. İşte cinayetin detayları...

Haber 06-07-2023 16:45

Otomobil satışında büyük oyun! Galericiler düzenleme sonrası bu yöntemi buldu

Otomobil piyasasındaki fahiş fiyat artışının önüne geçmek için yapılan düzenlemeyle sıfır araç satışına 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı getirilmişti. Düzenlemeye uymayan galericiler çareyi bu yöntemde buldu. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 02-12-2022 09:49

ÖTV indirimine son nokta koyuldu! Araba alacaklara önemli çağrı geldi: 'Son dakika' hareketliliği bekleniyor

Vatandaşlar hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini araştırırken yeni bir gelişme yaşandı.Otomobil sektörüne yönelik alınan kararlar sonrası otomobil pazarında satışlar ve fiyatlar düştü. Otomobil piyasasıyla ilgili galericilerden önemli uyarı geldi. İşte otomobil piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi...

Finans 14-11-2022 14:43

Otomobil piyasasından flaş talep: Banka kredilerinde yeni düzenleme

İkinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ediyor. Araba alacaklar 'ÖTV indirimi' nedeniyle beklemeye geçmişti. 'Otomobil fiyatları düşecek mi?' sorusu gündemden düşmezken, galericiler piyasanın durgun olmasını banka kredilerine bağladı. Esnaf piyasanın canlanması için banka kredilerinde yeni düzenleme bekliyor.

Finans 01-11-2022 11:38

Galerici ortaklara ekspertiz şoku! 285 bin liraya aldıkları 2014 model otomobilin önü 2013, arkası 2015 model çıktı

Antalya'da galerici Kemal Yetkin (30) ve Tunahan Şimşek (30), ekspertiz raporu ile 285 bin liraya aldıkları 2014 model otomobili satmak için başka bir ekspertiz firmaya götürdüklerinde hayatlarının şokunu yaşadılar. Araç için 'ön taraftan işlemli, ortadan kesik ve ekleme yapılmış. Pert kaydı mevcut. Ağır işlem yapılmış' raporu verilince, galerici ortaklar neye uğradıklarını şaşırdı. Otomobilin önünün 2013, arkasının 2015 model kasadan birleştirildiğini öğrenen ortaklar, suç duyurusunda bulundu.

Haber 22-10-2022 16:05

İkinci el otomobil piyasası hareketlendi! İkinci elin yeni gözdeleri! 250 ile 300 bin lira...

İkinci el otomobil pazarındaki durgunluk yerini harekliliğe bıraktı. Ticaret Bakanlığı'nın 6 yıl 6 bin kilometre düzenlemesi sonrası araç sahipleri beklemeye geçmişti. Galerici esnafı, satışların başladığını, 250 ila 300 bin TL'lik araçlara ilginin artığını belirtti.

Finans 12-10-2022 10:45

Antalya'da galericinin öldürülmesiyle ilgili davada 2 sanığa müebbet hapis

Antalya'da galericinin öldürülmesiyle ilgili davada 2 sanığa müebbet hapis

Yurthaber 04-10-2022 14:27

Lüks otomobil ilanı koyan galerici neye uğradığını şaşırdı! 50 bin lira kapora gönderen olmuş

Düzce'de oto galerici Murat Açıkgöz, edinilen bilgiye göre geçtiğimiz ay online alışveriş sitesine lüks otomobil ilanı koydu. Bir dolandırıcının ise Açıkgöz'ün paylaştığı otomobilin fotoğrafını düşük fiyat ile ilana koyduğu ortaya çıktı. Bazı alıcıların dolandırıcıya kapora gönderdiği ve aracın üzerinde yer alan galeriyi aradığı öğrenildi. Dolandırıcıların hedefi olan ve 50 bin lira kapora gönderen olduğunu söyleyen Açıkgöz "'Aciliyetim var, paraya ihtiyacım var' gibi sözlere kanmasınlar." dedi.

Haber 14-08-2022 16:46

Antalya'da galericinin öldürülmesiyle ilgili davada 2 sanığa müebbet hapis istemi

Antalya'da galericinin öldürülmesiyle ilgili davada 2 sanığa müebbet hapis istemi

Yurthaber 17-06-2022 10:19

Galericiler ve bayilerle ilgili skandal iddia! Otomobil fiyatlarındaki artış durmuyor…

Otomobil fiyatlarındaki yüksek artışın yanı sıra bayilerle galericiler arasındaki büyük oyun da vatandaşı zarara uğratmaya devam ediyor. İddiaya göre bazı bayilerin vatandaşlara araç satmayıp, galericilerle anlaşarak filo şeklinde araç satışı gerçekleştirdikleri belirtildi. Otomobilleri bu şekilde alan galericilerin de fiyatların üzerine haksız kazanç ekleyerek ‘anında teslim’ şeklinde satış yaptığı öne sürüldü.

Finans 14-06-2022 08:32

Antalya'da galericiyi öldürdükleri öne sürülen 3 sanığın yargılanması sürüyor

Antalya'da galericiyi öldürdükleri öne sürülen 3 sanığın yargılanması sürüyor

Yurthaber 18-05-2022 11:14

Otomobil satışında tuzak! İnternetten satışa çıkardı, parayı alınca...

Adana’da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir kişinin, internetten satışa çıkarılan otomobili kendine ait gibi gösterip bir galericiyi 190 bin lira dolandırdığı iddia edildi. İddiaların odağındaki zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 24-04-2022 11:00

Antalya'da galericiyi öldürdükleri öne sürülen 3 sanığın yargılanması sürüyor

Antalya'da galericiyi öldürdükleri öne sürülen 3 sanığın yargılanması sürüyor

Yurthaber 01-03-2022 17:10

İkinci el araç piyasasında son durum! Galericiler satışlardan vatandaş fiyatlardan yakınıyor

İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Galericiler satış olmadığından yakınırken araç almak isteyen vatandaşlar da yüksek fiyatlardan dolayı yakınıyor. Öte yandan son günlerde yayılan ikinci el piyasasında büyük düşüş olacak haberleri de araç sahibi olacakların yüzünü güldüremedi. Vatandaşlar sattıkları aracın alacakları araç fiyatını karşılamadığından ve çok sayıda kişinin araç bile alamadığından şikayetçi.

Finans 07-02-2022 02:04

Kardan araba yapıp satışa çıkardı! 100 binlik arabaya 65 bin fiyat biçince telefonları susmadı

Bayrampaşa'da 13 yıldır galericilik yapan Emre Esenlikçi, arkadaşlarıyla kar yağışı sonrası iş yerlerinin önünde bulunan alanda kardan otomobil yapmaya karar verdi. Yaptığı kardan otomobili 65 bin liraya satışa çıkaran Esenlikçi, ilanı koyar koymaz telefon yağmuruna tutuldu. Esenlikçi, ''Bu model arabanın piyasası 100 bin lira, ben uygun olsun diye 65 bin lira fiyat yazarak ilan verdim. Telefonlarım sürekli çalınca ilanı kaldırdım'' dedi.

Haber 27-01-2022 13:57

Otomobil satışında şoke eden tuzak! ‘15 yıllık galericiyim başıma bu geldi’

Arabasını internet üzerinden satmak için ilan veren bir kişinin başına gelenler akıllara durgunluk verdi. Kendisini Doğu Anadolu’da asker olarak tanıttı ardından birbirinden habersiz olan araç satıcısı ile galericiyi bir araya getirip sahte dekontla 260 bin liralık vurgun yaptı. Dolandırılan oto galeri sahibi Hamza Dizman ‘Ben 15 yıllık galericiyim başıma bu geldi, vatandaşlar çok dikkat etsinler ve ruhsat sahibi dışında kimsenin hesabına para atmasınlar’ dedi.

Haber 08-01-2022 14:13

Bağcılar'da oto galerisine kurşun yağdırdılar: 3 ölü

Bağcılar'da otomobil galerisine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre bir baba, oğlu ve bir akrabaları hayatını kaybetti. Saldırı anı ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 13-11-2021 18:54

Galericilerden dikkat çeken yorum! İkinci el araç fiyatları neden yüksek?

Dünya genelinde yaşanan çip krizi sebebiyle otomobil arzında yaşanan sıkıntılar, hem sıfır hem de ikinci el araçların fiyatlarını yükseltiyor. İkinci el satış yapan galericiler ise çip krizinden çok belgesiz satış yapan "Ayaklı galericiler" olarak bilinen kişilerin piyasayı yükselttiklerini iddia etti.

Finans 24-10-2021 01:28

Yönetmelik talebi geldi! İkinci el araçlarda fiyat dengesini bozuyor

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, yetkili olarak ikinci el araç satışı yapanların, yetki belgesi olmadan araç satışının kısıtlanmasını sağlayan yönetmeliğin uygulanmasını beklediğini belirterek, "Bu sayede kayıt dışılığın önüne geçilecek ve sektörden gelen şikayetler sona erecektir. Meslekle alakası olmayan kişilerin alıp sattığı araçlar fiyat dengesinin bozulmasına da neden oluyor." dedi.

Finans 08-10-2021 10:38

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! Çarpıcı açıklama: Galericiler ve bayiler arasında anlaşma yapılıyor

Bazı araçlara ÖTV indiriminin gelmesinin ardından sıfır otomobil piyasasında satışlar durgun. Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, galericiler ve bayiler arasında anlaşmalar yapıldığını belirterek, "Ederi 330 bin lira ise ÖTV indiriminden önceki fiyata galeri aracılığı ile satıyor aradaki kârı da bölüşüyorlar." dedi.

Finans 29-09-2021 11:03

Oto galericinin, iş yerinde asılı halde cansız bedeni bulundu

Antalya’da galericilik yapan 2 çocuk babası 37 yaşındaki Mustafa Demirel, iş yerinde asılı halde ölü bulundu. Demirel’in cansız bedeni, iş yerinin kapısını kırarak içeri giren komşuları tarafından bulundu. Acı haberi alıp gelen Mustafa D.'nin annesi, "Ben sana doyamadım" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 18-05-2021 17:14

Isuzu D-Max 'tan nisan ayına özel kampanya: Kredi kartına 5 taksit imkanı!

Isuzu D-Max araç sahiplerini yetkili servislerinde nisan ayı boyunca cazip kampanyalar yapmaya hazırlanıyor. Kampanya ile araç sahipleri anlaşmalı kartlarla 5 taksitte ödeme yapabilecek.

Finans 05-04-2021 13:46

İkinci el araba fiyatları neden artıyor? Dikkat çeken iddia: Saklıyorlar!

Pandeminin başlamasıyla birlikte hızla yükselen ikinci el araba fiyatlarındaki ani dalgalanmalar için İzmitli galeri esnaflardan çarpıcı açıklama geldi. Esnaflar açıklamasında, bazı bayilerin sıfır araçları saklaması sebebiyle ikinci el araba fiyatlarının arttığını belirtti.

Finans 01-04-2021 12:11

İzmir'de park halindeki otomobilden para ve altın çalan zanlılar yakalandı

İzmir'de park halindeki otomobilden para ve altın çalan zanlılar yakalandı

Yurthaber 26-11-2020 15:05

Galericilere, iş yeri şartlarına uyum için ek süre tanındı

İkinci el taşıt satışı yapan işletmelerin, iş yerlerinin en az 100 metrekare olması ve konut altında bulunmaması gibi şartları içeren düzenlemeye uyum süresi yıl sonuna kadar uzatıldı - İçinde ikinci el taşıt satışı yapılan toplu iş yerlerinde de ibadet yeri, dinleme alanı, otopark şartı, sağlık odası bulunması ve en az 1 sağlık personeli istihdam zorunluluğunu yıl sonuna kadar yerine getirilebilecek

Yurthaber 10-08-2019 11:31

Galericilere, iş yeri şartlarına uyum için ek süre tanındı

İkinci el taşıt satışı yapan işletmelerin, iş yerlerinin en az 100 metrekare olması ve konut altında bulunmaması gibi şartları içeren düzenlemeye uyum süresi yıl sonuna kadar uzatıldı - İçinde ikinci el taşıt satışı yapılan toplu iş yerlerinde de ibadet yeri, dinleme alanı, otopark şartı, sağlık odası bulunması ve en az 1 sağlık personeli istihdam zorunluluğunu yıl sonuna kadar yerine getirilebilecek

Finans 10-08-2019 11:27

Muzaffer öğretmen kır çiçeklerinden emekliliğinde kopamadı

Afyonkarahisar'da otomobil galerisi sahibi Muzaffer Kalabalık, 35 yıl yaptığı öğretmenlikten emekli olmasına rağmen köy okulunda "evlatlarım" dediği öğrencileri için gönüllü eğitim neferliğini sürdürüyor - Kocatepe'nin eteklerindeki mezraya 13 öğrencisine ders verebilmek için her gün kendi imkanları ile giden Muzaffer öğretmen, aldığı parayı da yine çocuklara ve okulun park gibi ihtiyaçlarına harcıyor - Muzaffer Kalabalık: - "Benim paraya ihtiyacım yok. Emekli olduktan sonra öğrencilerimden koptuğum için kendimi boşlukta hissettim. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaatta bulunarak 'öğretmenliğe dönmek istiyorum' dedim. Bana burayı önerdiler, seve seve kabul ettim"

Haber 22-11-2018 12:13

Mesleki yeterlilik belgesinde dolandırıcılık uyarısı

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, galericilerin almak zorunda oldukları mesleki yeterlilik belgesi konusunda dolandırıcılık yapıldığına ilişkin çok sayıda şikayet aldıklarını belirterek, "Bu konu çok hassas. Her firmadan veya kuruluştan bu belgeyi alma şansınız yok. Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Türk Akreditasyon Kurumundan akredite olmuş kuruluşlardan bu belge alınabilir." dedi.

Finans 23-07-2018 12:16

Mesleki yeterlilik belgesinde dolandırıcılık uyarısı

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık: - "Mesleki yeterlilik belgesinde dolandırıcılıkla ilgili odamıza çok ciddi anlamda şikayetler geliyor. Bu konu çok hassas. Her firmadan veya kuruluştan bu belgeyi alma şansınız yok. Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Türk Akreditasyon Kurumundan akredite olmuş kuruluşlardan bu belge alınabilir" - "Türkiye geneli 30-40 bin civarında galerici esnafıyla yanında çalışanlar da dahil edildiğinde en az 50-60 bin kişinin bu belgeyi alacağı tahmin ediliyor. İnsanlar mağdur olmamak için kuruluşları iyi analiz etsinler"

Haber 23-07-2018 11:28

Galericilerden Mehmetçik Vakfına bağış

Bursa Oto Galericiler Odası üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amaçlı topladıkları yaklaşık 50 bin lirayı Mehmetçik Vakfının hesabına yatırıp, makbuzunu İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hacıoğlu'na verdi

Haber 19-02-2018 18:42

Şikayetçilerin sayısı artınca gözaltında kaldı

Kadıköy’de piyasayı milyonlarca lira dolandırdığı öne sürülen galerici sahibi M.G. hakkında önce 'serbest bırakma' kararı verildi ancak 23 kişinin daha şikayetçi olması üzerine adliyeye sevk edildi

Haber 15-10-2016 17:35

Milyonlarca lira vurgun yaptığı iddia edilen galerici yakalandı

Kadıköy’de piyasayı milyonlarca lira dolandırdığıiddia edilen lüks araç satışıyla tanınan otomotiv galerisi sahibi M.G. polis tarafından yakalandı

Haber 14-10-2016 18:05

Galerici iş yerinde ölü bulundu

Samsun'da bir galerici, iş yerinde ölü olarak bulundu.

Haber 17-04-2014 15:56

Gaziantep’te silahlı kavga: 2 ölü, 3 yaralı!

Gaziantep’te bir galericide meydana gelen kavgada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Haber 11-07-2012 14:32

Sahte galericiden 300 bin liralık vurgun!

İzmir'de düzenlenen operasyonda, kendilerini oto galerici gibi tanıtan adres olarak da kiraladıkları bir işyerini gösterin 2 kişi, 8 vatandaşa ait lüks otomobilleri güven telkin ederek çaldı.

Haber 19-04-2012 15:53

Galericinin sır intiharı

Antalya'da galericilik yapan 41 yaşındaki Hüseyin Bozkurt henüz belirlenemeyen bir nedenle ruhsatlı tabancasıyla intihar etti.

Yurthaber 23-06-2011 10:12