Ghislaine Maxwell Haberleri

ABD'de seks ticareti davasında suçlu bulunan Maxwell için karar verildi

ABD'de seks ticareti davasında suçlu bulunan Ghislaine Maxwell, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Maxwell'in, kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'e yardım etmekle suçlandığı biliniyor.

Haber 29-06-2022 01:33

En ünlü pedofili suçlusu Jeffrey Epstein’in sevgilisi Ghislaine Maxwell davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacak

ABD'de cinsel taciz, tecavüz ve pedofili hükümlüsü Jeffrey Epstein'in sevgilisi olan Ghislaine Maxwell, 65 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kaldığı beş ayrı suçlama için hakim karşısına çıkacak. Şu anda cezasını bekleyen Maxwell, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir süredir yargılanıyor. İngiltere basınında yer alan haberlere göre, 60 yaşındaki sosyetik ismin bugün hüküm giymesi bekleniyor.

Trend 28-06-2022 16:03

Jeffrey Epstein'in ortağı ve sevgilisi Ghislaine Maxwell suçlu bulundu!

ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in suç ortağı olduğu iddia edilen Ghislaine Maxwell, yargılandığı seks ticareti davasında suçlu bulundu. İkili kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanıyordu.

Magazin 30-12-2021 13:41

Maxwell davası sürüyor! Kraliyet ailesiyle ilgili detaylar gündem yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde büyük ses getiren seks tarikatı ve cinsel istismar davasında tanınan iş insanı Jeffrey Epstein’in kız kardeşi Ghislaine Maxwell yargılanıyor. Davaya yönelik gelişmeler ortaya çıktı ve Maxvell ile Epstein'in kraliyet bağlantıları bir kez daha gündeme geldi.

Trend 20-12-2021 11:26

En ünlü pedofili suçlusu Jeffrey Epstein ve Ghislaine Maxwell'in fotoğrafları ortaya çıktı

Cezaevinde intihar eden çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlusu ABD'li pedofili milyarder Jeffrey Epstein ve Ghislaine Maxwell'in eski fotoğrafları ortaya çıktı. Sevgililerin fotoğrafları dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Magazin 10-12-2021 13:41

Fuhuş ağı kurmuştu! Hapisten ilk fotoğraf

ABD'de milyarder sevgilisi Jeffrey Epstein'le fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan Ghislaine Maxwell'den aylar sonra ilk fotoğraf geldi. Maxwell'in cezaevi fotoğrafında yüzündeki morluk dikkat çekti. Maxwell'in avukatları morluğun sebebini açıkladı.

Haber 30-04-2021 09:23