Gibi Dizisi Haberleri

Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 5. sezon başladı mı? Yeni sezon fragmanı paylaşıldı

Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın paylaştığı Gibi dizisinin yeni sezonu hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. 5. sezonuyla hayranlarıyla hasret gidermeye hazırlanan gibi dizisinin yeni sezon fragmanı paylaşıldı. Yayın tarihi ise 8 Mart 2024 Cuma olarak açıklandı.

Trend 01-03-2024 15:30

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit'ten dikkat çeken gönderme! Bir manyaklığım yok! dedi, sosyal medyayı salladı

Gibi'nin yıldızı Feyyaz Yiğit, konuk olduğu YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü isimlerin takıntılarına ilişkin haberleri anımsatan başarılı oyuncu, "Herkes kendisine bir manyaklık bulur ya! Ben kendime bir manyaklık bulamadım." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-12-2023 14:34

Gibi dizisinden 4. sezon müjdesi! Feyyaz Yiğit duyurdu: Çekimler paltolu, ceketli ve gocuklu seçenekleriyle başlamıştır

Fenomen haline gelen komedi dizisi Gibi'den hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Gibi'de Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'la birlikte başrolde oynayan Feyyaz Yiğit, 4. sezon çekimlerinin başladığını yaptığı paylaşımla duyurdu. İlk 3 sezonu yaz aylarında çekilen ve sonbaharda ekranda olan Gibi'nin yeni sezon çekimlerinin erken başlaması dikkat çekti.

Magazin 11-01-2023 21:44

Yargı ve Gibi dizileri Altın Kelebek'e damga vurdu! Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Feyyaz Yiğit ödüllerini aldı

Bu sene 48'incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödüllerine Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisi ile Exxen'in komedi dizisi Gibi damga vurdu. Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin) ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi 5 ödül birden aldı. Exxen'de 3 sezondur ekranlarda olan komedi dizisi Gibi de gecede 2 ödül aldı. Gibi'nin başrol oyuncuları Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan sahneye çıkarak ödüllerini aldı.

Magazin 04-12-2022 22:18

Son zamanların sevilen absürt komedisi Gibi'nin İlkkan'ının tarzını benimsemek isteyenlere gömlek önerileri

Son dönemlerin sevilen dizisi Gibi, başarılı oyuncularının yanı sıra dekor ve kıyafetleriyle de oldukça popüler. Herkesin kendinden küçük de olsa bir parça bulduğu dizide İlkkan'ın tarzı çok seviliyor. Özellikle de gömlekleri! Siz de İlkkan'ın giydiği gömlekleri beğeniyorsanız dizide gördüğünüz modellerin alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 04-11-2022 17:36

Gibi dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezona gün sayıyor! 2022 Gibi dizisi 3. yeni sezon hangi gün?

Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin yeni sezon tarihi merak ediliyor. Feyyaz Yiğit ile Kıvanç Kılınç'ın başrolünü paylaştığı sitcom dizisi Gibi'nin 3. sezonu pek çok kişi tarafından ilgiyle bekleniyor. Peki Gibi dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? 2022 Gibi dizisi 3. yeni sezon hangi gün? İşte merak edilenler...

Magazin 05-10-2022 21:03

Gibi dizisinin 3. sezon çekimleri başladı! Setten ilk kare geldi

Fenomen haline gelen komedi dizisi Gibi'nin 3. sezon çekimleri başladı. Ünlü oyuncular Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ilk set gününde buluştu.

Magazin 10-08-2022 20:30

Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç ayrıldı mı? Gibi dizisinin İlkkan'ı ile aşk yaşıyordu! Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç neden ayrıldı?

Şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisinde rol alan ve daha önce rol aldığı "Mucize Doktor" dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Sinem Ünsal, uzun süredir Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ile aşk yaşıyordu. Çiftten bu defa ayrılık haberi geldi. Peki Sinem Ünsal ile Kıvanç Kılınç ayrıldı mı, çift neden ayrıldı? İşte merak edilenler...

Magazin 03-07-2022 00:42

Feyyaz Yiğit'ten Gibi dizisi 3. sezon paylaşımı!

Fenomen dizi Gibi, 3. sezonuyla ekranlarda olacak. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, Gibi'nin 3. sezonuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı.

Magazin 09-06-2022 01:10

Son dakika: İlkay Gündoğan Manchester City'i şampiyonluğa götürdü, sosyal medya 'Gibi' sahnesi ile yıkıldı!

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'in son haftasında şampiyonluk düğümü çözüldü ve büyük zafere Manchester City ulaştı. 75. dakikaya 2-0 geride girmesine rağmen maçı 3-2 çeviren City'de İlkay Gündoğan attığı 2 golle yıldızlaşmıştı. Başarılı futbolcunun oyunu sonrasında sosyal medya, fenomen dizi 'Gibi'den bir sahne ile adeta yıkıldı.

Spor 22-05-2022 22:40

Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlü oyuncuymuş...

Kıvanç Kılınç, dijital ortamda yayınlanan Gibi dizisinde İlkkan rolüne hayat verdi. Son zamanlarda sosyal medyada popüler olan bu dizide başrolü canlandıran Kıvanç Kılınç'ın sevgilisinin kim olduğu, öğrenenleri epey şaşırttı.

Magazin 20-05-2022 16:08

Cem Yılmaz'dan sonra Zafer Algöz'den de 'Erşan Kuneri' eleştirilerine yanıt! Gibi'nin 2 fırın ekmek yemesi lazım

Zafer Algöz, Erşan Kuneri'ye gelen eleştirilere verdiği yanıtla gündem oldu. Başarılı isim, 'Erşan Kuneri' hakkında övgüyle bahseden bir sosyal medya kullanıcısına, fenomen dizi 'Gibi' üzerinden yanıt verdi. Algöz'ün yanıtı kısa sürede gündeme oturdu.

Magazin 18-05-2022 12:08

Erşan Kuneri ile gündemde olan Cem Yılmaz'dan, Feyyaz Yiğit ve Gibi dizisi yorumu

Erşan Kuneri dizisiyle gündemde olan ünlü komedyen ve sinemacı Cem Yılmaz, sosyal medyada fırtınalar estiren Gibi dizisiyle ilgili düşüncelerini açıkladı. Son dönemin popüler oyuncu ve yazarlarından Feyyaz Yiğit imzalı Gibi'yi başarılı bulduğunu belirten Cem Yılmaz, " Çok değişik bir mizah ve oynama şekli. Tuhaf ama tuhaflığın daha kıymetli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Magazin 10-05-2022 22:35

'Hanımağa' terör estirdi! Evden M16 savaş tüfeği, el bombası çıktı! Kocası hapse girince...

İstanbul emniyeti, 'Hanımağa' lakaplı Pınar D.'ye operasyon yaptı. Adreste bulunamayınca önce kızı gözaltına alındı daha sonra kendisi üzerinde uyuşturucuyla yakalandı. Eşi cezaevine girdikten sonra suç makinesine dönüşen 'Hanımağa' kendi görüntülerini paylaşarak Gibi dizisine gönderme yaptı. Pınar D.'nin evinden M16 Amerikan savaş tüfeği, kılıçlar ve yüzlerce uyuşturucu hapı çıktı.

Haber 21-04-2022 12:02

Son dakika: Fenerbahçe'den 'Gibi'li gönderme: Cesurların işi...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'la geçen Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılı taraftarları kızdıran paylaşımların ardından Kim Min-Jae ile ilgili atılan tweet Fenerbahçeli taraftarları oldukça güldürdü. Fenomen haline gelen Gibi dizisinden replik alıntısıyla yapılan paylaşım kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Spor 10-04-2022 23:58

Gibi dizisinin yıldızı Feyyaz Yiğit'in gözünden sakındığı eşi güzelliğiyle görenleri büyüledi!

Exxen'de yayınlanan Gibi dizisiyle büyük beğeni toplayan Feyyaz Yiğit, son dönemin ilgiyle takip edilen oyuncuları arasında yer alıyor. Özel hayatıyla gündeme gelmeyi tercih etmeyen Yiğit'in eşi Sedef İnanç, duru güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 31-01-2022 09:35

Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi Mucize Doktor'un yıldızı Sinem Ünsal çıktı

Exxen dizisinin çok sevilen dizisi 'Gibi' ikinci sezonuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler arasında. Dizide, bilmiş halleriyle dikkat çeken İlkkan karakterine hayat veren Kıvanç Kılınç'ın sevgilinin Mucize Doktor'un güzel ismi Sinem Ünsal olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 29-01-2022 14:29

Gibi 2. sezon ne zaman başlıyor? Feyyaz Yiğit yeni sezon afişini paylaştı

Exxen'in popüler dizisi Gibi, 2. sezon ile ekranlara geliyor. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit, Gibi'nin 2. sezon afişini "Gerçekten çok yakında" notuyla paylaştı.

Magazin 14-12-2021 23:55

Feyyaz Yiğit'in dizisi 'Gibi'nin ikinci sezon çekimleri başladı

Exxen'in popüler dizisi Gibi, 2. sezon ile ekranlara geliyor. İlk sezonuyla büyük dikkat çeken dizinin çekimleri başladı.

Magazin 28-09-2021 14:21