Gizem Orge Boyu Kac Haberleri

Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Gizem Örge ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas, Eda Erdemve Ebrar Karakurt ile devleşen Gizem Örge'nin nereli olduğu, boyunun kaç olduğu ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Spor 2023-09-04 00:37:50

Gizem Canbulut'u vahşice öldürmüştü! Eski sevgiliye iyi hal indirimi, aile isyan etti

Burdur'da 17 yaşındaki Gizem Canbulut’un vahşice öldürülmesi davasında eski sevgilisi Eren Yıldız'ın cezası ağırlaştırılmış ömür boyu hapisten 20 yıla çevrildi. Gizem Canbulut'un ailesi karara tepki gösterirken Yıldız'ın cinayeti işlemeden 2 gün önce arkadaşına "Gizem’i öldürsem kaç yıl yatarım? kesin öldüreceğim" gibi mesajlar attığı ifade edildi.

Haber 2022-03-08 22:19:37

Öldürdüğü eski sevgilisinin ailesinden duruşmada özür diledi

Burdur'un Bucak ilçesinde 17 Mart'ta parkta tartıştığı eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) bıçaklayarak öldüren ve hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açılan Eren Yıldız (19), duruşmada Canbulut ailesine pişman olduğunu söyleyip, özür diledi. Aile, kızlarını öldüren Yıldız'ın en üst sınırdan cezalandırılmasını istedi.

Haber 2021-10-27 13:40:02

Başkan Yüksel, ilkokuldaki sıra arkadaşının nikahını kıydı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Atalar’daki Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu yıllarından sıra arkadaşı olan Kerim Türkmen ve Gizem Doğan’ın nikahlarını kıyarak, mutluluklarını paylaştı.Başkan Gökhan Yüksel, çok sayıda davetlinin katıldığı Kartal Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen törende, ilkokul yıllarından sıra arkadaşı olan Kerim Türkmen ve Gizem Doğan’ın nikahlarını kıyarak, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Yurthaber 2019-08-26 17:10:17

Başkan Gönüllü makam odasında nikâh kıydı

Afyonkarahisar’ın Başmakçı İlçesi Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, makam odasındaki törende Gizem Gökçe ve Ahmet Ekmekçi çiftinin nikâhını kıydı.Nikâh sonrası ailenin toplumdaki önemine değinen Başkan Gönüllü “Evliliklerde bir ömür boyu süren mutluluk ve birlikteliklerin temelinde, çiftlerin birbirlerine duyduğu saygı ve özen var.

Yurthaber 02-07-19 10:55

Vali Demirtaş, şehit kardeşinin düğününe katıldı

Vali Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz şehidi polis memuru Yunus Uğur’un kardeşi Emre Uğur ile Gizem Abay’ın düğün törenine katıldıVali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Yunus Uğur’un kardeşi Emre Uğur ile hayatını birleştirdiği Gizem Abay’ın düğün törenlerine katıldı.Şehitlerin ruhlarına duaların okunduğu ve Vali Mahmut Demirtaş ile eşi Beyhan Demirtaş’ın nikah şahitliği yaptığı düğün merasiminde, genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek kıydı.15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Yunus Uğur’un kardeşi Emre Uğur’un düğün sevincine ortak olan Vali Demirtaş, şehitlere bir kez daha Allah’tan rahmet diledi ve şehit ailelerine devlet ve millet olarak daima sahip çıkılacağını vurguladı.Düğün merasimi, Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş ile davetlilerin, genç çifti tebrik edip ömür boyu mutlu ve sağlıklı yıllar temennilerinde bulunmalarıyla sona erdi.

Yurthaber 29-01-19 00:08

Kesik El Cinayeti Sanığına 2’şer Kez Ömür Boyu Hapis

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eski sevgilisi Gizem Tunç ile onun sevgilisi Murat Erdoğan’ı öldürdüğü iddiasıyla yargılanan...

Yurthaber 17-03-18 15:00

Kesik el cinayeti sanığına 2’şer kez ömür boyu hapis

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eski sevgilisi Gizem Tunç ile onun sevgilisi Murat Erdoğan’ı öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Deniz Boyraz, Yargıtay’ın 50 yıl hapis cezası kararını bozmasının ardından tekrar hakim karşısına çıktı.

Haber 17-03-18 14:13

Yeniden yargılanan kesil el cinayeti sanığına 2 kez müebbet hapis

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, eski sevgilisi Gizem Tunç (21) ile onun sevgilisi Murat Erdoğan’ı (29) öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada, cinayeti tasarlayarak işlemediği ve duruşmalardaki iyi hali göz önünde bulundurularak verilen 50 yıl hapis cezası kararını Yargıtay’ın bozmasının ardından tekrar hakim karşısına çıkan Deniz Boyraz (26), 2 kez ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 17-03-18 12:03

Yargıtay'ın iyi hal indirimini bozduğu kesik el cinayeti sanığına 2'şer kez ömür boyu hapis

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, 4,5 yıl önce eski sevgilisi Gizem Tunç(21) ile onun sevgilisi Murat Erdoğan'ı(29) bağ evinde öldürmekten yargılandığı davada, cinayeti tasarlayarak işlemediği ve duruşmalardaki iyi hali göz önünde bulundurularak verilen 50 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından bozulmasının ardından tekrar hakim karşısına çıkan Deniz Boyraz(26), 2'şer kez ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 17-03-18 10:49

'Kesik el cinayeti'nde Yargıtay'dan rahatlatan karar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 5 yıl önce, eski sevgilisi Gizem Tunç ile onun yeni sevgilisi Murat Erdoğan'ı bağ evinde öldürmekle suçlanan Deniz Boyraz'ın 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada 'duruşmalardaki iyi hali' gözetilerek, aldığı 25'er yıldan toplam 50 yıl hapis cezasını Yargıtay bozdu

Haber 09-01-18 10:40

Gizem cinayetinde flaş gelişme

6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu ve 33 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 22-05-14 18:13