Filenin Sultanları Haberleri Ve Son Dakika Filenin Sultanları Haberleri

Filenin Sultanları

Filenin Sultanları Haberleri

Voleybol tutkunları buraya! 2024 Milletler Ligi Kadınlar Turnuvası'na göz atalım!

2024 Voleybol Milletler Ligi (VNL) Kadınlar Turnuvası, dünya çapında kadın voleybol takımlarının kıyasıya mücadele ettiği ve büyük bir heyecanla takip edilen bir organizasyon. Turnuvada Türkiye'nin de dahil olduğu birçok güçlü takım, üstün performanslarıyla dikkat çekiyor. İşte VNL 2024 hakkında bilmeniz gerekenler ve öne çıkan istatistikler!

Spor

Voleybol Uluslar Ligi'nde dördüncü haftanın öne çıkanları...

Voleybol Uluslar Ligi, efsanevi maçlara ev sahipliği yapmaya devam ederken dördüncü haftada neler yaşandı?

Spor

Teşekkürler kızlar! Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi'ndeki son haftası...

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde göz dolduran performanslar sergilemelersine rağmen 2024 FIVB Milletler Ligi Çeyrek Finali'nde sahaya veda etti. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'ne veda etmeden önce nasıl bir performans sergiledi?

Spor

Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'ne çeyrek finalde veda etti!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tayland'da düzenlenen FIVB Milletler Ligi final organizasyonunun çeyrek finalinde Polonya ile karşı karşıya geldiği. 2-2'lik beraberliğin ardından final setine uzayan maçı millilerimiz 3-2 kaybederek turnuvadan elendi.

Spor

Filenin Sultanları

Filenin Sultanları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Filenin Sultanları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye, FIVB Kadınlar Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, FIVB Milletler Ligi (VNL) çeyrek finalindeki rakibi Polonya oldu.

Spor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Brezilya'ya mağlup oldu!

Son dakika haberi: A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin (VNL) 3. haftası 4. maçında Brezilya’ya 3-0 mağlup oldu. Filenin Sultanları, 20-23 Haziran tarihleri arasında Tayland’ın Bangkok şehrinde düzenlenecek finallerde mücadele edecek.

Spor

Filenin Sultanları pes etmedi, Dominik Cumhuriyeti'ni geriden gelerek mağlup etti!

Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Sultanlar rakibini 3-1 mağlup ederek turnuvadaki 8. galibiyetini almayı başardı. İşte detaylar...

Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin üçüncü hafta ilk maçında Tayland’ı 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin (VNL) 3. hafta ilk maçında Tayland'ı 3-0 mağlup etti. Hong Kong’un ev sahipliği yaptığı Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında Filenin Sultanları, Tayland’ı 25-17, 25-17, 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti. Milliler, dokuzuncu maçında yedinci galibiyetini alarak puanını da 21’e yükseltti.

Spor

ABD-Türkiye maçında en çok o konuşulmuştu! Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan açıklama geldi: Annem defalarca mesaj atmış

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'yi yendiği maçta sevinç gösterisi sırasında ekrana gelmesinin ardından gündem olan Nazlıcan İrem Köroğlu'ndan konuyla alakalı açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Voleybol Uluslar Ligi'nde ikinci hafta bitti! İşte öne çıkanlar...

Voleybol Uluslar Ligi tam gaz devam ederken ikinci haftayı geride bıraktı. Geride bıraktığımız ikinci haftada neler yaşandı?

Spor

Pes etmek yok! Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi ikinci haftasına göz atalım!

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ikinci haftasını güçlü bir performans sergileyerek kapattı. Tabii Ebrar Karakurt'un kırdığı rekor, göğsümüzü kabartmaya yetti! Peki Milletler Ligi 2.haftasında neler yaşandı?

Spor

ABD-Türkiye maçında neredeyse galibiyetin önüne geçti! Genç kadın ekranda gözükmesinin ardından taciz mesajları aldı, hesabını gizledi

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) 8. maçında ev sahibi ABD'yi 3-2 mağlup ederken karşılaşmayı tribünden takip eden bir kadın taraftar ekrana gelmesinin ardından gündem oldu. TRT Spor'dan olayla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde Güney Kore ile karşılaşacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ABD etabındaki üçüncü maçında yarın Güney Kore ile karşılaşacak.

Spor

Filenin Sultanları önüne geleni devirmeye devam ediyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ABD'de düzenlenen FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) ikinci hafta mücadelesindeki ikinci maçında Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.

Spor

Filenin Sultanları bu akşam Almanya ile karşı karşıya geliyor! Kazanmaktan başka düşüncemiz yok...

Dünya 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında ABD’de sahne alıyor. Almanya ile karşı karşıya gelecek millilerimiz bu mücadeleye hazır.

Spor

Ekonomik uçtular ama business dönebilirler! Filenin Sultanları isyan etmişti... Uçak kriziyle ilgili Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'deki turnuvaya THY'nin tarifeli uçağında ekonomik sınıfta gitmesi tartışmalara neden olmuştu. Filenin Sultanları sosyal medya üzerinden adeta duruma isyan ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, ABD seyahatinde yaşanan sorunun iletişim eksikliğinden kaynaklandığını belirtirken; "Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz." dedi.

Spor

Filenin Sultanları için gelen o yorumlar çileden çıkarttı! Fatih Altaylı federasyona da verdi veriştirdi: THY'ye de haksız diyemem

Lig maçı için ABD'ye gittikleri uçakta ekonomi koltuğuna oturtulmalarına isyan eden Filenin Sultanları'nın tepki paylaşımları sosyal medyayı yıkmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı sosyal medyada gelen 'tasarruf' yorumlarına ateş püskürüp zehir zemberek ifadeler kullandı. "Türk Hava Yolları'na haksız diyemem" diyen Altaylı, Türkiye Voleybol Federasyonu'nu da hedef aldı.

Haber

Filenin Sultanları yeniden parkeye çıkıyor! Önümüzdeki maç ne zaman?

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi (VNL) organizasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Fransa ile karşılaşan millilerimiz parkeden 3-0 galip ayrılmıştı.

Spor

Voleybol Uluslar Ligi’nde ilk hafta bitti! İşte öne çıkanlar!

Gurur kaynağımız olan Filenin Sultanları'nı izlerken nefesimizi tuttuğumuz ve zorlu maçların oynandığı Voleybol Uluslar Ligi'nde ilk hafta bitti! Peki hangi takımlar öne çıktı?

Spor

Dev Anket: Filenin Sultanları’nın Enlerini Seçiyoruz!

Filenin Sultanları, voleybol müsabakalarına tam gaz devam ederken sizden enleri seçmeni istiyoruz! Bakalım size göre "en" oyuncumuz hangisi?

Spor

İyi başlamadık! Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi ilk hafta karnesi

Filenin Sultanları, 2024 Milletler Ligi'nde (VNL) oldukça heyecan verici maçlar çıkarıyor. Mücadeleye pek iyi başlamadık ama devamında herkes nefesini tuttu! Peki ilk hafta neler yaşandı?

Spor

Filenin Sultanları’nın VNL kadrosunu inceliyoruz

Filenin Sultanları yine sahalarda ülkemizi gururlandırmak için geliyor! Voleybol Milletler Ligi (VNL) için belirlenen kadro, bizleri heyecanlandırmaya yetti bile!

Spor

Filenin Sultanları'ndan Milletler Ligi'nde net galibiyet! Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardılar

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Milletler Ligi'nde (VNL) Türkiye ile Hollanda, Antalya'da karşılaştı. Filenin Sultanları, 2024 Voleybol Milletler Ligi'nde ilk galibiyetini aldı. Kadın Voleybol Milli Takımımız, Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Spor

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Japonya karşısında çıkıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk hafta maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede saat 20.00'de başlayacak...

Spor

Zehra Güneş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü voleybolcu Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster'de!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şampiyonlar yarıştı. Cumhuriyetin 100. yılına özel yayınlanan programa konuk olan Zehra Güneş'in kazandığı tutar merak konusu oldu. Zehra Güneş, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından elde edeceği ödülü Hatay Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü'ne bağışlayacak. Peki, Zehra Güneş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Zehra Güneş'in hayatı ve biyografisi...

Magazin

Efsane 2003 kadrosundaydı! Filenin Sultanları'ndan Esra Gümüş'ü bir de şimdi görün! 'Az delirmedik'

Filenin Sultanları'nın 2024 Paris Olimpiyatları biletini kayıpsız kazanmalarıyla birlikte milli voleybolcular bir bir gündem oluyor. Efsane 2003 kadrosunda yer alan Esra Gümüş de bu isimlerden biri oldu. Aktif voleybolu bırakan tecrübeli sporcunun değişimi çok konuşuldu.

Spor

Ebrar Karakurt pozlarıyla dikkat çekti! Kerimcan Durmaz dayanamadı

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızları arasında yer alan Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla ilgi odağı oldu. Başarılarıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Karakurt'un fotoğraflarına Kerimcan Durmaz da kayıtsız kalamadı.

Magazin

Filenin Sultanları'nın efsane ismi Bahar Mert'in son hali olay oldu! Görenler şaştı kaldı

Filenin Sultanları'nın efsane isimleri arasında yer alan Bahar Mert unutulmaz voleybolculardan biri. Başarılı kariyeriyle hafızalara kazınan Bahar Mert Ankara’da oynanan 2003 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nı kazanan efsane takımda da oynuyordu. Ünlü voleybolcunun son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin

Yurda dönen Filenin Sultanları bu sefer business class uçtu! 'Artık madalyanın rengini konuşuyoruz!'

Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri’nde B Grubu’nda 7’de 7 yaparak olimpiyatlara katılma hakkı elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü. İstanbul Havalimanı’na gelen millileri, çok sayıda taraftar karşıladı.

Spor

Filenin Sultanları' İstanbul'da coşkuyla karşılandı

Paris 2024 elemelerini yenilgisiz tamamlayan Filenin Sultanları, İstanbul’da coşkuyla karşılandı.

Spor

Filenin Sultanları'nın efsanesiydi! Natalia Hanikoğlu'nun son halini gören şaştı kaldı

Filenin Sultanları'nın kayıpsız olarak 2024 Paris Olimpiyatları biletini kazanmalarıyla birlikte eski milli voleybolcular da gündem oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı eski oyuncusu Natalia Hanikoğlu da bu isimler arasında yer aldı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Hanikoğlu, değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin

Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç'dan bomba evlilik paylaşımı! 5 gün sonra düğünüm var ve...

Başarı üstüne başarı elde eden Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Başarılı voleybolcu 5 gün sonra düğünü olduğunu sosyal medyadan ilan edince gündem oldu. İşte sosyal medyayı sallayan o paylaşım...

Magazin

Filenin Sultanları tarih yazmaya devam ediyor! Japonya'yı devirip Olimpiyatlara gitmeye hak kazandık...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu altıncı maçında ev sahibi Japonya ile karşı karşıya geldi. Setlerde 1-0 geriye düşen millilerimiz harika bir geri dönüşle maçı 3-1 kazanarak Olimpiyatlara gitme hakkı kazandı.

Spor

Bafetimbi Gomis: Filenin Sultanları’na, güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın, Japonya’da gerçekleştirilen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya’yı 3-0 mağlup ettiği müsabakayı Galatasaray’ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis de kızıyla birlikte tribünden takip etti. Gomis, sosyal medya hesabından, "Kızımı okuldan aldım ve ona güzel bir örnek göstermek için ’Filenin Sultanları’na, güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik" notuyla paylaşım yaptı.

Spor

Filenin Sultanları önüne geleni darmaduman ediyor! Şimdi ki kurban Arjantin oldu...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı.

Spor

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Arjantin voleybol maçı tarih ve yayın bilgisi merak ediliyor. Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Peru'yu 3-1 mağlup etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor

Türkiye Peru voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Peru maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları büyük karşılaşmaya hazır

Türkiye Peru voleybol maçı canlı olarak ekrana gelecek. Olimpiyat elemelerinde Japonya'da oynanan B grubunda mücadele eden Filenin Sultanları bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Türkiye Peru voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Peru maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor

Filenin Sultanları, Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek ikide iki yaptı!

Filenin Sultanları, olimpiyat elemelerindeki ikinci maçında Bulgaristan'ı 3-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. Filenin Sultanları, bu maçla birlikte üst üste 17. galibiyetini almış oldu.

Spor

Filenin Sultanları galibiyetlerine kaldığı yerden devam ediyor! Olimpiyat meşalesini yaktılar, Porto Riko'yu set vermeden devirdik

Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Olimpiyat elemeleri kapsamında Porto Riko ile karşı karşıya geldi. Sabah 7.00'de oynanan karşılaşmada milliler, oldukça rahat bir maç çıkarırken rakibini 3-0 mağlup etti. -0 kazandı.

Spor

Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları sahaya çıkacak!

Türkiye Porto Riko voleybol maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları bu maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Türkiye Porto Riko voleybol maçı canlı izleme ekranı şimdiden sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Filenin Sultanları'nın maç programı...

Spor

Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları'nın maç programı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde Porto Riko ile karşı karşıya gelecek. Maçlar 16 - 24 Eylül 2023 tarihleri arasında Japonya’da oynayacak. Peki, Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda? İşte, Filenin Sultanları'nın maç programı....

Spor

Milli voleybolcu Melissa Vargas'a Malatya Belediyesi'nden büyük jest! Hayalleri gerçek oldu

Küba asıllı milli voleybolcu Melissa Vargas 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finaline damga vuran oyunculardan biri olmuştu. "Malatyalıyım" diyerek gönülleri fetheden sempatik voleybolcuya Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük jest geldi.

Spor

Gizem Örge'nin abisi ünlü bir oyuncu çıktı! Görenler çok şaşırdı

Filenin Sultanları’nın yıldızlarından biri olan Gizem Örge başarılı spor kariyeri ve özel hayatı ile dikkat çeken isimler arasında. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonluğu’nda öne çıkan isimlerden biri olan Örge'nin abisinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin

Filenin Sultanları'nın efsane kaptanı Özlem Özçelik'i bir de şimdi görün! 'Efsaneler ölmez şekil değiştirir'

Filenin Sultanları'nın CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olmalarıyla birlikte eski milli voleybolcular da gündem oldu. Eski A Milli Takım Kadın Voleybol Takımı kaptanı Özlem Özçelik de bu isimler arasında yer aldı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Özçelik'in değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin

Gizem Örge'nin eski eşini görenler çok şaşırdı! Diriliş Ertuğrul'un yıldızı çıktı

Filenin Sultanları’nın yıldız isimlerinden biri olan Gizem Örge başarılı spor kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da çok konuşuluyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın şampiyon olmasında pay sahibi olan isimlerden biri olan güzel voleybolcunun eski eşinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı. Örge'nin eşi Diriliş Ertuğrul'un yıldızı çıktı.

Magazin

Şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tarifeli uçakla Türkiye'ye gelmesine İsmail Saymaz'dan tepki! ''Siz bunu yaparken utanmıyor musunuz?''

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2’lik skorla yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, tarifeli uçakla İstanbul'a gelmişti. Millilerimizin özel uçakla İstanbul'a gelmemesine sert sözlerle eleştiren gazeteci İsmail Saymaz'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Ümit Özat'tan Melissa Vargas ve Shane Larkin yorumu! ''Milli Takımda oynamasını istemiyorum''

Futbol dünyasının tanınan isimlerinden olan Ümit Özat'ın yorumları sosyal medyada gündem oldu. Devşirme oyuncu konusunu konuşan Özat, Melissa Vargas ve Shane Larkin konusuna değindi.

Spor

Demet Akalın Filenin Sultanları'nın tarifeli uçakla gelmesine isyan etti! Acun'u arasalardı yorumu gelince...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Milli voleybolcuların uçaktaki görüntülerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından Demet Akalın başarılı sporcuların tarifeli uçakla gelmesine tepki gösterdi.

Magazin

Filenin Sultanları'na özel jest: 85 milyonu gururlandırdınız, Türk kadınının gücünü tüm dünyaya gösterdiniz

Belçika'nın başkenti Brüksel'de dün akşam oynanan final mücadelesini zorlu bir mücadale sonrası 3-2 kazanan Filenin Sultanları, tüm Türkiye'ye unutamayacağı bir gece yaşattı. Filenin Sultanlarına İstanbul'a dönüş yolunda seyahat ettiği uçağın pilotundan özel bir anons yapıldı.

Haber