Godzilla Vs. Kong Filmi Haberleri

Godzilla vs. Kong filmi konusu ve oyuncuları: Godzilla vs. Kong filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? ATV yayın akışı

Godzilla vs. Kong filmi ile ilgili aramalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Alexander Skarsgård ve Millie Bobby Brown'ın başrolde olduğu aksiyon ve gerilim filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki,Godzilla vs. Kong filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? ATV yayın akışı

Magazin 01-09-2023 19:27

Cadılar Bayramı Öldürür (Hallowen Kills) vizyondaki ilk haftasında 50 milyon dolar gişe hasılatına ulaştı

David Gardon Green imzası taşıyan Cadılar Bayramı Öldürür (Hallowen Kills) vizyondaki ilk üç gününde toplam 50 milyon dolar gişe hasılatına ulaşarak zirvenin yeni sahibi oldu.

Trend 19-10-2021 17:14

PUBG Mobile’ın yeni sürümüne 'Godzilla' eklentisi

Dünyanın en popüler mobil oyunları arasına giren PUBG Mobile’ın yeni sürüm 1.4 güncellemesine microcosm oyun içeriği, yeni bir araç ve yeni bir arena haritasının yanı sıra Godzilla, Kong ve Mechagodzilla’nın da eklendiği duyuruldu.

Haber 12-05-2021 16:01

Godzilla vs. Kong pandemi dönemi gişe rekoru kırdı

Godzilla vs. Kong, Amerika Birleşik Devletleri’nde Paskalya hafta sonunu da kapsayan ilk beş gününde 48,5 dolar milyon hasılat elde etti. Bu başarı pandemi döneminin en parlak açılış performansı olarak tarihe geçti.

Trend 06-04-2021 12:07

Millie Bobby Brown’un setteki ilginç alışkanlığı! Çekimlerde havlıyor

Stranger Things dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Millie Bobby Brown, Godzilla Vs. Kong filmiyle yeniden beyazperde de boy göstermeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun yeni projesi için geri sayım başlamışken ilginç bir set alışkanlığı rol arkadaşları tarafından açıklandı.

Trend 01-04-2021 11:38

PUBG MOBILE kritik eşiği geride bıraktı! Özel iş birliği yapılacak

Dünyanın popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, 1 milyar indirmeyi aştığını ve aksiyon filmi Godzilla vs. Kong ile özel iş birliği yapacağını duyurdu.

Haber 26-03-2021 17:48

Godzilla vs. Kong filminden gösterişli fragman

Warner Bros.’un vizyon tarihini beklenenden iki ay önceye aldığı Godzilla vs. Kong filminden gösterişli bir fragman yayınlandı. Film önümüzdeki mart ayında HBO Max ve sinemalarda yayınlanacak.

Trend 25-01-2021 10:36