Görkem Sevindik Haberleri

Ateş Kuşları’nın Sabit’i Emir Çubukçu’nun eşi bakın kim çıktı! Güzelliğini görenler gözlerini alamadı

Sokak çocuklarının hüzünlü hikayesini anlatan Ateş Kuşları dizisinde Sabit karakterine hayat veren Emir Çubukçu gündem oldu. Dizide otizmli bir genci canlandıran ünlü oyuncunun eşini görenler gözlerini alamadı.

Magazin 08-09-2023 14:31

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Görkem Sevindik'in yeni mesleğini görenler şaştı kaldı! Bakın ne yapıyor

Kurtlar Vadisi’nde hayat verdiği Pusat rolüyle hafızalara kazınan ve birçok başarılı yapımda rol alan Görkem Sevindik’in hastane kantininde satış yaptığı görüntüler gündem oldu. Ünlü ismin satış yaptığını görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-08-2023 19:16

Kurtlar Vadisi'nin Pusat'ı Görkem Sevindik Cenk Tosun'la karesini paylaştı! Kızarıklığı yok artık dedirtti

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Pusat karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Görkem Sevindik şimdilerde Atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları’nda Ali karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz günlerde motosikletiyle kaza yapan Sevindik, Cenk Tosun'la karesini paylaştı. Ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 26-06-2023 09:48

Ateş Kuşları'nın Ali'si ölümden döndü! Motosikletiyle kaza yaptı

Atv'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'nda hayat verdiği Ali karakteriyle büyük beğeni toplayan Görkem Sevindik ölümden döndü. Motosikletiyle kaza yapan Görkem Sevindik "Hızlı gitseydim daha farklı bir durum olabilirdi. Allah korudu. Elimde kırık var, alçıya alındı" diye konuştu.

Magazin 23-06-2023 09:50

Görkem Sevindik

Görkem Sevindik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Görkem Sevindik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 21 Nisan 2023 ATV yayın akışı

Ateş Kuşları bu akşam var mı yok mu merak ediliyor. Ramazan Bayramı 21 Nisan Cuma günü itibariyle başlamış oldu. Bayram akşamında TV seyretmek isteyen vatandaşlar dizilerin yayınlanma durumunu araştırıyorlar. Ateş Kuşları dizisinin başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan paylaşmaktadır. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 21-04-2023 15:21

Ateş Kuşları’nın Ali’si Görkem Sevindik’in eşi de tanıdık çıktı! Meğer ünlü basketbolcuyla sessiz sedasız evlenmiş

Ateş Kuşları dizisinde hayat verdiği Ali Ateş rolüyle büyük beğeni toplayan Görkem Sevindik başarılı oyunculuk performansının yanı sıra yakışıklılığıyla da dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyunun eşi de tanıdık çıktı. Meğer ünlü basketbolcu ile 2020 yılında sessiz sedasız evlenmiş...

Magazin 01-04-2023 09:46

Ateş Kuşları'nın Ali'si Görkem Sevindik oğlunu paylaştı görenler gözünü alamadı!

Ateş Kuşları dizisinde Ali Ateş rolüne hayat veren Görkem Sevindik, oyunculuğunun yanı sıra aile hayatıyla da gündemde. Başarılı oyuncu, Instagram hesabında oğlu Marsel'in fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafları görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 17-03-2023 22:58

Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı?

Ateş Kuşları isimli ekranların yeni dizisi ATV kanalında yayın hayatına merhaba dedi. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları dramatik konusuyla dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 19-01-2023 00:11

Ateş Kuşları dizisi konusu oyuncuları ve isimleri: Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ateş Kuşları dizisi bu cuma ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla oldukça dikkat çeken dizide Hande Soral ve Görkem Sevindik başrolde. Tanıtımları ile büyük beğeni toplayan dizi için geri sayım başladı. Peki, Ateş Kuşları konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi Ateş Kuşları hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 12-01-2023 10:30

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı Görkem Sevindik ilk kez oğlunu paylaştı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Pusat'ı Görkem Sevindik kural bozdu. Kübra Siyahdemir ile sessiz sedasız evlenen ve baba olan Görkem Sevindik, bebeğinin fotoğrafını ilk kez takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 09-12-2021 11:59

Kahraman Babam 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kahraman Babam'da Ömrüm'ün duygusal anları: Götürmeyin babamı!

Show TV'de ekrana gelen ve itfaiyecilerin hayatını anlatan Kahraman Babam dizisinin 5. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Baba kızın duygu dolu anlarının polislerin gelmesiyle bölündüğü Kahraman Babam'ın yeni bölüm fragmanında, Ömrüm'ün "Götürmeyin babamı..." sözleri izleyenleri derinden etkiliyor. Zehra'nın planı sonucu Uğur zor durumda kalırken savcının karşısına çıkan Ömrüm'ün söyleyecekleri büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 29-06-2021 01:46

Kahraman Babam dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kahraman Babam 3. son bölümde neler oldu?

Show TV'nin dizisi Kahraman Babam 3. son bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 4. yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Uğur ve Ömrüm'ün keyifli anlarının yüzleri güldürdüğü tanıtımda Zehra, Ömrüm'ün babasıyla olan yakınlığına engel olmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Şahit olduğu korkutucu anlardan sonra travma yaşayan Yonca, Uğur'un desteğini görüyor. Ömrüm'ün "Baba, gitme..." sözleri ise izleyenleri derinden etkiliyor. İşte Kahraman Babam son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı.

Magazin 22-06-2021 01:47

Kahraman Babam oyuncusu Görkem Sevindik'ten dudak dudağa paylaşım! Sevgilisinin doğum gününü kutladı...

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, sevgilisi Kübra Siyahdemir'in doğum gününü, dudak dudağa verdikleri pozu kendi Instagram hesabından paylaşarak ve romantik sözler yazarak kutladı. İşte Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir'in o anları...

Magazin 21-06-2021 15:43

Mavera dizisi konusu ne? Mavera dizisi nerede çekildi? İşte Mavera dizisinin oyuncuları…

TRT 1 ekranlarında Ramazan ayına özel olarak yayınlanan Mavera dizisi, son günlerin en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. Hace Ahmed Yesevi’nin hayatını konu alan dizinin başrollerinde Görkem Sevindik, Gökhan Atalay, Korel Cezayirli ve Necip Karakaya bulunuyor. 12 Nisan günü itibariyle ilk bölümü ekranlara gelen dizinin yapımcılığını ise ES Film üstleniyor.

Magazin 11-05-2021 15:31

Mavera dizisi nerede çekildi? Mavera nerede?

TRT 1 ekranlarının yeni Ramazan özel dizisi Mavera: Hace Ahmet Yesevi, Ramazan ayı boyunca her gün 23:30'da ekranlara geliyor. 12 Nisan Pazartesi günü ilk bölümü itibariyle ekranlara gelen mini dizi, birçok izleyici tarafından oldukça beğenildi. TRT kanalı son zamanlarda ekranlarda yayınlanan dizileriyle oldukça da dikkat çekiyor. Hace Ahmet Yesevi’nin hayatını konu edinen Mavera dizisi 11 Mayıs Salı günü son bölümü ile izleyiciye veda ediyor.

Magazin 13-04-2021 14:06

İşte Mavera dizisinin oyuncuları ve karakterleri | Mavera dizisi gerçek mi?

Mavera dizinin çekimlerine Ekim 2020 itibariyle başlanmıştı ancak koronavirüs pandemisi sebebi ile çekimlere bir süre ara verilmişti. Mavera dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından ise Ramazan ayı boyunca ekranlara gelecek olan dizi, bir mini dizi olarak yayınlanıyor. Mavera dizisi, İslamiyet’i Türklere anlatan Ahmet Yesevi ve arkadaşlarının yasadığı olayları konu ediniyor. Mavera dizisi 12 Nisan Pazartesi günü TRT 1 kanalında yayın hayatına başlıyor.

Magazin 12-04-2021 14:25