Göz Kapağı Düşmesi Haberleri

Göz kapağı düşüklüğü (Pitozis) nedir? Göz kapağı düşüklüğü tehlikeli mi?

Göz kapağı düşüklüğü tıbbi terimiyle "ptozis" olarak adlandırılan bir oftalmolojik sorundur. Bu durum, bir veya her iki göz kapağının normal seviyesinin altında sarkması anlamına gelir. Genellikle yaşla birlikte ortaya çıkan bir sorun olmasına rağmen, doğuştan veya travma sonucu da gelişebilir. Göz kapağı düşüklüğü, kişinin yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilecek bir sorun olabilir, bu nedenle uzman bir oftalmolog tarafından değerlendirilmesi ve uygun tedavi planının belirlenmesi önemlidir.

Haber 29-09-2023 18:35

Estetik bir sorun değil! Ciddi bir hastalık

Yorgun, uykulu ve bitkin bir yüz ifadesi… Göz kapağı düşüklüğü genellikle estetik bir problem olarak görülse de aslında hastanın yaşam kalitesini ciddi şekilde düşürebilen işlevsel sorunları da beraberinde getiriyor. Öyle ki düşen kapak göz bebeğini örterek görmeyi önleyebiliyor. Bunun sonucunda hastalar görebilmek için genellikle kaşlarını yukarı kaldırmak, hatta düşüklüğün daha ileri aşamalarında başlarını geriye eğmek zorunda kalabiliyorlar.

Haber 22-11-2022 08:13

Düşük göz kapağı problemi nasıl tedavi edilir?

Yaşlanmanın en büyük belirtisi kaş ve göz kapağı sarkmalarıdır. Kaşların yüz ifadesi üzerinde büyük etkisi vardır. Asimetrik ve sarkık kaşlar ifadeyi düşürebilir ve kötü görünmesine neden olabilir. Çeşitli kaş kaldırma yöntemleri daha genç ve daha enerjik görünmenizi sağlayabilir.

Kadin 16-11-2022 10:05

İbretlik değişim! Yaptırdığı estetik ameliyat sonrası...

İngiltere’nin tanınmış saç uzmanlarından Louise, uzun zamandır yaptırmak istediği estetik operasyonlar için biriyle anlaştıktan sonra bıçak altına yattı. Göz kapağı aldırma, cilt yenileme ve kaş dövmesi operasyonu için bıçak altına yatan kadın, gözlerini açtığında kâbusu yaşadı. İki yaşında çocuk çizmiş gibi görünen kaşlar, şişmiş dudaklar ve tahriş içindeki cildini görünce olanlara inanmak istemedi.

Kadin 04-08-2022 08:59

Göz Kapağı Düşmesi

Göz Kapağı Düşmesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göz Kapağı Düşmesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.