Estetik Haberleri

Ankara'daki estetik merkezinde hayatı karardı! Arkadaş tavsiyesi üzerine yüzü tanınmayacak hale geldi

Estetik mağdurlarına bir yenisi daha eklendi. Ankara'da yaşayan Hatice Demir'in başına gelenler 'pes' dedirtti. Kaşına kontür yaptırmaya giden Demir, güzellik merkezinde dolgu işlemine ikna edildi ancak yüzü bir anda tanınmayacak hale geldi.

Haber

Estetikle değişimin bu kadarı da pes dedirtti! Neredeyse 30 yaş gençleşti

Bir kadın estetik işlemler yaptırmak üzere doktora başvurdu. Doktor, hastanın eski halini ve estetik işlemlerden sonraki halini Instagram hesabında paylaştı. Estetik müdahaleler sonucu adeta 30 yaş gençleşen kadının değişimini gören hayretler içerisinde kaldı.

Kadin

O eski halinden eser yok! Çene ameliyatının sonuçlarını gösterdi... Gören inanamadı: Resmen evrim geçirmiş

TikTok'ta 'virginiaeelder' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın çene ameliyatının sonuçlarını gösterince sosyal medyada gündem oldu. Genç kadının gönderisi 26 milyon görüntülenmeye ulaştı. Virginia'nın gönderisi 2023 yılının Mart ayında diş tellerinin takılmasıyla başlayan süreçten çene ameliyatına kadar uzanan son aşamayı belgeledi.

Trend

Danla Biliç'in açıklamaları korkuya neden oldu! Uzmanı konuştu: Popo büyütme işlemi sonrası ileri derecede doku enfeksiyonları, ağır şekilsel bozukluklar…

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kerem Yılmaz, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in yaptırdığı popo büyütme işlemi sonrası yaşadığı sağlık sorunları sonrasında yaptığı açıklamaların korkuya neden olduğunu ifade ederek, güvenilir malzemelerin kullanımında bir sakınca olmadığını söyledi.

Kadin

Estetik

Estetik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Estetik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fön sütü ne işe yarar? Fön sütü nasıl kullanılır? Fön sütünün faydaları

Günlük yaşamın temposu her geçen gün artmakta ve bu durum saçlar üzerinde etkisini göstermektedir. Bu sebeple, canlandırıcı serum ve saç tonikleri gibi saç bakım ürünlerinin yanı sıra, fön ve maşa gibi işlemler öncesinde kullanılan diğer bakım ürünleri de büyük önem taşımaya başlamıştır. Bu kapsamda fön sütü nedir, ne işe yarar?

Kadin

Balyaj nedir, nasıl yapılır? Balyaj çeşitleri ve balyaj modelleri

Balyaj, son yıllarda popüler hâle gelen saç modelleri arasında yer alan bir uygulamadır. Balyajın ne olduğu ve nasıl uygulandığıyla ilgili ise pek çok soru işareti bulunur. Peki, balyaj nedir?

Kadin

Dünyanın en büyük yanaklı modeli Anastasia Pokreshchuk'un estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi

36 yaşındaki Anastasia Pokreshchuk 'dünyanın en büyük yanaklarına' sahip olduğunu iddia ediyor. Devasa elmacık kemikleriyle bakanın bir daha baktığı Ukraynalı modelin estetiksiz fotoğraflarını gören şaşkına döndü.

Kadin

Alnının genişliğinden çok rahatsızdı! Çareyi estetik cerrahi de buldu... Alın daraltma operasyonun sonuçlarını paylaşınca viral oldu

Birleşik Krallık'ın Essex şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Beth Halsey isimli bir kadın çocukluğundan beri alnının büyük olmasından şikayet ediyordu. Sonunda alnını daralttırmak bıçak altında yatan genç kadının sonuçları gösterdiği paylaşımı viral oldu.

Manşet

Uzmanlar uyardı: Bilinçsiz diş beyazlatmalara dikkat!

Sosyal medyada, iş yerinde veya arkadaş toplantılarında gülümserken daha estetik görünmek isteyen pek çok kişi renklenen dişlerini beyazlatıyor. Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mağrur Kazak, diş hekimi kontrolünde olmayan beyazlatma ürünlerinin bilinçsiz kullanımı sonucu dişlerin zarar görebileceğini uyarısı yaptı.

Kadin

Stilinizde venüs burcunuzdan ilham alın! Venüs burcunuza uygun stil tüyoları burada

Venüs, astrolojide güzellik, çekicilik ve sanatla ilişkilendirilir; bu da demektir ki Venüs burcunuz, stil ve moda tercihlerinizde büyük bir rol oynar. Hangi renklerin ve parçaların size en çok yakışacağını merak ediyor musunuz? İşte burcunuza göre stil önerilerimiz ve renk kombinasyonlarıyla dolu rehberimiz!

Kadin

'30'dan sonra vazgeçilmez' Kırışıklıkları önlüyor! Yaşlanmaya karşı altın değerinde tavsiye

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Doğan, cildin yaşlandıkça gösterdiği değişimleri değerlendirerek, cilt hücresi yenilenme döngüsünü destekleyici bakım önerilerinde bulundu.​​​​​​​ Doğan, temizleyici, nemlendirici ve güneş kremi ile temel bir cilt bakımı rutinini sürdürmenin, 30'lu yaşlarda ve sonrasında vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Kadin

Brezilya fönü nedir, nasıl yapılır? Brezilya fönü ne kadar dayanır?

Hem kadınlar için hem de erkekler için saçlar, düzenli olarak bakıma veya kişinin ruh hâline ya da gideceği yere göre çeşitli işlemlere ihtiyaç duyabilmektedir. Son zamanların en moda saç işlemlerinden biri olan Brezilya fönü de bu işlemlerden biridir.

Kadin

Kalçasını büyütmek isterken kabusu yaşadı! Doktorlar enfeksiyonun kalçamı patlatacağını söyledi

Brezilya Popo Estetiği operasyonuyla kıvrımlarını belirginleştirmek isteyen sosyal medya fenomeni Angel Babicz yaşadığı operasyonun sonunda kabus dolu günlerle karşılaşmak zorunda kaldığını söyledi. Fenomen isim ameliyat sırasında 'onu içeriden yiyip bitiren' bir enfeksiyona yakalandığını anlattı.

Trend

Estetikte yeni çılgınlık: Photoshoplu fotoğrafı gösterip… 'Ağlayarak bana geldi' diyerek anlattı

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Photoshoplu fotoğraflarını gösterip, fotoğraftaki haline benzemek isteyen kişiler var. Kişilerin gerçek şekillerinden farklı bir şekilde topluma kendilerini göstermelerinin psikolojik, sosyolojik, etik ve ahlaki birçok sıkıntısı kesinlikle ortaya çıkacaktır" dedi.

Kadin

Mide tüpü ameliyatından sonra komalık oldu! İşlemden sadece birkaç saat sonra bayıldı... Yaşama şansı %50 denilmişti

23 yaşındaki Chloe Quick, Türkiye'de 1.500 sterlinlik (yaklaşık 60 bin 761 TL) değerinde tüp mide ameliyatı yaptırdı. Fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yatan Quick, prosedür uyguladıktan birkaç saat sonra kanama geçirdi ve yere yığıldı.

Trend

Uzmanı açıkladı: Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir!

Göğüslerin büyük olmasının bireye etkilerinden bahseden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kağan Bekircan, “Göğüs büyüklüğü genellikle hastalarımızda boyun ağrısı, boyunda düzleşme, göğüs altlarında pişik, sütyen bağlarının omuzlarda çukurluk yapması gibi şikâyetlere neden olmaktadır. Özellikle bu grup hastalarımıza göğüs küçültme ameliyatını önermekteyiz” dedi.

Kadin

Genital estetik sanılanın aksine bir ihtiyaç olabilir! Cinsel sağlığı etkiliyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sibel Atağ, genital estetik olarak adlandırılan işlemlerin çoğunun yalnızca görsel nedenler ile değil genel sağlık ve cinsel sağlık açısından bir ihtiyaç sonucu yapıldığını söyledi.

Kadin

Nişanda toplanan takılarla burun estetiği yaptırdılar! Çocuklarına da sünnetinden topladıkları parayla yaptırırlar artık

Sosyal medyadabir çift yaptıkları paylaşımla kısa sürede dikkatleri üzerine çekerek gündem olmayı başardı. Nişanda topladıkları para ve altınlar burun estetiği yaptırdıklarını dile getiren çift, nişanda çekilen bir fotoğrafları ve ameliyattan sonraki hallerini gösteren bir fotoğraflarını paylaşınca gündem oldu.

Trend

Başarısız göğüs estetiği kabusu yaşattı! 'Göğüs uçlarım ölüyor' diyerek yardım istedi... Aylardır kapanmayan yaralarıyla: 'Cinayet mahalli gibi görüyor'

22 yaşındaki model Chloe Rose, göğüslerini dikleştirmek için estetik operasyon yaptırmaya karar verdi ama ameliyat korkunç bir şekilde sonuçlandı. Başarısız bir göğüs estetiği için 2.800 sterlin (yaklaşık 113 bin 570 TL) harcadıktan sonra ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldığını söyleyen Rose, aylardır göğsünde açık yaralar olduğunu ifade etti.

Trend

'Hayatım komple karardı' Estetik yaptırdı... Düğününü iptal etmek zorunda kaldı Doktor dalga geçer gibi 'sen de ne kadar şanssızsın' dedi

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras (25), 3 yıl önce özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Haber

Uçakların koltukları kalçasına dar gelince çareyi kendi uçağını satın almakta buldu! Artık iki bilet almak zorunda kalmayacağım

Kalça ölçüleri nedeniyle sosyal medyanın dikkatini çeken Gracie Bon bu kez ilginç bir açıklamada bulundu. Daha önceki sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla yolcu uçaklarının koltuklarına kalça ölçüleri nedeniyle sığmamasından şikayet eden Bon, sorununa kendisine ait bir uçak satın alarak çözüm bulduğunu söyledi.

Trend

'Doktorum' diyen tıp öğrencisinden korkunç operasyon! Başarısız yağ aldırma işleminde kadını öldürdü ve cesedini masada bırakıp kaçtı

Meksika'nın Guadalajara kentinin doğusundaki Tepatitlan de Morelos'ta Georgina Nayeli Ruezga isimli genç bir kadın yaptırdığı yağ aldırma (liposuction) işleminden sonra hayatını kaybetti. Operasyonu gerçekleştirdiği ifade edilen Jorge V isimli adam ihmal nedeniyle adam öldürme suçundan suçlu bulunarak üç yıl üç ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend

Jawline dolgusu hakkında ne biliyorsunuz? Hem kadınlar hem erkekler yaptırıyor…

Jawline dolgusu, etkileyici ve karakteristik bir yüze kavuşma imkânı verdiğinden, en sık tercih edilen yüz dolgusu çeşitlerinden ve son yılların en popüler medikal estetik prosedürlerinden biridir.

Haber

Hiçbiri tesadüf değil! Vücudunuzdaki benlerin ruhsal ve bedensel anlamları

Vücudumuzdaki benler, fiziksel özelliklerimizin bir parçasıdır. Birçok kişi bunların aynı zamanda ruhsal ve bedensel anlamlar taşıdığına inanır. Benlerin konumları bazı inanışlara göre kişisel ve spiritüel anlamlar taşıyabilir.

Kadin

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin

'Dünyanın en büyük yanaklarına' sahip kadın görünüşüyle ​​dalga geçen trollere cevap veriyor

36 yaşındaki Anastasia Pokreshchuk 'dünyanın en büyük yanaklarına' sahip olduğunu iddia ediyor. Zalim troller ona güzel olmadığını söylemeye çalışıyor ama o görünüşünü ne kadar sevdiğini söyleyerek karşılık veriyor.

Kadin

Estetik ameliyattan sonra burnunun yeni görüntüsünü paylaştı! Bir gören bir daha baktı... Burun estetiği rezaletim

Sosyal medyada burun estetiği yaptırdıktan sonra yeni halini paylaşan bir kadının gönderisi kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerini "Burun estetiği rezaletim" diyerek paylaşan kadın sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend

Sivilce ve akne problemi yaşayanlar dikkat! Sivilcelerin çıktığı bölgeye göre anlamları

Sivilce ve akne gibi cilt problemleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkan bu sivilcelerin çıktığı bölgeye göre bir anlamı olduğunu biliyor muydunuz? İşte sivilcelerin çıktığı bölgeler ve anlamları...

Kadin

İsveç'ten İstanbul'a geldi, özel hastanede 3 ayrı estetik ameliyat oldu! Bir gün sonra otelde hayatını kaybetti

İsveç'ten İstanbul'a gelerek özel bir hastanede 3 ayrı estetik ameliyat olan 33 yaşındaki kadın, 1 gün sonra otelde hayatını kaybetti. Talihsiz kadının ailesi olaya ilişkin avukatları aracılığı ile şikayetçi oldu. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan şikayet dilekçesinde “Geride sekiz yaşında bir kız çocuğu, acılı bir baba ve anne bırakılmıştır” ifadelerine yer verilerek sorumluların cezalandırılması talep edildi. Hastanenin de 6 bin 490 Euro‘yu elden nakit olarak aldığı iddia edildi.

Haber

Dolandırıcı kadından akılalmaz oyun: 6 ilde 19 suçtan aranıyordu! Yakalanmamak için yaptığı 'yok artık' dedirtti

Bazı şirketlere ait çekleri çaldıktan sonra üzerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren A.C. isimli kadın, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. 6 ilde, 19 ayrı suçtan arandığı öğrenilen kadının, yakalanmamak için kardeşinin kimlik kartını kullandığı, ona benzemek için de yüz estetiği yaptırdığı ve kilo verdiği ortaya çıktı. Evinde yapılan aramada, çeşitli şirketlere ait çek koçanları, çok sayıda kaşe ve mühür ele geçirilen A.C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber

Amerikalı bir estetik cerrahının yaptığı gençleştirme operasyonu sosyal medyada gündem oldu! Gören tanımayadı... Oğlu zannettim

Sosyal medyada paylaşılan bir estetik operasyonunun sonuçları kullanıcılar arasında popüler oldu. Amerikalı bir cerrahın uyguladığı gençleştirme operasyonu sosyal medyada çok konuşuldu. İsmi açıklanmayan hastanın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Trend

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen, göğüs büyütme operasyonunu gösterdi! Yeniden bıçak altına yatmak istiyor... Beni durdurun

Charlie Sheen ve Denise Richards'ın kızı Sami Sheen geçtiğimiz yıllarda OnlyFans hesabı açtığını duyuyarak herkesin ilgisini çekmişti. Müstehcen paylaşımları sayesinden adından söz ettiren Sami Sheen bu kez yaptırdığı göğüs estetiğiyle gündemde. Yeniden bıçak altına yatmak istediğini söyleyen fenomen isim TikTok'tan yaptığı paylaşımında hayranlarına seslenerek 'Beni durdurun' dedi.

Trend

Ünlü estetikçi uyardı: Göğüs büyüklüğü ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Ortaya çıkan bu büyük meme, bu ağırlık vücudun dengesini bozar. Vücudun aksını bozar. Kadınlarda büyük göğüsler sırt ağrısı, bel ağrısı, hijyen problemleri, boyun ve bel fıtığı gibi ameliyatlara kadar zaman zaman gidebilen ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir" dedi.

Kadin

Göğüs dikleştirme ameliyatı kabusu oldu! Son hali doktorları bile şaşırttı: Güzel vücut uğruna bıçak altına yattı, hayatı karardı

Göğüslerini büyütüp dikleştirmek için bıçak altına yatan kadın bin pişman oldu! Ankara'da yaşayan Gözde Kibar, estetik ameliyatından sonra artık eski haline dönmek istiyor. Son durumu GATA'daki doktorları dahi şaşırtan Kibar soluğu mahkemede aldı, operasyonu gerçekleştiren ünlü doktor hakkındaki söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber

Yeni tehlikenin adı: İran botoksu! Ucuz olduğu için tercih ediliyor ama... Uzmanlar uyardı

Botoks son yılların en çok tercih edilen estetik işlemlerinden. Yaşlanmak ve kırışmak istemeyen pek çok kişi botoks uygulamasına başvuruyor. Ancak botoks yaptırmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar var. Botoksun hekimler tarafından yapılıyor olmasına ve ilacın Bakanlık onaylı olmasına özen göstermek gerekiyor. Çünkü son dönemde yeni bir tehlike ortaya çıktı. O da; İran botoksu. Uzmanlar; Türkiye'ye kaçak yollarla gelen bu botoksun komplikasyonlara neden olabildiğini belirtiyor.

Kadin

Estetiklere doyamayan Seda Sayan kaslı vücudunu gösterdi!

Seda Sayan genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmüyor. Fotoğraflarına yaptığı shoplarla ve estetik operasyonlarla adından söz ettiren Seda Sayan son estetiği ile sosyal medyayı salladı.

Magazin

İstanbul sokaklarında ameliyat kıyafetli şüpheli! Parayı ödememek için kendini bu halde sokağa attı

İstanbul'da dün akşam enteresan bir firar girişimi yaşandı. Estetik olmak için bir hastaneye başvuran ardından bıçak altına yatan yabancı uyruklu kadın operasyonun ardından ameliyat kıyafetiyle kendini sokağa attı. Çalışanlar tarafından yakalanan şüphelinin parayı ödememek kaçmaya çalıştığı iddia edildi. Yakalandığında küfürler savuran şüphelinin sokaktaki fotoğrafları ise dikkat çekti.

Haber

Son yıllarda her 8 kadından birinde görülüyor! Nedeni tam olarak saptanamıyor... Uzman isim o yöntemi işaret etti

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Denizli, özellikle erken evre kanserlerde ilk seçeneğin koruyucu cerrahi olduğunu ve meme koruyucu mastektomi ile memenin mümkün olan en küçük kısmının cerrahi sınırlarla çıkarılmasının kozmetik ve psikolojik açıdan avantajlı bir yöntem olduğunu bildirdi.

Kadin

Eski sevgilisi 'Şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü' demişti! Özel tasarım vajina ameliyatı yaptırdı... Kabusu yaşıyor

Avustralya'da yaşayn 47 yaşındaki Vanessa Vaugh isimli bir kadın 20'li yaşlarındayken eski sevgililerinden birinin ona vajinası için "şimdiye kadar gördüğüm en kötüsü" yorumunu yapınca estetik operasyon yaptırmaya karar verdi. Sevgilisinin sözleri üzerine özel tasarım vajina ameliyatı olan Vaugh, cinsel hayatının tamamen bittiğini söyleyerek genç kadınları uyarmak istediğini dile getirdi.

Trend

Devasa ölçülerdeki göğüsleri sayesinde fenomen olmuştu! İdeal erkek tipini tanımladı... Sosyal medya kriterlerini konuştu

Geçirdiği sayısız estetik prosedürün sonrasında devasa ölçülerde göğüslere sahip olan Paige British sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hayranlarının sorularına cevapladı. Göğüsleri için 40 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 530 bin TL) harcayan British hangi tür erkeklerden hoşlandığını anlattı.

Trend

Pazardan kapış kapış alacaksınız! Kırışıklıklara veda... Gençleştiren 5 altın besin! Kimse bu etkisini bilmiyordu, doktorlar her gün yiyor

Ciltten beyin sağlığına ve DNA onarımına kadar, iyi yaşlanmanız hatta yaşlanma etkilerini önleyip kırışıklıkları engellemeniz mümkün mü? Uzmanlara göre yanıtı bazı sağlıklı yiyeceklerde saklı. Pek çokları, sağlık üzerindeki büyük etkilerinden dolayı doğru ve besleyici seçimler yapmaya özen gösteriyor. Yaşlanma karşıtı besinler de bunlardan. Doktorların her gün tükettiği 5 altın besinle sağlıklı yaş almaya ve yaşlanma etkilerini azaltmaya hazır olun. Öğrenince pazardan kapış kapış alacaksınız.

Kadin

Silikon kararmalarını tek seferde yok eden yöntem! Yılların kirini bembeyaz yapıyor

Evlerimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan biri olan silikon kararmalar, estetik açıdan rahatsız edici olabilir. Özellikle banyolarda can sıkan silikon kararmalarını bu yeni yöntem sayesinde tek seferde yok etmek artık çok daha kolay. Yılların biriktirdiği kiri bembeyaz bir temizliğe dönüştüren bu pratik çözümü öğrenmek ve evinizdeki silikon yüzeyleri yenilemek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin

Instagram sendromu Boy uzatma ameliyatları sosyal medyada gündemdeydi 'Öyle masum ameliyatlar değil' Uzman isim uyardı, boy kriteri verdi

Zorunluluk dışındaki boy uzatma ameliyatlarının enfeksiyondan kalıcı yürüme problemlerine kadar pek çok risk taşıdığı belirtildi. Prof. Dr. Gazi Huri, sosyal medyanın yaşamda fazla yer almasıyla insanlarda mükemmel olma arzusunun geliştiğini, bunun sağlığı tehdit ettiğini söyleyip "Buna 'Instagram sendromu' diyoruz. Bu, fotoğraflardaki filtrelerin hekimden istenmesi. Bu şekilde hekimlere başvurular arttı. Son zamanlarda bu, ortopedi alanında da boy uzatmaya ilişkin olmaya başladı" dedi.

Kadin

Sararmış telefon kılıfını 5 dakikada eski haline çeviriyor! Yenisini almaya gerek kalmayacak

Telefon kılıfları, cihazlarımızı çizilmelerden ve darbelerden korumak için kullanılan önemli aksesuarlardır. Zamanla sararan telefon kılıfları için temizleme yöntemleri araştırılıyor. Bu karışım ile sararan telefon kılıfınızı sadece 5 dakikada eski haline döndürebilir ve yeni bir kılıf almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin

Estetikleri gündemden düşmüyor! Seda Sayan son videosuyla takipçilerini şaşırttı... Sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdi

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırttı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaştı.

Magazin

Sevim Emre'den estetik iddialarına yanıt: 'Çok üzüleceksiniz ama...'

Sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, hakkında çıkan estetik iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Emre, "Siz şaka mısınız? Çok üzüleceksiniz ama hiç estetik olmadım" ifadelerini kullandı.

Magazin

Zayıflamak için ameliyat olan kadın uyandığında gözlerine inanamadı! Göğüs silikonu ve Brezilya poposu takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 65 yaşındaki Amerikalı Kimberly McCormick, 6 yıl önce Meksika'da fazla kilolarındna kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Vücudunda kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini isteyen kadın daha uygun fiyatlı olması için yeniden Meksika'nın yolunu tuttu. Ancak ameliyat bitiminde kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Trend