Gram Altın Fiyat Haberleri

Gram altın fiyatı ne kadar? Uzman isimden 'altın' uyarısı: 2 binin üzerine çıkabilir

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın üçüncü işlem gününde de vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altına ilişkin dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Öte yandan dolar/TL kuru alış fiyatı 28.3084 liradan, satış fiyatı ise 28.3283 liradan işlem görüyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 1 Kasım 2023 Çarşamba günü gram ve çeyrek altın altın fiyatları...

Finans 01-11-2023 09:56

Gram altın fiyatı için bu sözler çok konuşulur: “Alım işini bitirdiler! Ağlarsınız ama mendil veren olmaz”

Dolardaki yükselişe bağlı olarak gram altın fiyatları oldukça hareketli bir haftayı geride bıraktı. Dün 980 liranın da üzerini gören altın gram fiyatı, kapanışa doğru dolar endeksindeki geri çekilme ile 16,19 seviyelerine inen dolar kurunu takip ederek kazançlarını geri verdi. Altın fiyatlarına ilişkin tahminler araştırılırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yeni bir değerlendirme geldi. Peki altın ve dolar fiyatları ne olur? Düşecek mi, yükselecek mi? İşte piyasalarda son durum.

Finans 28-05-2022 08:04

İşte altının fiyatı... 2 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum!

Merkez Bankası'nın faiz kararından dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 2 Kasım Pazartesi anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 2 Kasım 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 02-11-2020 07:13

İşte altının son fiyatı... 30 Ekim Cuma Kapalıçarşı canlı altın piyasası! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını son durum!

Altının geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın faiz kararından dolayı altın fiyatları hareketlenmişti. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 30 Ekim 2020 Cums anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? İşte 30 Ekim 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 30-10-2020 06:50

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Altın yükselişi neden durmuyor? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Dünyanın en önemli yatırım araçlarından biri haline gelen altın fiyatındaki önlenemez yükseliş altın alacakları endişelendirdi. Düğün sezonun açılmasıyla beraber altın almak için kuyumcuların yolunu tutan vatandaşlar elleri boş döndü. Altın fiyatlarındaki rekor her geçen saat egale edilerek yeni bir zirveye koşarken vatandaşlar durumdan mutsuzluklarını dile getirmeyi ihmal etmedi.

Finans 06-08-2020 14:31

İKO Başkanı Atayık: Gram altında 389 TL ve üstünü görmek olası

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, bu hafta içerisinde döviz likiditesi konusunda kamu ve özel sektörden yurt dışı borçlanma enstrümanlarıyla ilgili gelecek olumlu haber akışının, doların fiyatını 7 TL'den ilk etapta 6,90-6,70 TL aralığına çekebileceğini belirterek, "Aksi durumda, uzmanların öngörüsüyle altının gramında 389 TL ve üstünü görmek olası olabilir." dedi.

Finans 05-05-2020 14:17