Guy Ritchie Haberleri

Ünlü yönetmen Guy Ritchie, Antalya'da yeni filminin çekimine başladı

İngiliz yönetmen Guy Ritchie, başrollerinde Superman'ı canlandıran Henry Cavill ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı yeni filminin çekimlerine Antalya'da başladı. İsmi açıklanmayan film İkinci Dünya Savaşı dönemini anlatıyor.

Magazin 27-02-2023 21:49

Madonna ve Guy Ritchie'nin oğlu Rocco denizde aşka geldi

Pop müziğin efsanesi Madonna ile yönetmen Guy Ritchie'nin oğlu Rocco Ritchie kız arkadaşıyla tatilde görüntülendi. Rocco kız arkadaşını öpmeye doyamadı.

Magazin 05-08-2021 13:44

Jason Statham ve Guy Ritchie’in yeni aksiyon filmi Wrath of Man'in ilk fragmanı yayınlandı

Guy Ritchie’nin yönettiği, Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı "Wrath of Man" filminden ilk fragman yayınlandı.

Trend 30-03-2021 16:59

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie: Tüm filmlerimi Türkiye'de çekmek istiyorum

Antalya'da çekimleri devam eden "Five Eyes" filminin yönetmeni ve senaristi Guy Ritchie, Türkiye'nin kendisi için büyük bir ilham kaynağı olduğunu ifade etti. Sosyal medya hesabından Türkiye'ye övgüler yağdıran dünyaca ünlü yönetmen, "Güzel yemekler, insanlar, oteller. İki aylık çekim sonrası tüm filmlerimi burada çekmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-03-2021 01:24

Guy Ritchie

Guy Ritchie Hakkındaki Haberler Mynet'te. Guy Ritchie Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü yönetmen Guy Ritchie Türkiye’ye övgü dolu sözler sarf etti!

Yeni filmi Five Eyes’ın çekimleri için 2 aydır Antalya’da kalan usta yönetmen Guy Ritchie sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Türk seyircilerin gönlünü fethetti. Sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili bir video paylaşan Ritchie, “Türkiye ilham verici bir ülke. Güzel yemekler, insanlar, oteller... İki aylık çekim sonrası tüm filmleri burada çekmek istiyorum” dedi.

Trend 18-03-2021 13:40

Ünlü senarist ve yönetmen Guy Ritchie, Ayasofya ve Topkapı Sarayı'nı gezdi

Antalya'da çekimleri devam eden "Five Eyes" filminin yönetmeni ve senaristi Guy Ritchie, Ayasofya Camii ve Topkapı Sarayı'nı ziyaret etti.

Magazin 28-02-2021 21:30

Hiç boş durmuyor! Daha Five Eyes’ın çekimleri bitmeden yeni filmi belli oldu

Şu sıralar Antalya’da Jason Statham’ın başrolünü üstlendiği Five Eyes’ın çekimlerinde olan yönetmen Guy Ritchie, II. Dünya Savaşı temalı Ministry of Ungentlemanly Warfare filmini yönetecek.

Trend 23-02-2021 15:47

Jason Statham’ın Türkiye’de çekilen Five Eyes filmine usta oyuncu katıldı

Guy Ritchie yönetmenliğindeki Five Eyes filminin oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi. Jason Statham’in başrolünü üstlendiği ve şu sıralarda Antalya’da çekimlerine devam eden filmin oyuncu kadrosuna Hugh Grant eklendi.

Trend 25-01-2021 15:01

Jason Statham’lı Five Eyes filmine sürpriz bir oyuncu katıldı

Guy Ritchie imzalı Jason Statham’ın başrolünü Aubrey Plaza ile paylaşacağı casus gerilimi Five Eyes filmine Josh Hartnett katıldı.

Trend 22-01-2021 12:20

Jason Statham gizli gizli Antalya’ya geldi! Five Eyes çekimleri başladı

Antalya'da, ünlü yönetmen Guy Ritchie ile Jason Statham'ın bir araya geldiği aksiyon filmi 'Five Eyes'in çekimleri başladı. 1.8 milyar TL'ye inşa edilen ve dev bir film platosuna dönüşen EXPO alanı ve tarihi Kaleiçi'ndeki çekimlerden görüntü alınmasına izin verilmiyor.

Trend 22-01-2021 09:07