Hadise Açıkgöz Haberleri

Hadise kendisinden 10 yaş küçük isimle yakalanmıştı! Sert çıktı: Kafanıza göre haber yapıyorsunuz

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise kendisinden 10 yaş küçük Mert Ayaydın ile görüntülenmişti. Hadise aşk iddialarına sert çıktı.

Magazin 07-03-2024 13:16

Müşteriler 'Hadise' dedi, marka paraya kıydı! Aldığı para dudak uçuklattı

Son dönemde iddialı kıyafetleriyle adından söz ettiren Hadise konserleri dışında reklam anlaşmaları da yapıyor. Hadise son olarak bir markayla 45 milyonluk anlaşma imzalamasıyla gündeme geldi.

Magazin 05-02-2024 13:50

Adı ünlü şef ile aşk iddialarına karıştı... Hadise 'Yoruldum' diyerek açıklama yaptı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise'nin adı son olarak ünlü bir şef ile anıldı. Hadise sosyal medya hesabından, hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt verdi.

Magazin 20-01-2024 12:53

4 yıllık küslük sona erdi! Ünlü şarkıcı Hadise kız kardeşiyle paylaşım yaptı

Müzik kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise Açıkgöz uzun yıllardır görüşmediği kız kardeşi Derya Açıkgöz ile paylaşım yaptı. Hadise'nin kız kardeşinin de yer aldığı karelere takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 23-12-2023 11:00

Hadise Açıkgöz

Hadise Açıkgöz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hadise Açıkgöz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı! Sosyal medya karıştı! Kızmasınlar ama...

Müzik kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise Açıkgöz, konuk olduğu YouTube kanalında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında bir itirafta bulunan ünlü şarkıcının, "Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?" sorusuna verdiği yanıtla ise izleyenleri şaşırttı.

Magazin 28-11-2023 14:37

Hadise dünyaca ünlü şarkıcıyla buluştu! Dakikalarca sohbet etti, elini hiç bırakmadı

Özel hayatı, şarkıları ve cesur tarzı ile sık sık gündem olan Hadise, Paris Moda Haftası'na katıldı. Peluş pembe elbisesiyle dikkat çeken ünlü şarkıcı, dünyaca ünlü isim Usher ile dakikalarca sohbet etti. O anlara ait videosunu sosyal medya hesabında paylaşan şarkıcı, binlerce yorum aldı.

Magazin 02-10-2023 12:04

Murda sahnede kızıyla beraber poz verdi! Hadise'den yorum gecikmedi

O Ses Türkiye Rap yarışmasında jüri üyeliği yapan rapçi Murda konser verdi. Sahneye kızıyla beraber çıkan Murda sosyal medya hesabından pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına yorum yapanlar arasında Hadise de yer aldı.

Magazin 12-06-2023 14:19

Pınar Eliçe: Hadise'nin yaptırmış olduğu göğüsleri beğenmedim

Bircan Bali, Ebru Şancı ve Pınar Eliçe programlarında şarkıcı Hadise'nin tarzını ve danslarını masaya yatırdı. Sert eleştirilerden bulunan üçlüden Eliçe Hadise'nin göğüslerine dair de ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 23-05-2023 15:20

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Hadise ve Murda'dan olay klip! Seksi tarzıyla büyüledi

O Ses Türkiye Rap yarışmasında birlikte jüri üyeliği yapan Hadise ve rapçi Murda arasında aşk dedikoduları konuşuluyor. Hadise'in son klibinde berber rol alan ikilinin samimi görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Daha önce de bir konserde sarmaş dolaş şarkı söyleyen Hadise ve Murda arasında yeni bir aşk başlayıp başlamadığı merak ediliyor.

Magazin 19-05-2023 23:51

Hadise'den olay dans! Derin göğüs dekoltesiyle dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyada oldukça aktif. Cesur pozlarıyla dikkat çeken şarkıcı bu kez derin göğüs dekolteli kıyafetiyle paylaşımlar yaptı. Hadise, iddialı kıyafetiyle dans ettiği anları Instagram hesabında yayınladı.

Magazin 04-05-2023 00:05

Hadise'nin doğum gününde giydiği elbiseye alternatif ürün önerileri

Attığı her adımla ve stil sahibi kombinleriyle olay yaratmayı başaran Hadise'nin doğum gününde giydiği vücuduna tam oturan midi boy elbise, Instagram'da binlerce beğeni almayı başardı. Son zamanlarda yaşadığı sansasyonel olaylar sonrasında mutluluk pozları vermeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçının giydiği bu kıyafeti beğendiyseniz ve uygun fiyatlı alternatiflerini görmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte, Hadise'nin doğum gününde giydiği elbiseye alternatif ürün önerileri...

Magazin 25-10-2022 16:55

Güzel şarkıcı Hadise'nin bir de kız kardeşini görün! Görenin nutku tutuldu

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler ile olaylı bir şekilde boşanan Hadise, özel hayatıyla merak uyandıran isimler arasında yer alıyor. Hadise'nin kameralardan uzak yaşayan kız kardeşi Derya Açıkgöz'ü görenler ''Güzellik genetik'' demeden edemiyor.

Magazin 11-10-2022 15:10

Mehmet Dinçerler ile boşanan Hadise'ye oturduğu evin sahibi İbrahim Çelikkol’dan destek

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 6 süren evlilikleri geçtiğimiz günlerde noktalanmıştı. İddiaya göre Dinçerler'in evin kirası ve depozitosunu ödemediği ortaya çıktı. Evin sahibi olan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ise Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

Magazin 04-10-2022 21:44

Son dönemlerin çok konuşulan sanatçısı Hadise'nin konserindeki stiline uygun kombin önerileri

Sesi, tarzı ve sahne performansıyla gündemden düşmeyen Hadise, konserlerinde giydiği kıyafetlerle de beğeni kazanıyor. Her konserinde farklı bir tarz yansıtan ünlü sanatçının stilini siz de beğeniyor musunuz? Cevabınız "Evet." ise Hadise'nin çok beğenilen kombinine alternatif ürünleri inceleyebilirsiniz. Böylece siz de güzel sanatçı gibi havalı görünebilirsiniz!

Magazin 03-10-2022 15:13

Hadise 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken ağlamaya başladı! Şarkıya devam edemedi

Hadise sahnede zor anlar yaşadı. Konserinde "Küçük Bir Yol" şarkısını söyleyen Hadise bir anda gözyaşlarına boğuldu. Şarkıya devam edemeyen Hadise'nin o anları sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 04-09-2022 12:17