Hakkı Bulut Haberleri

Bahçelievler'de 3+1 dairede mütevazı bir hayat sürüyor... Hakkı Bulut'un evi sosyal medyada gündem oldu

İkimiz Bir Fidanız, Son Mektup, Ben Buyum, Sevmek Bu Mu gibi dillere pelensek olan şarkılarıyla gönüllere taht kuran arabesk müziğin efsane ismi Hakkı Bulut şimdi de Bahçelievler'deki mütevazı yaşantısıyla gündemde. Eşi Saadet Hanım ile birlikte yıllardır yaşadığı evin kapılarını açan Hakkı Bulut'un evi sosyal medyada yeniden gündem oldu...

Magazin

Bahçelievler'de 3+1 dairede yaşıyor! Hakkı Bulut'un mütevazı hayatı sosyal medyada gündem oldu

Arabesk müziğin efsane ismi Hakkı Bulut, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Hakkı Bulut, eşi Saadet Hanım ile birlikte yıllardır yaşadığı Bahçelievler'deki 3 oda 1 salon evinin kapılarını açtı. Ünlü ismin mütevazı hayatı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Hakkı Bulut kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakkı Bulut, Şarkılar Bizi Söyler'de!

Hakkı Bulut, Şarkılar Bizi Söyler programının bugünkü bölümüne konuk olacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekrana gelecek olan program yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Bu hafta programın konsepti 'Efkarlı Şarkılar' olarak belirlendi. Peki, Hakkı Bulut kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Hakkı Bulut hakkında merak edilenler...

Magazin

Hakkı Bulut Müslüm Gürses hayranlarını kızdırdı

İzmir’de yaşayan Müslüm Gürses hayranları (Müslümcüler), ünlü arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’a “Arabeskin kralı da benim, babası da” sözleri sebebiyle tepki gösterdi. Müslümcü Mehmet Kara, Hakkı Bulut’un sözlerinin kendilerini çok kırdığını belirterek, “Müslüm Baba dışında hiçbir sanatçıya konserlerinde ‘baba’ denilmedi. ‘Ben kralım, ben babayım’ demekle ne baba olunur ne de kral” dedi.

Magazin

Hakkı Bulut

Hakkı Bulut Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakkı Bulut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alişan ile Gülümse Hayata konuğu Hakkı Bulut kimdir? Hakkı Bulut kaç yaşında, nerelidir?

Hakkı Bulut, Alişan ile Gülümse Hayata programına konuk oldu. Ünlü sanatçı Hakkı Bulut, sevilen şarkıları ve hoş sohbeti ile izleyicilere keyifli saatler yaşattı. 9 Mayıs Pazartesi günü Alişan ile Gülümse Hayata programının konuğu Hakkı Bulut'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Hakkı Bulut hakkındaki detaylar!

Magazin

Hakkı Bulut kötü haberi böyle duyurdu

Hakkı Bulut, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden Bulut, başına gelen kötü bir olayı böyle açıkladı.

Magazin

Reynmen'den Hakkı Bulut'a kalpli mesaj

Hakkı Bulut'un 'şarkımı çaldı' dediği Reynmen, sosyal medya sayfasında paylaştığı fotoğrafında eliyle kalp işareti yapıp içine de 'Can' yazdı.

Magazin

Hakkı Bulut gıdalardan zehirlendi

Sanatçı Hakkı Bulut, program için bulunduğu Ankara'da gıda zehirlenmesinden dolayı tedavi altına alındı. Durumu iyi olan sanatçı daha sonra taburcu edildi.

Haber