Halkla İlişkiler Haberleri

Ankara'da otobüs şoförlerine öfke kontrolü, stres yönetimi ve empati eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Türkiye Belediyeler Birliğinin katkıları ve Başkent Üniversitesinin işbirliğiyle, ulaşım personeline "Halkla İlişkiler, Öfke Kontrolü-Stres Yönetimi ve Empati" eğitimi veriyor.

Yurthaber 02-02-2024 13:31

HALKLA İLİŞKİLER TABAN PUANLARI 2023: YKS ile özel ve kamu üniversiteleri Halkla İlişkiler taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları

Halkla İlişkiler taban puanları 2023 ile ilgili sorgulamalar ÖSYM tarafından yayımlanan YKS sonuçları sonrası merak edildi. TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda düzenlenen YKS'ye dair açıklama bugün yapıldı. Halkla İlişkiler taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları araştırılıyor. İşte, Halkla İlişkiler taban puanları ile ilgili bilgiler...

Egitim 20-07-2023 11:08

Halkla İlişkiler mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Halkla İlişkiler Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversiteye hazırlanan öğrenciler bölümlerle ilgili oldukça yoğun araştırma yapmaktadır. Hangi mesleği yapmak istediklerine göre okuyacakları bölüm de değişir. Pek çok farklı bölüm olduğu için öğrenciler bazen seçim yapmakta zorlanabilir. Bunu önlemek için bölümleri detaylı bir şekilde araştırmak gerekir. Halka ilişkiler Bölümü de oldukça sık tercih edilen ve araştırılan bölümlerinden biridir. Peki, Halka İlişkiler mezunları ne iş yapar?

Egitim 17-03-2023 16:49

Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunları ne iş yapar? Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir?

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, kurumların halk ile iletişiminin sağlanması için çalışmalar yürüten kişileri eğitir. Bu bölümden mezun olanlar hem kamuda hem de özel sektörde iş imkânına sahipler. Bölümde psikolojiden fotoğrafçılığa kadar pek çok alanda dersler verilir. Peki, Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunları ne iş yapar, nerelerde çalışır?

Egitim 09-09-2022 16:19

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (MYO) mezunları ne iş yapar? Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (MYO) bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, meslek yüksek okullarında eğitim verilen bir bölümdür. Bu bölümü seçen adaylar 2 yıl boyunca mesleğe ilişkin bilgiler edinirler. Bu mesleği seçenlerin iyi iletişim kurma becerisine sahip olması beklenir. İş olanakları oldukça geniştir. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (MYO) bölümü mezunları nerelerde çalışır?

Egitim 11-07-2022 05:47

Canten Kaya kimdir? Canten Kaya kaç yaşında ve nereli?

Canten Kaya kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına etkili iletişim ve müşteri kazandıran iletişim alanında eğitimler vermesinin yanı sıra ekran önünde de yer alıyor ve bilgilerini aktarıyor. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü tamamlayan Kaya 2000'den beri insan kaynakları alanında iletişim uzmanı ve eğitmen olarak görev yapıyor.

Haber 12-10-2021 14:53