Hamilelikte Ilişkiye Girilir Mi Haberleri

Hamilelikte cinsellik nasıl olmalı, kaçıncı aya kadar olmalıdır? Cinsel ilişkide nelere dikkat edilmeli?

Hamilelik süreci hem fiziksel hem ruhsal açıdan oldukça yoğun bir süreçtir. Gebenin fiziksel ve hormonal olarak yaşadığı değişimler her açıdan kendisini etkiler. Hamilelik süresince cinsel ilişkinin sıklığı, içeriği, bebeğe zarar verme durumu olup olmayacağı anne adayları tarafından öğrenilmek istenen bir konudur. Gebelikte yaşanan cinsel ilişki sonrası yanma, acı ve kanama gibi farklı durumlarla karşılaşılabilir. Hamilelikte cinsellik nasıl olmalıdır?

Kadin 03-03-2023 17:14

Hamilelikte ilişki sonrası kanama nedenleri nelerdir? Gebelikte ilişki sonrası kanama için ne zaman doktora gidilmeli?

Gebelikte cinsellik, anne ve baba adaylarının kafasında soru işareti uyandıran konulardan biridir. Özellikle hamilelikte cinsel ilişkiye girilip girilmeyeceği, kaçıncı aya kadar cinselliğin sorun teşkil etmediği gibi konular sıkça araştırılır. Gebelikte ilişki ile ilgili doğru bilgilere sahip olmamak beraberinde acı, ağrı, yanma ve kanama gibi pek çok problemi getirebilir. Peki, gebelikte ilişki sonrası kanama neden olur, ne zaman doktora gidilmelidir?

Kadin 24-02-2023 17:47

Diğer Haber Etiketleri

Hamilelikte Ilişkiye Girilir Mi

Hamilelikte Ilişkiye Girilir Mi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hamilelikte Ilişkiye Girilir Mi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.