Hüda Par Haberleri

HÜDA PAR'lı adayla maç izlemişti! DEM Parti adayı Mehdi Öztüzün ihraç edildi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM) Batman Belediye eş başkan adayı Mehdi Öztüzün, HÜDA Par'ın adayıyla maç izlemesi sonrasında partisinden ihraç edildi. DEM Parti'den yapılan açıklamada, "Mehdi Öztüzün'ün partimiz ve kurumlarımız ile herhangi bir bağı kalmamıştır. Öztüzün’ün belediye eş başkan adayımız olmadığını kamuoyuna duyuruyoruz" denildi.

Haber 12-03-2024 22:41

Sözleri gündem oldu, geri adım atmadı! Burcu Köksal'dan yeni DEM Parti ve HÜDA PAR çıkışı: 'Tavrım nettir'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın sözleri siyasette tartışma konusu oldu. Özgür Özel'in 'yanlış anlaşılma' dediği, Ekrem İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulsun' diyerek tepki gösterdiği Köksal'dan yeni açıklama geldi. Köksal, "Belediye başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA Partisi ile yönetmeyeceğim. Afyonkarahisar ittifakında DEM ve HÜDA PAR partileri yoktur. Hiç kimse cümlelerimi kesip biçip, evirip çevirip başka anlamlar çıkarmaya çalışmasın. Tavrım nettir" dedi.

Haber 08-03-2024 17:30

HÜDA PAR'dan dikkat çeken ittifak çıkışı! 'Biz o defteri kapattık'

Kocaeli'de gazetecilerle bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu ittifak görüşmeleriyle ilgili, "Bazı partiler, bazı yerlerde adaylarını çekip bir yerlere destek verebilirler ama HÜDA PAR açısından biz ittifak görüşmeleriyle ilgili noktayı koyduk, o defteri kapattık" dedi. İşte Yapıcıoğlu'nun o açıklamaları...

Haber 08-03-2024 14:59

DEM Parti’yi karıştıran fotoğraf! HÜDA PAR adayıyla yan yana…

DEM Parti ile HÜDA-PAR Batman belediye başkan adaylarının yan yana maç izlemesi, DEM Parti’de rahatsızlık yarattı. Fotoğrafla ilgili DEM Parti Batman teşkilatı inceleme başlatıldığını duyurdu.

Haber 27-02-2024 15:02

HÜDA PAR'dan yerel seçim kararı: 4 büyükşehiri işaret etti

HÜDA PAR 31 Mart yerel seçimleri için kararını verdi. Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin'in açıklamasına göre HÜDA PAR seçimlere kendi logo ve isimleriyle katılacak. Şahin İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa için de ayrıca parantez açtı.

Haber 20-02-2024 14:29

Şehit emniyet müdürü Gaffar Okkan'ın katillerinin kardeşi belediye başkan adayı oldu! Kırmızı bültenle aranıyorlar

HÜDA PAR Erzurum'da tartışmaların fitilini ateşleyecek bir adım attı. Gaffar Okkan'ın katillerinin kardeşi Kerbala Şanlı, Büyükşehir Belediyesi için adaylığını ortaya koydu. Şanlı'nın kardeşi Okkan'a yapılan suikast nedeniyle İçişleri Bakanlığının 'terörden arananlar' listesinde.

Haber 19-02-2024 12:12

İstanbul'da HÜDA PAR'dan İsrail protestosu

HÜDA PAR üyesi bir grup, Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etti.

Yurthaber 16-02-2024 07:45

Gaffar Okkan cinayeti davasında yargılanmıştı! HÜDA PAR'dan belediye başkan adayı oldu

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru yaklaşırken, HÜDA PAR da düzenlediği toplantıyla adaylarını açıkladı. HÜDA PAR, 22 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan cinayeti davasında Hizbullah üyeliği ile yargılanan Ali Bilmez’i Diyarbakır Bismil’de belediye başkan adayı olarak gösterdi.

Haber 11-01-2024 20:44

Murat Kurum sonrası Hüda Par kararını verdi! İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkartacaklar mı? Dikkat çeken yerel seçim kararı

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Murat Kurum'u ilan etmesinin ardından gözler ittifaktaki partilere çevrildi. İttifak ortaklarından Yeniden Refah Partisi üç büyükşehir için henüz kararını açıklamazken, Hüda Par için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Hüda Par'ın yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir için kararını verdiği belirtildi.

Haber 10-01-2024 16:05

Batman'daki HÜDA PAR yürüyüşü tepkilerin odağında! 'Cihat' çağrıları yapılan anlar tartışma yarattı... Tanju Özcan'ın tepkisi gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Filistin ve şehitler için yapılan büyük mitingin ardından bu kez de Batman'da HÜDA PAR öncülüğünde düzenlenen yürüyüş gündemde. Yürüyüşten gelen görüntüler tartışmaları da beraberinde getirirken o "cenk, cihat, şehadet" nidalarının yükseldiği o anlara çok sert tepki gösteren isimlerden biri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu! Özcan'ın sert çıkışı sosyal medyada da ses getirdi.

Haber 08-01-2024 07:23

HÜDA PAR'ın yerel seçim kararı belli oldu: Birkaç seçim bölgesi dışında...

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru yaklaşırken; Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) kararını açıkladı. Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, yaptığı açıklamada "Birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve adaylarımızla katılma kararı almış bulunuyoruz." dedi.

Haber 03-01-2024 14:52

SON DAKİKA | HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'nun 'Özerklik' çıkışına Adalet Bakanı Tunç'tan tepki: Mümkün değil

Son dakika haberi: HÜDA PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Genel Kurul'da yaptığı konuşmada gündeme getirdiği 'özerklik' çıkışına, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan tepki geldi. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada "Bunların tartışılması mümkün değil" diye konuştu.

Haber 26-12-2023 11:44

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun TBMM'deki sözleri tartışma yarattı! 'Eyalet, özerklik ve federasyon gibi...'

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda kullandığı ifadeler tartışmaya yol açtı. Yapıcıoğlu konuşmasında "Olumlu ve olumsuz yönleriyle eyalet, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerine serbestçe tartışılabilmelidir" dedi. Bu sözlere üzerine CHP'li vekil Ali Mahir Başarır, "Bunu konuşan insanlar bu ülkede ne ilan ediliyor" diyerek yanıt verdi.

Haber 26-12-2023 09:22

Cumhur İttifakı’nda gündem Yeniden Refah Partisi! Fatih Erbakan AK Parti’den hangi ili istedi? İşte kulislerde konuşulanlar…

İktidarın iki büyük ortağı AK Parti ile MHP arasında yerel seçimler için nasıl bir işbirliği yapılacağı genel hatlarıyla artık belli olsa da iktidarı destekleyen Yeniden Refah Partisi, HÜDA PAR ve DSP ile görüşmeler devam ediyor. Kulislerde Yeniden Refah Partisi için Van, DSP için de Edremit belediye başkanlıklarının adı geçiyor.

Haber 22-12-2023 14:23

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan 'ittifak' açıklaması: 'Henüz sonuçlanmadı'

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili ittifak görüşmelerinin sürdüğünü belirtti. Yapıcıoğlu açıklamasının devamında "İttifaklarla ilgili basında farklı farklı haberler görüyoruz. Bizden veya yetkili bir arkadaşımızdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyiniz. İttifakla ilgili görüşmelerimiz var, fakat bu henüz sonuçlanmadı" dedi.

Haber 21-12-2023 06:49

HÜDA-PAR mitingindeki maskeli gruba ait görüntüler gündem oldu! Ümit Özdağ savcıları göreve çağırdı

HÜDA-PAR'ın İsrail'in saldırıları karşısında dün Batman'da düzenlediği mitingindeki görüntüler gündem oldu. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, konuşma yapacağı kürsüye Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugaylarının üniformasını giymiş, yüzleri maskeli bir grupla çıktı. Söz konusu görüntülerle ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yapılanın suç olduğunu belirterek savcıları göreve çağırdı.

Haber 13-11-2023 13:46

HÜDA-PAR'dan kara harekatı açıklaması: İsrail göze alamaz, çünkü...

Hür ve Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "15 gündür Gazze sınırına tankları yığmışlar. Üniformalı siyonistleri oraya dizmişler. 'Kara harekatı başladı, başlayacak' diyorlar. Niye başlamıyor peki? Çünkü, kara harekatını başlatırlarsa karşılarında onlar gibi ellerinde silah olan birileri çıkacak. Çünkü, onlar bizimle, bizim kardeşlerimizle, oradaki Müslümanlarla göğüs göğse eşit şartlarda çarpışmayı asla göze alamazlar" dedi.

Haber 22-10-2023 19:12

HÜDA PAR ve Saadet Partisi'nden Filistin için ortak miting kararı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Temel Karamollaoğlu ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Görüşmenin ardından kameraların karşısına geçen iki lider, Filistin için ortak miting kararı aldıklarını söyledi.

Haber 10-10-2023 15:05

Çok konuşulacak çıkış! 'Karma eğitimin yanı sıra ayrı eğitim sistemi de...'

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, yeni eğitim öğretim yılı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni eğitim döneminin "kronik sorunlarla" başlayacağını ifade eden Demir, karma eğitimin yanı sıra ayrı eğitim sisteminin de hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. İşte dikkat çeken o açıklamalar...

Haber 31-08-2023 14:15

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan emekli maaşı zammı açıklaması: 'Yılbaşına kadar bekleyecek takatleri kalmamıştır'

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan emekli maaşlarıyla ilgili açıklama geldi. "Emeklilere 'yılbaşını bekleyin, yılbaşında sizleri rahatlatacağız' demeniz yetmez" diyen Yapıcıoğlu, "Emeklinin yılbaşına kadar bekleyecek takati kalmamıştır" diye konuştu.

Finans 27-08-2023 19:25

Namaz kıldıkları sırada bıçaklamıştı! HÜDA PAR saldırganının ifadesinde yeni detaylar: İçime bir his doğdu, ‘Git, bunları öldür’ dedi

Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığı’nda namaz kıldıkları sırada İl Sekreteri Sacit Pişgin’i (33) bıçaklayarak öldürüp, İl Başkanı Salih Demir’i (62) de yaralayan A.S.’nin (71) ifadesi nde yeni ayrıntılar ortaya çıktı. A.S.'nin ifadesinde “İyi çocuklardı. Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, ‘git, bunları öldür’ dedi. Ben de olayı gerçekleştirdim” dediği öğrenildi.

Haber 25-07-2023 10:23

Partililer evine saldırmıştı! HÜDA PAR saldırganının dehşet saçtığı anlar ortaya çıktı: İfadesi hayretler içinde bıraktı

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'nda yapılan bıçaklı saldırıyla ilgili yeni görüntüler ve detaylar gün yüzüne çıkıyor. A. S. (71) adlı kişi cumartesi günü il başkanlığı binasında namaz kıldıkları sırada İl Sekreteri Sacit Pişgin'i öldürmüş (33), İl Başkanı Salih Demir'i (62) yaralamıştı. A. S.'nin saldırdığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde A. S.'nin binanın içinde bıçakladığı Demir ve Pişgin'i dışarıda da kovalayıp tehdit ettiği görüldü. A. S.'nin ifadesi ise hayretler içinde bıraktı.

Haber 24-07-2023 11:12

HÜDA PAR’ın il sekreterini öldüren ve il başkanını yaralayan kişinin evine saldırı! Polis biber gazı kullandı

HÜDA-PAR Adana İl Başkanlığı binasında, il başkanı Salih Demir’i bıçakla yaralayıp, il sekreteri Sacit Pişgin’i öldüren 71 yaşındaki saldırgan tutuklandı. İl Sekreteri Sacit Pişgin’in mevlidinden sonra partililer tutuklanan şahsın evine saldırdı. Apartmanın giriş kapısındaki camlar kırıldı. Polis öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı.

Haber 23-07-2023 22:41

Bıçaklı saldırı sonrası HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'ndan tepki: Bizi durdurmaya çalışanlara şu mesajı vermek istiyorum... Zanlı tutuklandı

HÜDA PAR'ın Adana İl Başkanlığı'na yapılan bıçaklı saldırı sonrası HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Yapıcıoğlu "Arkasında her kim varsa bütün yönleriyle bu olayın bir an önce açığa çıkmasını istiyoruz" diye konuştu. Yapıcıoğlu saldırıyla ilgili tepkisini dile getirirken ayrıca "İnşallah ne bizi meşru dairenin dışına çekebileceksiniz, ne bizim gözümüzü korkutabileceksiniz ne de bizi hizmetlerimizden geri koyabileceksiniz" dedi. Saldırıyı gerçekleştiren A. S. tutuklandı.

Haber 23-07-2023 14:31

HÜDA PAR İl Başkanlığı'na bıçaklı saldırıya AK Parti'den tepki! Muhakkak hesabını verecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na yapılan saldırı hakkında konuştu. Çelik, konuşmasında "Olay bütün bakımlarıyla her yönden araştırılıyor. Yapan, arkasında varsa birileri bunlar hukuk karşısında muhakkak suretle hesabını verecektir" ifadeleri kullandı.

Haber 23-07-2023 14:08

Son dakika: Hayatını kaybetmeden önceki son anları ortaya çıktı! HÜDA PAR İl Başkanlığı binasına saldırı sonrası böyle görüntülendi

Son dakika haberi: Dün akşamüstü HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı düzenlendi. A. S. adlı kişi binaya girip Adana İl Başkanı Salih Demir'i ve İl Sekreteri Sacit Pişgin'i bıçakladı. Pişgin hayatını kaybetti, Demir'in tedavisi ise devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya A. S.'nin gözaltına alındığını duyurdu. Olayın ardından partinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıktı. Saldırıyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan bir kişi de gözaltına alındı.

Haber 23-07-2023 09:13

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan gündem olacak sözler! 'Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir'

Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bir televizyon programında laiklik ve karma eğitimle ilgili sözleri gündem oldu. "Laiklik ile milletin sıkıntısı vardır" diyen Yapıcıoğlu, karma eğitimin en fazla kızlara zarar verdiğini ifade ederek "Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir" dedi.

Haber 21-07-2023 07:55

Bahçeli'den 'HÜDA PAR' kararı! Partilerin bayramlaşma programları belli oldu, o detay dikkatlerden kaçmadı

4 gün sürecek Kurban Bayramı yarın başlıyor. Siyasi partilerin her yıl yakından takip edilen bayramlaşma programları belli oldu. MHP'nin programındaki bir detay dikkat çekti.

Haber 27-06-2023 09:58

Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili HÜDA PAR'dan gündem yaratacak çıkış! 'Zinhar değiştirilemez' demek...

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili gündem yaratacak bir açıklama yaptı. Yapıcıoğlu "Biz, '4 maddeyi değiştirelim' demiyoruz. Yani biz dili değiştirelim, biz bayrağını değiştirelim, biz başkenti değiştirelim, şunu değiştirelim bunu değiştirelim diye bir teklifimiz yok. Diyoruz ki bu maddelere 'zinhar değiştirilemez' demek gelecek nesillerin iradesine ipotek koymaktır. 'Bu doğru bir şey mi değil mi gelin bunu tartışalım' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-2023 16:45

'Milletvekili yemini' açıklamaları gündem olmuştu! HÜDA PAR'lı isim Meclis'te böyle yemin etti

Milletvekili seçimine AK Parti listelerinden giren HÜDA PAR'lı 4 ismin Meclis'te bugün düzenlenen ant içme töreninde milletvekili yemini etmeyeceği iddiaları seçim öncesi gündeme damga vuran konular arasında yer almıştı. Bugünkü törende HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı ant içerek tartışmalara son noktayı koydu. Ramanlı'nın seçim sürecinde yaptığı, milletvekili yeminiyle ilgili açıklaması da gündem olmuştu.

Haber 02-06-2023 16:22

CHP'li isimlerin iddiası gündem olmuştu! HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'dan açıklama

CHP'li isimler, HÜDA PAR'dan Meclis'e giren vekiller için "Anayasada Türk milleti ifadesi geçtiği için yeminde sorun çıkartabilirler" iddiasında bulunmuştu. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu yaptığı açıklamada "Günlerdir TBMM'deki yemin töreninde kriz çıkaracağımız yalanını tekrarlayıp duran zevata itibar etmeyiniz" ifadesini kullandı.

Haber 27-05-2023 10:58

HÜDA PAR'lı vekilden 'milletvekili yemini' çıkışı: 'Doğru değil, değiştirilmesi lazım'

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR milletvekili Serkan Ramanlı'nın Meclis yemini ile ilgili sözleri dikkat çekti. Ramanlı, yemin metninin doğru olmadığını ve değiştirilmesi gerektiğini savunurken daha sonra yaptığı bir başka açıklamasında da ‘Milletvekili yemini konusunda hiçbir tereddüt yok. Herkes kurallara uymak zorunda. Biz de uyacağız’ ifadelerini kullandı.

Haber 25-05-2023 07:49

Meral Akşener'den HÜDA-PAR tepkisi! Canlı yayında bir anda sinirlendi: 'Şimdi küfredeceğim. Dangalak!'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldığı televizyon programında, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. HÜDA-PAR'a yönelik çok sert ifadeler kullanan Akşener, "Dangalak" diyerek tepki gösterdi. HÜDA-PAR ise İYİ Parti lideri Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Haber 23-05-2023 10:04

Deniz Akkaya 'Benden HÜDA PAR bu kadar olur' diyerek bakın nasıl poz verdi

14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti listelerinden 4 vekil çıkaran HÜDA PAR gündemden düşmüyor. Son olarak Deniz Akkaya başını kapatarak 'Benden Hüda Par bu kadar olur' dedi ve düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-05-2023 09:56

Bakan Soylu'dan HÜDA PAR açıklaması: 'Söz konusu değil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Muhalefete yüklenen Bakan Soylu, "Millet, ferasetli bir cevap verdi. Çok büyük bir uçuruma gidiyorduk. PKK'yı, HDP'yi seçime soktular, millet bunu gördü" dedi. Açıklamasının devamında Bakan Soylu, "HÜDA PAR'ın terör örgütleriyle ilgisi söz konusu değil" diye konuştu.

Haber 22-05-2023 08:15

Batman ve Mersin seçim sonuçları için itiraz edilmişti! HÜDA PAR'dan açıklama: Vekil sayımız değişmedi, oylarımız arttı

Batman ve Mersin'de seçim sonuçlarına yapılan itirazlarla ilgili Hür Dava Partisi'nden (HÜDA PAR) açıklama geldi. atman ve Mersin'de seçim sonuçlarına yapılan itirazlar sonucunda milletvekili sayılarının düştüğüne ilişkin haberleri yalanlayan HÜDA PAR, tam tersine bu iki ilde de oylarının arttığını açıkladı.

Haber 17-05-2023 16:27

HÜDA PAR'lı 3 isim Meclis'te! Hangi parti ne kadar vekil çıkardı? İşte ayrıntılar...

14 Mayıs seçimler sonrasında hangi partinin ne kadar milletvekili çıkardığı merak ediliyor. Son sonuçlara göre AK Parti 266, MHP 50, Yeniden Refah 5, CHP 169, İYİ Parti 44, Yeşil Sol Parti 62, TİP 4 milletvekili çıkardı. Seçimlere AK Parti listelerinden giren HÜDA PAR'da 3 isim ise Meclis'e girdi.

Haber 15-05-2023 09:30

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Bu zihniyetin ürünü diyerek CHP'ye yüklendi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman'da yaptığı açıklamada "Memleket, CHP zihniyetine teslim edilmemelidir. Neden edilmemelidir? Çünkü memleketin en ciddi, en köklü, en can yakıcı sorunları bu zihniyetin ürünüdür. Bu sorunları oluşturan zihniyet, sorunları çözemez diye düşünüyoruz" dedi.

Haber 28-04-2023 15:16

HÜDA PAR suç duyurusunda bulunmuştu! Yavaş'tan açıklama geldi: 'Omzumdaki şeref madalyasıdır'

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında, partiyle ilgili açıklamalarında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunu" işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş, "Türkiye ve Türk Milleti ile sorunu olan bir oluşumun hakkımda açtığı dava omzumdaki şeref madalyasıdır." ifadelerini kullandı.

Haber 27-04-2023 18:07

Arınç'tan çok konuşulacak HÜDA PAR açıklaması: Medyada yapılan dedikodulara...

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına katılan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç sorunları çözecek tek partinin AK Parti olduğunu söyledi. HÜDA PAR’ın gerçek vatanseverler tarafından kurulduğunu ve eleştirileri hak etmediğini belirten Arınç, Babacan’ın da söylemlerini eleştirerek tepki gösterdi.

Haber 14-04-2023 18:57

HÜDA PAR ve DSP'den AK Parti listelerinde kaç kişi olacak? Ali İhsan Yavuz açıkladı!

Seçime sayılı günler kala liste hareketliliği sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, merak edilen soruya yanıt verdi. Yavuz, HÜDA PAR ve DSP'nin ayrıca liste vermeyeceklerini söyledi. Yavuz, "HÜDA Par'dan genel başkan dahil 4 arkadaş listemizde yer aldı. DSP'den de genel başkan dahil 3 arkadaşımız listede yer aldı." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-2023 16:49

Yeşim Salkım'dan HÜDA PAR’ın yöneticisi Şeyhmus Tanrıkulu'na tepki! Siz bizi yönetemezsiniz

Cumhur İttifakı’nı desteklediğini açıklayan HÜDA PAR’ın yöneticisi Şeyhmus Tanrıkulu'nun açıklamalarını gören Yeşim Salkım çok sinirlendi. Açıklamayı paylaşan şarkıcı "Siz bizi yönetemezsiniz" diyerek isyan etti.

Magazin 07-04-2023 14:36

Sokak röportajında 'kafalarını keseceğim' demişti! İsmail Cevher Kasımoğlu gözaltına alındı

Batman'da sosyal medyada yayınlanan sokak röportajında muhalefete yönelik tehditleri ile gündem olan İsmail Cevher Kasımoğlu, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alındı. HÜDA PAR'dan da konuya ilgili açıklama geldi. Kasımoğlu, "Dine düşmandırlar. Nerede ekonomi kötü. Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. İşte detaylar...

Haber 30-03-2023 16:55

Cumhur İttifakı'na katılmaları gündem olmuştu! HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan bakanlık açıklaması... 'Hangisi verilirse verilsin...'

Seçime sayılı günler kala HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılması siyaset kulislerini hareketlendirmişti. Siyaset gündeminden düşmeyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın yasal bir parti olduğunu, hakkında herhangi bir soruşturma olmamasına rağmen kendilerine iftira ve hakaret edenlerin hukuk önünde hesap vereceğini söyledi. Yapıcıoğlu, Cumhur İttifakı ile bakanlık pazarlığı yapmadıklarını da ifade etti.

Haber 30-03-2023 16:14

SON DAKİKA | 'AK Parti listelerinden...' Cumhur İttifakı'na katılacaklar mı? HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu 3 önceliklerini sıralayarak duyurdu

Son dakika haberi: 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala siyaset gündeminde hareketlilik devam ediyor. Özellikle HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Daha önce HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını söylemişti. Son olarak açıklama yapan Zekeriya Yapıcıoğlu "Seçime AK Parti listelerinden gireceğiz." dedi.

Haber 24-03-2023 16:15

Mete Yarar’dan çok konuşulacak HÜDA PAR çıkışı! ‘Ben bu illüzyonu yemem’

Cumhur İttifakı’na destek vereceğini açıklayan HÜDA PAR’la ilgili tartışmalar sürerken Güvenlik uzmanı Mete Yarar’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Yarar, HÜDA PAR ile HDP’yi kıyaslayarak “ben bu illüzyonu yemem! Burada bir PKK diye büyük bir dağ yok muydu? Bu dağı ne zaman aldınız da HÜDA PAR’ı bu kadar görünür hale getirdiniz, sizin yatacak yeriniz yok” ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-2023 09:02

Devlet Bahçeli ve Hakan Fidan iddiası kulisleri hareketlendirmişti! AK Partili Numan Kurtulmuş canlı yayında nokta koydu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ittifak görüşmelerinin sürdüğü Yeniden Refah Partisi ve HÜDA-PAR'la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Liste tartışmalarıyla ilgili konuşulan Kurtulmuş, "Bizim için kendi tercihleri birinci öncelik" derken, devam eden görüşmelerle ilgili "bir sorun görünmüyor" ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, kulislerde konuşlan MHP Lideri Devlet Bahçeli ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın cumhurbaşkanı yardımcılığı iddialarına da yanıt verdi.

Haber 16-03-2023 11:33

HÜDA PAR Hizbullah'ın devamı mı? Zekeriya Yapıcıoğlu, canlı yayında cevap verdi…

Cumhur İttifakı’na katılması beklenen HÜDA PAR ile ilgili tartışmalar sürerken partinin genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama daha geldi. "Hizbullah'ın devamı mısınız?" sorusuna yanıt veren Yapıcıoğlu a "Çok net söylüyorum. Biz Hizbullah'ın veya başka bir örgütün devamı veya mirasçısı değiliz" dedi.

Haber 16-03-2023 07:30

BBP lideri Destici'den Hüda Par açıklaması: Kabul etmeyeceğimiz şeyler var

14 Mayıs seçimleri öncesinde gözler ittifaklarda yaşanan gelişmelere çevrildi. AK Parti'nin Hüda Par'ı ziyareti ise 'Cumhur İttifakı genişliyor mu?' sorusunu gündeme getirdi. Siyasette sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ederken Cumhur İttifakı üyesi BBP'den dikkat çeken bir Hüda Par açıklaması geldi. BBP lideri Mustafa Destici Cumhur İttifakı'yla Hüda Par'ın görüşmesini olumlu bulduklarını ancak Hüda Par'ın parti programlarında kabul etmeyecekleri ifadeler olduğunu belirtti.

Haber 15-03-2023 20:56