Ihtiyaç Haberleri

Cinsel ilişki itirafı olay oldu! Kocamla 10 yıllık evliliğimi kurtardı, bir kişi tüm ihtiyaçlarımı karşılamıyor

Cinsel ilişkilerde yaşanan sorunlar evliliklerin bitmesine neden olabiliyor. Bu sorunların göz ardı edilip konuşulmaması daha büyük problemlerin gelişmesine zemin oluşturuyor. 47 yaşındaki Gilly, evliliğinde yaşadığı cinsel problemleri ifşalayarak 10 yıllık kocasıyla sadakat yeminini bozduğunu paylaştı.

Kadin 25-04-2023 11:54

Sakarya'da hayırseverlerin evlerine yerleştirilen depremzedelerin ihtiyaçları AKES-DER'in desteğiyle karşılanıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Sakarya'ya gelen afetzedelere, Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneğince (AKES-DER) hayırseverlerin katkılarıyla sağlanan barınma, ev eşyası, gıda ve kıyafet desteği veriliyor.

Yurthaber 07-03-2023 13:42

AFAD ihtiyaç listesi yayınlandı! Deprem bölgesine ne gönderilir? İşte güncel AFAD ihtiyaç listesi!

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen yıkıcı depremin ardından yurdun dört bir yanından deprem bölgelerinde yardım gitmeye devam ediyor. AFAD (Afet ve Acil Durum) güncel ihtiyaç listesini yayınladı. Listede ısıtıcı, tüp, mont, temek gıda gibi malzemeler yer alıyor. İşte 10 Şubat AFAD güncel ihtiyaç listesi...

Haber 10-02-2023 15:42

Erzincan'da yapımı süren akıllı hastane 2023'te hizmete açılacak

Erzincan'da "akıllı hastane" modeliyle inşa edilen devlet hastanesinin, kentteki sağlık merkezlerinde bulunmayan yeni bölümleriyle 2023'ün ilk yarısında hizmete açılması planlanıyor.

Yurthaber 18-11-2022 14:49

Ihtiyaç

Ihtiyaç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ihtiyaç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uzun süredir cinsel ilişkiye girmiyorsanız sorun büyük! Bu durumu düzeltmenin çözümü basit

Cinsel ilişki hem erkeklerin hem de kadınların ihtiyaçları arasında bulunuyor. Uzun süreli ilişkilerde veya monotonlaşan ilişkilerde seks yapmaktan uzaklaşma görülebiliyor. Başlarda önemsiz görülen bu durum zamanla tehlikeli hale gelebiliyor. Partnerinizle uzun süredir cinsel ilişkiye girememekten şikayetçiyseniz bu çözüm yollarını deneyebilirsiniz.

Haber 03-10-2022 08:46

Bolu OSB'deki meslek lisesi, sanayi sektörüne kalifiye personel yetiştirecek

Bolu OSB'deki meslek lisesi, sanayi sektörüne kalifiye personel yetiştirecek

Yurthaber 15-09-2022 12:40

İhtiyaç eş anlamlısı nedir? İhtiyaç kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Anlamdaş (eş anlamlı) kelimeler yazılışları ve okunuşları farklı ama anlamları aynı olan kelimeleri ifade eder. Dilimiz, eş anlamlı sözcükler bakımından oldukça zengindir. Diller için büyük bir zenginlik kaynağıdır. Eş anlamlısı bulunan sözcüklerden birisi de ihtiyaç sözcüğüdür. Peki, ihtiyaç eş anlamlısı nedir?

Egitim 09-09-2022 17:42