İnci Türkay Haberleri

Sihirli Annem'in Sadık'ı Şahap Sayılgan oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği bakın ne

Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gizem Güven gibi isimlerle paylaştığı Sihirli Annem dizisiyle akıllara kazınan Şahap Sayılgan, uzun zamandır televizyon ekranlarında yer almıyor. Ünlü oyuncunun yeni mesleği bakın neymiş...

Magazin 01-12-2022 15:11

Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay oğlunu paylaştı! Yorum yağdı...

Bir dönemin en çok konuşulan ve en sevilen yapımları arasında yer alan Sihirli Annem dizisinde 'Betüş' karakterini canlandıran İnci Türkay, oğluyla pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncuya yorum yağdı, en çok gelen yorumlardan biri de; 'Abla kardeş gibisiniz'di.

Magazin 21-10-2022 17:05

Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay'ın eşi de ünlü oyuncu çıktı! Gören şaştı kaldı!

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Betüş karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu İnci Türkay'ın eşinin de çok ünlü bir oyuncu olduğunu biliyor muydunuz?

Magazin 24-11-2021 11:13

Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay yıllara meydan okuyor! Son hali inanılmaz!

İlk bölümü 2003 yılında ekrana gelen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Betüş' karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu İnci Türkay, yıllara rağmen koruduğu güzelliğiyle görenleri şaşırtıyor.

Magazin 03-11-2021 11:48

İnci Türkay

Inci Türkay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Inci Türkay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çilek'in ilk aşkıydı! Sihirli Annem'in Kaan'ı son haliyle şoke etti

Başrollerini İnci Türkay, Şahap Sayılgan ve Gizem Güven gibi isimlerin paylaştığı Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Kaan' karakteriyle akıllara kazınan Arda Seçgün, son haliyle şaşırttı.

Magazin 17-09-2021 09:03

Ceren'in biricik aşkıydı! Sihirli Annem'in Kerem'i değişimiyle ağızları açık bıraktı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Kerem karakteriyle hafızalara kazınan Michele Cedolin, son haliyle şaşırttı. Kıvırcık saçlarıyla akıllarda kalan Cedolin'in yeni imajı dikkat çekti.

Magazin 15-09-2021 09:16

İnci Türkay Defne Joy Foster'ı unutmadı

Oyuncu Defne Joy Foster, aramızdan ayrılalı 10 yıl oldu. Foster'ın 'Sihirli Annem' dizisindeki rol arkadaşaı İnci Türkay da bu günü unutmadı.

Magazin 02-02-2021 12:24