Islim Kebabı Tarifi Haberleri

İslim kebabı tarifi: İslim kebabı nasıl yapılır?

Gaziantep ile anılsa da aslında Türkiye’nin dört bir yanında yapılan ve tüketilen, her evin mutfağına girmiş olan islim kebabı, yapımı en pratik yemeklerden biridir. Bu yemek, kürdan kebabı olarak da bilinir ve çok sevilir. Birçok lokantanın menüsünde yer alan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 10-03-2024 15:02

Gelinim Mutfakta İslim kebabı tarifi! Yemek davetlerinin yıldızı islim kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında perşembe günü İslim kebabı tarifi verildi. Patlıcan ve köfte kullanılarak yapılan bu enfes kebap tarifi herkes tarafından oldukça seviliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri görüntüsüyle kendine hayran bırakan İslim kebabı tarifi nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte herkesin tarifini isteyeceği leziz İslim kebabı tarifi...

Yemek 30-03-2023 13:23

Misafirlerinizi doyuracak çok lezzetli islim kebabı! Ramazan’ın 8. gününde kolayca yapacağınız kolay ve lezzetli iftar menüsü

Ramazan ayında misafir ağırlamak bir gelenek haline geldi. Bu ay misafirlerinize ikram edeceğiniz iftara yapılabilecek yemek bulmak çok zor olabiliyor. Ramazan ayına uygun lezzetli ve kolayca yapabileceğiniz yemeklerden oluşan menüyü sizin için oluşturduk. Ramazan’ın 8. günü için oldukça pratik olan bu menüyü yapabilirsiniz.

Yemek 09-04-2022 07:04

MasterChef 26 Temmuz 2021 İslim kebabı nasıl yapılır? İslim kebabı malzemeleri nelerdir? İşte İslim kebabı tarifi...

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında jüriler, yarışmacılardan İslim kebabı hazırlamalarını istedi. Bunun ardından İslim kebabının nasıl yapıldığı, MasterChef izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. İslim kebabında etler gözükmeyecek şekilde patlıcana sarılır. Aynı zamanda İslim kebabı sosu da kıvamında yapılmalı. İşte İslim kebabı tarifi...

Yemek 26-07-2021 21:46

Hem sunumu hem de lezzetiyle tam not alan 3 farklı islim kebabı tarifi

Patlıcanın en lezzetli hali olan islim kebabı tarifini 3 farklı şekilde hazırladık. Antep'in yerel lezzetlerinden olan islim kebabı tariflerinin yanı sıra yöresel yemeğin püf noktalarını da anlattık, buyursunlar.

Yemek 23-06-2020 12:04

Etli islim kebabı tarifi: Pamuktan yumuşak etlerle islim kebabı yapılışı

İslim kebabı tarifi, birden farklı şekilde hazırlanabiliyor. İçlerinden en çok tercih edileni ise etli islim kebabı tarifi. Yöresel yemeklerimizden olan islim kebabı kuşbaşılı olarak hazırlandı, tadına bakan herkes hayran kaldı.

Yemek 23-06-2020 11:13

İslim kebabı tarifi: Bu tarif Antepli ustalara taş çıkartıyor

Evde pişirilen kebapların başında gelen islim kebabı tarifi, davet sofraları için ideal bir seçim. Antep’in özenle hazırlanan orijinal islim kebabı tarifi ile yemekte şahaneler yaratın! İslim kebabı yapılışı ve püf noktaları geliyor, buyursunlar.

Yemek 11-06-2020 16:31