Kaan Urgancıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Kaan Urgancıoğlu Haberleri

Kaan Urgancıoğlu Haberleri Ve Son Dakika Kaan Urgancıoğlu Haberleri

Kaan Urgancıoğlu; 8 Mayıs 1981 doğumludur. İzmir’de doğup büyüyen Urgancıoğlu, annesi tarafından Arap ve Arnavut kökenli olup baba tarafından Tire’lidir. Başarılı bir eğitim hayatı olan Urgancıoğlu; ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde tamamlamıştır. Sonrasında Özel İzmir Türk Koleji’nde lise eğitimi almıştır. Lisans eğitimi için İstanbul’a taşınmıştır. Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası bölümünü bitirmiştir. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünde ise yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuk eğitimi almaya devam etmek için Ameraka’ya yerleşmiştir. New York’ta yer alan Stella Adler Studio of Acting kurumunda oyunculuk eğitiminde tecrübe kazanmıştır. Burada Çetin Sarıkartal ile tanışmış ve oyunculuk eğitimi için ilk adımlarını atmaya başlamıştır. Kampüsistan ve Karaoğlan isimli dizilerde rol alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Sonrasında Avrupa Yakası, Ah Polis Olsam, Limon Ağacı, Canım Ailem, Leyla ile Mecnun gibi dizilerde de başarılı performans göstermiştir.

Kaan Urgancıoğlu Haberleri

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-2024 10:18

Avukat Dr. Rezan Epözdemir Yargı dizisini sert eleştirdi! 'Bu nasıl bir aymazlıktır'

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.

Magazin 22-02-2024 08:55

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu öpüşme tekniği hakkında konuştu: Hiç kolay değil

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Oyuncu meslektaşı Selin Şekerci'nin öpüşme sahneleriyle ilgili söylediği sözler hakkında yorum yaptı.

Magazin 02-02-2024 09:31

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in ablası adı gibi Huri çıktı! Doğum gününü kutladı, beğeni butonu çöktü

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, ablasının doğum gününü kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Çabuk ablamın güzelliğine bakın!" notunu düştü. Huri Deniz duru güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Magazin 21-12-2023 12:00

RTÜK'e şikayet! Yargı dizisindeki o sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi! 'İnfial yaratıyor'

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Pazar akşamlarına damga vuran dizinin bu haftaki bölümünde yer alan bir sahne Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Magazin 19-12-2023 17:30

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu oğlu ile ilk kez poz verdi! Beğeni yağdı

Geçtiğimiz aylarda Burcu Denizer ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu birkaç gün önce oğlunu kucağına almıştı. Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Urgancıoğlu'ndan oğluyla ilk poz geldi.

Magazin 15-12-2023 12:19

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Bebeğinin ismi bakın ne oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu baba oldu. Urgancığlu ile bir süre aşk yaşayan Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çift oğullarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Magazin 09-12-2023 17:14

Uluslararası Emmy Ödülü alan Yargı'nın başrolü Kaan Urgancıoğlu'nun törendeki saçları olay oldu

Oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde yer aldığı Yargı dizisi Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En iyi Telenovela" kategorisinde ödüle layık görüldü. Törene katılan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu imajıyla ve saçlarıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-11-2023 14:33

BU AKŞAM YARGI VAR MI? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Bu akşam Yargı var mı? sorusu 3 günlük milli yas nedeniyle dizilerin yayınlanmamasının ardından gündem oldu. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan kayıptı. Son olarak 'Bugün Yargı dizisi var mı?' sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, bu akşam Yargı var mı? Yargı 68. bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-10-2023 19:01

Yargı dizisinin bomba gibi yeni sezonundan en iyi kombinleri sizin için derledik

Yargı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezonun ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan dizi, izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizide yaşananların yanı sıra karakterlerin giydiği kombinler de çok konuşuldu. Biz de dizide dikkat çeken bu şık parçaların muadillerini sizin için bir araya getirdik.

Magazin 11-10-2023 15:40

YARGI SON BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Yargı 66. bölüm ne zaman, neler olacak? Kanal D yayın akışı

Yargı son bölüm izle ekranı ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı bu akşam var mı?, Yargı 66. bölüm ne zaman?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi yayınlanan fragman ile haftaya bomba bir giriş yapmıştı. Peki, Yargı 66. bölüm ne zaman, neler olacak? İşte Yargı 66. bölüm Kanal D canlı izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 08-10-2023 18:49

Yargı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sosyal medya ayağa kalktı! 'Sana Oscar aldıracağız'

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta pazar akşamları izleyiciyle buluşan Yargı, bu hafta 66. bölüm ile ekrana gelecek. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte Pınar Deniz gündem oldu.

Magazin 06-10-2023 18:39

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun aylık kazancı ortaya çıktı! Bölüm başı bakın ne kadar alıyormuş

Başrollerini Pınar Deniz ile paylaştığı Yargı dizisinde hayat verdiği Savcı Ilgaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Burcu Denizer ile sessiz sedasız evlenen Kaan Urgancıoğlu'nun evlilik haberi herkesi şaşırtmıştı. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Urgancıoğlu'nun aylık kazancı ortaya çıktı. Ünlü isim bölüm başı bakın ne kadar kazanıyormuş...

Magazin 29-09-2023 16:00

Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor, bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Yargı dizisi ile ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı yeni sezon ne zaman?, Bugün Yargı var mı?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz mayıs ayında sezon finaline girmişti. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Bugün Yargı var mı, yeni bölüm ne zaman?

Magazin 24-09-2023 18:40

Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Yargı dizisi ile ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı yeni sezon ne zaman?, Yargı neden yok?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz mayıs ayında sezon finaline girmişti. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Magazin 17-09-2023 22:30

Kaan Urgancıoğlu evini başkasına kiraladığı iddialarına sert çıktı!

Yargı'nın başarılı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, kiracısı olduğu evi başkasına kiraladığı iddiasıyla gündemdeydi. Kaan Urgancıoğlu, kiracı olduğu daireyi daha yüksek fiyata başkasına kiraladığı iddiasını sert bir dille yalanlayarak yasal yollara başvuracağını söyledi.

Magazin 11-09-2023 14:15

YARGI yeni sezon ne zaman başlayacak? KANAL D YARGI dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Çekimler başladı!

Yargı yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Bir süredir ekranlarda olmayan Yargı dizisi 3. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı bol ödüllü dizi Yargı iki sezonuyla en çok izlenen yapımları arasında yer aldı. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 08-09-2023 17:04

Kaan Urgancıoğlu ile Burcu Denizer aniden evlenmişti! Bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Yargı dizisinde hayat verdiği Savcı Ilgaz karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çiftten müjdeli haber geldi. Burcu Denizer, yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu.

Magazin 18-08-2023 14:23

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sessiz sedasız evlenmişti! Karnı burnunda poz

Yargı dizisindeki Savgı Ilgaz rolüyle son dönemde dikkat çeken Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer Atina'da sessiz sedasız evlenmişti. Denizer günler sonra hamile olduğunu bu paylaşım ile duyurdu.

Magazin 17-08-2023 15:08

Yargı’nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba mı oluyor? Eşi Burcu Denizer’in paylaşımı dikkat çekti

Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu bir süredir Burcu Denizer ile beraberdi. Haziran ayında Atina'da evlenen çiftten kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Bu paylaşımın ardından Denizer'in hamile olduğu iddiası gündem oldu.

Magazin 05-08-2023 10:50

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu'nun çocukluk fotoğrafı olay oldu! Gören aynı şeyi söyledi: ''Küçüklükten belliymiş''

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Kaan Urgancıoğlu'nun nikah fotoğrafları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Yargı dizisinde hayat verdiği Savcı Ilgaz karakteri ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Urgancıoğlu, son paylaşımıyla yine olay oldu.

Magazin 12-07-2023 16:46

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşma sahnesinde inanılmaz hata! İzleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı 63. bölümüyle sezon finali yaptı. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı dizide yapılan çekim hatası sosyal medyada gündem oldu. Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşma sahnesindeki hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 03-07-2023 14:09

Servet Operasyonu konusu nedir? Servet Operasyonu oyuncuları kimler? 22 Haziran Kanal D yayın akışı

Servet Operasyonu filminin konusu ve oyuncuları kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan film, aksiyon severlerin oldukça ilgisini çekecek. Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Amerikan yapımı filmin başrolünde Jason Statham bulunuyor. Peki, Servet Operasyonu konusu nedir? Servet Operasyonu oyuncuları kimler? 22 Haziran Kanal D yayın akışı

Magazin 22-06-2023 20:16

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu Burcu Denizer'le evlendi! İlk poz dudak dudağa

Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu bir süredir Burcu Denizer ile beraberdi. Çift Atina’da nikah masasına oturdu. Ünlü isim müjdeli haberi Instagram hesabından duyurdu.

Magazin 22-06-2023 08:35

Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında? Burcu Denizer aslen nereli, ne iş yapıyor?

Kaan Urgancıoğlu'nun eşi Burcu Denizer'in kim olduğu merak ediliyor. Yargı dizisinde hayat verdiği Ilgaz karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kaan Urgancıoğlu uzun süredir birliktelik yaşadığı Burcu Denizer ile evlendiği haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu haberin ardından Burcu Denizer kimdir, kaç yaşında? Burcu Denizer aslen nereli, ne iş yapıyor? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm bilgiler...

Magazin 21-06-2023 16:56

Kaan Urgancıoğlu sır gibi sakladığı sevgilisini paylaştı! Fotoğraftaki o detay evlilik iddialarını güçlendirdi

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu sezon finaliyle damga vurmuştu. Bir süredir Burcu Denizer ile aşk yaşayan Kaan Urgancıoğlu hakkında sosyal medyada evlilik iddiaları dönüyordu. Kaan Urgancıoğlu'nun Instagram hesabında sevgilisini paylaşmasının ardından o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 05-06-2023 18:58

Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu'nun yeni partneri belli oldu! Ego'dan bomba transfer

Son dönemde Yargı dizisinde hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun yeni projesi ve yeni partneri belli oldu. Başarılı oyuncu 21 Mart’ta Netflix'te yayınlanan ve büyük ilgi gören “Sen Yaşamaya Bak” filminin devam projesinde rol alacak.

Magazin 01-06-2023 17:21

Yargı Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı? Yargı'da İzleyenleri derinden etkileyen olay

Yargı dizisi sezon finali bölümü ile gündemde. Ceylin ve Ilgaz'ın etrafında gelişen olayların anlatıldığı dizi, büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Yargı'da izleyenleri derinden etkileyen olaylar yaşandı. 63. bölüm sonrası birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Yargı Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Magazin 21-05-2023 18:41

Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’nun sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! Bakın kim çıktı

Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Uğur Aslan, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi her hafta pazar akşamları ekrana geliyor. Dizide Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu sezon finaline damga vurdu. Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Urgancıoğlu'nun sevgilisi güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 08-05-2023 14:48

Yargı Ilgaz öldü mü, yaşıyor mu? Kanal D Yargı 63. bölüm sezon finali ile Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı? Nefes kesen sezon finali!

Yargı Ilgaz öldü mü? Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin sezon finali sonrası bu sorunun yanıtı merak konusu oldu. Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi 63. bölümü ile ekrana geldi. Peki, Yargı Ilgaz öldü mü, yaşıyor mu? Kanal D Yargı 63. bölüm sezon finali ile Kaan Urgancıoğlu diziden ayrıldı mı?

Magazin 08-05-2023 07:30

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz sezon finalindeki oyunculuğuyla sosyal medyayı salladı! Kadın oyuncu olmak için doğmuş

Yargı dizisi bu akşam yayınlanan bölümle sezon finaline gidiyor. 3. sezonun çekileceğinin açıklanması dizinin izleyicilerini oldukça sevindirmişti. Son bölümde Yargı Ilgaz öldü mü ölmedi mi merak ediliyordu. Pınar Deniz yeni bölümdeki oyunculuğuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu.

Magazin 07-05-2023 22:56

Yargı dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı sezon finali ne zaman, hangi gün?

Yargı dizisi sezon finali tarihi merak ediliyor. İki sezondur heyecan dolu dakikalar yaşatan Yargı dizisi sezon finaliyle ekranlara ara verecek. Dizinin başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu paylaşmaktadır. Peki, Yargı dizisi 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı sezon finali ne zaman, hangi gün?

Magazin 01-05-2023 20:35

Yargı dizisinde Ilgaz öldü mü? Diziye damga vuran sahne! “Müge Anlı çözer bu olayı”

Oyuncuları arasında Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi her hafta pazar akşamları ekrana geliyor. Yargı’nın son bölümüne Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Ilgaz’ın çöp konteynırında vurulmuş bir şekilde bulunması damga vurgu. “Yargı dizisinde Ilgaz öldü mü?” sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 01-05-2023 09:57

Yargı'nın Parla'sı Zeynep Atılgan'ın paylaşımı tepki topladı! Çınar nerede?

Yargı'nın Parla'sı Zeynep Atılgan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım olay oldu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın bazı sahneleri ile birlikte setteki bekleme sürecinden görüntüler paylaşan Zeynep Atılgan eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı ve peş peşe gelen yorumlardan bazıları...

Magazin 16-04-2023 15:53

Yargı'nın senaristi ölüm sahnesiyle intikam aldı denilmişti! Yargı'da Pars Savcı'nın diziden ayrılma sebebi ortaya çıktı

Yargı dizisinde Pars Savcı'yı canlandıran oyuncu Mehmet Yılmaz Ak sürpriz bir şekilde diziden ayrıldı. Yargı'nın 56. bölümünde Pars Savcı'nın gözükmemesi ve final sahnesinde ise bir kuyumcuda Pars'ın kesik elinin ortaya çıkması seyirciyi şaşkınlığa uğratmış ve senarist Sema Ergenekon'un Pars'a korkunç bir ölüm yazması tepki almıştı. Yargı dizisi, konuya ilişkin yeni bir açıklamada bulunarak yaşanan krizlere de açıklık getirdi.

Magazin 13-03-2023 23:17

Yargı dizisi bu akşam var mı yok mu? Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? 19 Şubat Kanal D yayın akışı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nın başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Kanal D'nin yayın akışında Yargı dizisi yerine Cehennem Melekleri adlı sinema filmi yer aldı. Peki Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte 19 Şubat Kanal D yayın akışı...

Magazin 19-02-2023 16:43

Televizyonda yayınlanmadı! Yargı'da Ilgaz ve Ceylin'in sevişme sahnesi internete özel yayınlandı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolü paylaştığı Yargı'da 51. bölümde öpüşme sahnesi dikkat çekti. Ilgaz ve Ceylin'in sevişme sahnesi TV'de yayınlanmazken internete özel olarak yayınlandı.

Magazin 24-01-2023 08:53

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu cüzdanını arıyor! Bulana ödül vereceğini söyleyince...

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu cüzdanını kaybetti. Urgancıoğlu'nun bu teklifini duyanlar ise kendilerine engel olamadılar. Yakışıklı oyuncunun paylaşımına gelen yanıtlar güldürdü.

Magazin 12-12-2022 16:52

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı! Sır gibi saklıyordu ama...

Yönetmenliğini Ali Bilgin, senaristliğini Sema Ergenekon'un üstlendiği Yargı dizisinde fırtınalar estiren Kaan Urgancıoğlu'nun sır gibi sakladığı sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 05-12-2022 16:51

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Pınar Deniz, 3 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 03-12-2022 11:36

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz iç çamaşırlı duş pozuyla Instagram'ı salladı! Takipçileri yorum yağdırdı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'da fırtınalar estiren güzel oyuncu Pınar Deniz, iç çamaşırlı duş pozuyla yorum yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncunun paylaşımı, kısa sürede 100 bine yakın beğeni aldı.

Magazin 12-11-2022 23:12

Yargı'nın başrolü Pınar Deniz'in babası bakın ne iş yapıyor! Kimse tahmin edemedi

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ceylin Erguvan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar deniz, özel yaşamıyla da merak uyandırıyor. Güzel oyuncunun babası bakın ne iş yapıyormuş...

Magazin 11-11-2022 14:43

Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz dekolteli pozlarını paylaştı! Güzelliğine yorum yağdı

Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz'in ablası Huri deniz, Instagram hesabından paylaştığı dekolteli paylaşımıyla beğeni topladı.

Magazin 07-11-2022 10:12

Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu bikinili paylaşımıyla Instagram'ı salladı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Yargı dizisinden ayrılarak sevenlerini üzen güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, meslektaşı Çağrı Çıtanak ile balayı pozlarını paylaştı.

Magazin 07-11-2022 09:43

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kız kardeşlerini paylaştı! Gören aynı şeyi söyledi

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Yargı dizisiyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, dün akşam 29. yaş günü için sevdikleriyle bir araya geldi. Güzel oyuncu, kız kardeşleri Huri Deniz ve Hatice Deniz ile poz vermeyi ihmal etmedi.

Magazin 02-11-2022 13:33

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Fenerbahçe maçındaki halleriyle sosyal medyada gündem oldu

Yargı dizisinde hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, dün akşam Fenerbahçe ve Rennes maçını izleyen taraftarlar arasındaydı. Kaan Urgancıoğlu, Fenerbahçe'nin peş peşe attığı goller sonrası mutluluktan havalara uçtu.

Magazin 28-10-2022 13:23

Pınar Deniz'in kız kardeşi Huri Deniz'in Survivor yıldızıyla aşk yaşadığı iddia edildi! Dikkat çeken detay

Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle adından söz ettiren Pınar Deniz'in kız kardeşi Huri Deniz hakkında sosyal medyada şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 26-10-2022 09:41

Demet Akalın'dan bomba Kaan Urgancıoğlu paylaşımı!

Demet Akalın sosyal medyada yine gündem oldu. Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran başaran Demet Akalın, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hemen hemen her konu hakkında bir paylaşımda bulunan ve kimi zaman tepki çeken kimi zaman da haklı görülen Demet Akalın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı Ilgaz karakteriyle ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 17-10-2022 13:37

Yargı'nın Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak'ın genç aşkı Kardeşlerim'in yıldızı çıktı! Görenler şaştı kaldı

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, özel yaşamıyla da dikkat çeken bir isim. Yargı dizisinde Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak'ın eski aşkının Kardeşlerim dizisinin genç yıldızı olduğunu görenler şaşıp kaldı. Mehmet Yılmaz Ak, bir dönem kendisinden 14 yaş küçük meslektaşıyla aşk yaşamıştı.

Magazin 03-10-2022 12:04