Kabak Çorbası Tarifi Haberleri

İçinizi ısıtan kabak çorbası tarifi! Yeşil kabak çorbası nasıl yapılır?

Kabak mevsiminde kabağın birçok farklı tarifini yapmayı seviyorsanız bu çorbayı kesinlikle denemeniz gerekiyor. Kabak çorbası fresh tadıyla içen herkesi büyülüyor. Yeşil kabak çorbası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu kabak çorbası tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 27-04-2023 17:23

Dereotlu kabak çorbası nasıl yapılır? Tüm püf noktalarıyla videolu anlatım

Kalorisi çok düşük olduğu için özellikle kilo vermek ve sağlıklı beslenmek isteyenlerin favorisi olan kabak sebzesine en çok dereotu yakışır. Bu muhteşem ikilinin bir araya geldiği dereotlu kabak çorbası ile sofranıza lezzet katmaya hazır mısınız? Dereotlu kabak çorbasını kendinizi şımartmak için veya misafir sofraları için tercih edebilirsiniz.

Yemek 12-05-2022 10:08

Nefis yemek tarifleri ile Ramazan'ın 14. günü iftar menüsü

Ramazan ayında nefis iftar sofralarına ev sahipliği yapmak istiyorsanız bugün ne yemek yapsam soruna birbirinden lezzetli Ramazan menüsü ile yanıt veriyoruz. "İftara ne pişirsem?" diye düşünenlere en lezzetli, en pratik ve farklı yemek tarifleriyle destek olalım istiyoruz.

Yemek 15-04-2022 11:13

Tadı Damağınızda Kalacak: En Güzel Kabak Çorbası Tarifi

Sebze çorbalarını sevenler için, kabak çorbası mükemmel bir tercih: Yeşil kabak çorbası tarifi ile lezzetli sofralara harika bir başlangıç yapın.

Yemek 25-08-2020 10:01