Kahke Çeşitleri Haberleri

Ramazan'ın vazgeçilmez lezzeti Halep kahkesine yoğun ilgi! Satışlar yüzde 100 arttı! Kilogramı 130 TL

Gaziantep’te Ramazan ayına özel yapılan, iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Halep kahkesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yemek 16-03-2024 14:48

11 aydır bunu bekliyorlardı! Dükkanların önünde sıraya girdiler... 'Başka zaman bulamazsınız'

Gastronomi kenti Gaziantep'in yılın 11 ayı beklenilen lezzeti ramazan kahkesi, tezgahlardaki yerini almaya başladı. İşletmeciler, 11 ay boyunca ramazan kahkesini bekleyen insanların olduğunu belirtirken yalnızca ramazanda bir ay boyunca tezgahlarda bulunduğunu, 11 ay boyunca bu lezzetin bulunamayacağını söyledi. Vatandaşlar, ramazan kahkesi satın almak için dükkanların önünde sıraya girmeye başladı. İşletmeciler bu özel lezzet için "Ramazan ayında soframızda olmazsa olmazımız" dedi.

Yemek 11-03-2024 15:55

Ramazan kahkesi tarifi: Ramazan kahkesi nasıl yapılır?

Ramazan ile birlikte gelen bereket, iftar sofralarına ve sahur sofralarına misafir olur. Gün boyunca tok tutacak yiyeceklerin olduğu sahur ile çeşit çeşit yiyeceklerden, tatlılardan, salatalardan ve çorbalardan oluşan iftar sofraları Ramazan’ın heyecanla beklenme sebeplerinden sadece birkaçıdır. 1 ay boyunca Ramazan’a özel yiyecekler hazırlanır. Bunlardan biri de özellikle tok tutucu özelliği ile bilinen ve bu yönüyle dikkat çeken Ramazan kahkesidir.

Yemek 07-03-2024 23:18

Kahke Çeşitleri

Kahke Çeşitleri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kahke Çeşitleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.