Kalk Gidelim Dizisi Haberleri

Miss Turkey yarışmacısı Ece Aydemir kimdir? Miss Turkey 2022 Ece Aydemir kaç yaşında, mesleği ve Instagram hesabı nedir?

Miss Turkey yarışmasının bu seneki finalistleri dikkat çekti. 20 finalist de göz kamaştırıcı güzellikte. 20 Eylül tarihinde yapılacak olan büyük final için geri sayım başladı. Adaylar arasında yer alan bir isim de Ece Aydemir oldu. Peki Miss Turkey yarışmacısı Ece Aydemir kimdir? Miss Turkey 2022 Ece Aydemir kaç yaşında, mesleği ve Instagram hesabı nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-09-2022 13:58

Kalk Gidelim yılbaşı özel bölümüyle final yapıyor! Kalk Gidelim final ve yılbaşı bölümünde hangi ünlüler var?

TRT 1'in 4 sezondur ekrana gelen dizisi Kalk Gidelim'e final bölümünde ünlü şarkıcılar konuk oluyor. Kalk Gidelim'in final bölümü 31 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek. Kalk Gidelim dizisi yılbaşı özel bölümüyle final yapacak.

Magazin 28-12-2020 22:06

Kalk Gidelim dizisine flaş transfer! Sinan Albayrak hangi rolde oynuyor?

TRT 1’in sevilen dizisi “Kalk Gidelim”in yapım şirketi Staff Film, oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye son olarak usta oyuncu Sinan Albayrak da katıldı.

Magazin 28-02-2019 23:03

Diğer Haber Etiketleri

Kalk Gidelim Dizisi

Kalk Gidelim Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalk Gidelim Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.