Miss Turkey Haberleri

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-2024 15:10

Alkollüyken çevirmeye takıldı! Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat ehliyetini kaptırdı

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, alkolüyken direksiyon başına geçti. Çevirmeye takılan Pusat, yapılan kontroller sonucu ehliyetini kaptırdı.

Magazin 19-04-2024 13:15

Estetikleriyle gündemdeydi! Dilan Çiçek Deniz'in son pozları olay oldu

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle ilgili olarak 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Deniz, şimdi de son haliyle gündem oldu. Özel bir geceye katılan ünlü oyuncu tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 18-04-2024 09:24

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 17-04-2024 15:22

Ayşe Hatun Önal 'Kocam' notuyla paylaşıp sildi! Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında Metressin diye bağırarak ifşa etti... O isim ünlü oyuncunun kocası çıktı

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye Güzeli seçilen model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla magazin gündemini salladı. Önal 'Kocam benim' diyerek erkek arkadaşı ile bir karesini paylaşıp, daha sonra sildi. Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında "Metressin" diye bağırarak Ayşe Hatun Önal'ı ifşa etti.

Magazin 04-04-2024 06:56

Paylaşıp sildi! Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' paylaşımı kafaları karıştırdı

1999'da Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye Güzeli seçilen, modellik kariyerinin yanı sıra çıkardığı şarkılarla çok konuşulan Ayşe Hatun Önal, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcının 'Kocam' paylaşımı kafaları karıştırırken şarkıcı paylaşımı sildi.

Magazin 03-04-2024 12:13

Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye girememişti... Eleştirilere bomba yanıt!

Miss Türkiye 2022 birincisi Nursena Say, 71'incisi düzenlenen Miss World Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. Say, dereceye giremedi. Ünlü isim sosyal medya hesabından konuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 12-03-2024 12:37

Dilan Çiçek Deniz hakkında flaş iddia! Ortalığı ayağa kaldırdı, valeyi işinden etti

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Deniz'in bir mekana gazetecilerin gelmesi ile birlikte ortalığı ayağa kaldırdığı iddia edildi. Deniz'in mekan yetkileriyle karşı karşıya gelmesi sonucu bir vale işinden oldu.

Magazin 06-03-2024 15:30

Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle gündemdeydi! Dolgularını mı eritti yine güzelleşmiş denilince bakın ne dedi

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz "badem göz, çene dolgusu ve Fransız askısı" yaptırınca sosyal medyada değişimiyle gündeme gelmişti. Deniz çene dolgusundan vazgeçti ve gelen yoruma yanıt vererek bu durumu itiraf etti.

Magazin 03-03-2024 14:43

Şevval Şahin, spor salonundan paylaştı! Fit vücuduyla dikkat çekti!

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Şevval Şahin son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Spor salonunda antrenman yaparken çekildiği fotoğrafları paylaşan ünlü ismin fit fiziği dikkat çekti.

Magazin 19-02-2024 18:11

Miss Turkey 2019 güzellik yarışmacısı Aleyna Yavaş kamp sürecinde yaşadıklarını anlattı: Yaşım küçüktü çok korktum...

2019 Miss Turkey yarışmacılarından biri olan Aleyna Yavaş, sosyal medya hesabında kamp sürecinde yaşadığı zorlukları ve ortamı anlattı. Yavaş, "Kahve ve ekmek yasak sadece su içebiliyorsun dedi.

Magazin 13-02-2024 18:28

Şevval Şahin ilişkide cinsellik konusunda çok net! Kötü sevişiyorsan...

Model Şevval Şahin hem özel hayatıyla da hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aşk hayatıyla da sık sık gündeme gelen Şevval Şahin Oya Çınar'a yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İlişkide cinselliğe dair yorumuyla da manken gündem olmayı başardı.

Magazin 11-02-2024 15:23

Türkiye eski güzeli Sevil Uyar anne oldu! İkizleriyle ilk poz

Türkiye eski güzeli, oyuncu Sevil Uyar'dan sevindiren haber geldi. Ünlü isim, ikiz bebeklerinin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Uyar'ın ikizleriyle ilk pozuna beğeni yağdı.

Magazin 13-01-2024 10:33

Boğaz'da sürpriz teklif! Ünlü oyuncu Aslı Sümen İngiliz sevgilisi ile evleniyor!

Miss Turkey 2017 birincisi ve oyuncu Aslı Sümen, bir yıldır birlikte olduğu İngiliz sevgilisi Chris Bann ile evleniyor. Sümen, güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 28-12-2023 17:33

Demet Şener oğluna kavuştu! Real Madrid forması giyen Ömer'in babasına benzerliği dikkat çekti

1995 Miss Turkey birincisi Demet Şener, hem güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener Real Madrid forması giyen oğlu Ömer'e kavuştu. Ömer'in babasına benzerliği gündem oldu.

Magazin 23-12-2023 12:21

Demet Şener kızı ve oğluyla paylaşım yaptı! Kızı güzelliğiyle büyüledi

1995 Miss Turkey birincisi Demet Şener, hem güzelliği ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener kızıyla birlikte Madrid'e oğlunun yanına uçtu. Hem kızı hem de oğluyla beraber paylaşım yapan Demet Şener'in kızı güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 11-11-2023 16:06

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin son pozlarıyla olay yarattı! Bakan bir daha baktı

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin hem açıklamaları hem de sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiren ünlü isim son pozlarıyla olay yarattı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 04-11-2023 14:35

Buse İskenderoğlu beline kadar gelen yırtmacıyla poz verdi

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Ünlü model Buse İskenderoğlu, yeni pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 06-10-2023 07:44

Türkiye güzelleri Pınar Altuğ, Demet Şener ve Özge Ulusoy bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Türkiye eski güzelleri Pınar Altuğ, Demet Şener ve Özge Ulusoy bir davette bir araya geldi. Birlikte poz veren üçlü sosyal medya hesaplarında paylaşım yaptı. Üçlünün paylaşımının ardından Miss Turkey'deki halleri gündeme geldi.

Magazin 03-10-2023 21:54

Filtresiz fotoğrafını paylaşan Demet Şener güzellik sırrını açıkladı!

1995 yılında Miss Turkey'de birinci seçilen Demet Şener, hem güzelliği ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener filtresiz fotoğrafını paylaşarak güzellik sırlarını açıkladı.

Magazin 29-09-2023 16:39

Şevval Şahin Yeni hobim diyerek paylaştı! Uçuşan tenis eteğiyle poz verdi

2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin sosyal medya hesabında yayınladığı iddialı gönderileriyle adından sık sık söz ettiriyor. Şahin şimdi de tenise başladı ve pozlarıyla olay oldu.

Magazin 18-09-2023 14:25

Şevval Şahin'in doğum günü tarzı olay oldu! İçine hiçbir şey giymedi! 'Cazibeye yakından bakın'

2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin yeni yaşını kutladı. İşletmeci sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan 24'üncü yaş gününde kendisine aldığı devasa çiçekle dikkat çeken Şahin şimdi de kırmızı dantelli elbisesiyle olay oldu.

Magazin 15-09-2023 11:26

Şevval Şahin'e sevgilisinden gelen devasa çiçeği görenler şaşırdı! Bacak boyum kadar

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin hem açıklamaları hem de sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. 24 yaşına giren Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu'nun doğum günü hediyesi olarak gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaştı. Bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaştı kaldı.

Magazin 13-09-2023 22:04

Şevval Şahin'in davet tarzı olay oldu! Göğsü açıkta kalınca 'Parça eksik kalmış' dendi

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin her açıklaması ve her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiren Şahin bu defa davet tarzıyla gündem oldu. Siyah vücudunu saran bir elbise tercih eden Şahin'in göğüs altı dekoltesine yorum yağdı.

Magazin 26-08-2023 17:23

Tescilli güzel Demet Şener 'Estetiklisin' yorumlarına dayanamadı! Çocukluk fotoğrafı ile yanıt verdi

1995 yılında Miss Turkey'de birinci seçilen tescilli güzel Demet Şener, yıllara meydan okuyan güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Yüzde 99 orijinalim' diyen Demet Şener, kendisine inanmayan takipçilerine çocukluk fotoğrafını paylaşarak cevap verdi.

Magazin 25-08-2023 16:30

Tescilli güzel Demet Şener'den estetik itirafı! Yüzde 99 orijinalim diyerek açıkladı

1995 yılında Miss Turkey birincisi olan tescilli güzel Demet Şener yine iddiasını ortaya koydu. Fit hali ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Şener estetik itirafıyla gündem oldu. Demet Şener, radikal değişiklikler için henüz çok erken olduğunu söyledi ve "Yüzde 99 orijinalim" dedi.

Magazin 24-08-2023 14:46

Tescilli güzel Ecem Çırpan ile Lider Şahin denizin ortasında aşka geldi! Tatil paylaşımına beğeni yağdı

2015'te düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Ecem Çırpan ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin bir süredir birliktelik yaşıyor. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran ünlü çift denizin ortasında aşka geldi. Ecem Çırpan'ın sevgilisi ile tatil paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-08-2023 19:59

Türkiye güzeli seçilip tacı geri alınmıştı! Itır Esen'in yeğeni şimdi de iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Itır Esen'in kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeni Itır Esen 2017 Miss Turkey yarışmasında birinci olmuştu. Yarışmanın ardından attığı skandal bir tweet nedeniyle tacı geri alınan Itır Esen şimdi de iddialı dizinin kadrosuna dahil oldu. 1999 doğumlu olan genç isim mankenlik deneyiminin ardından oyunculuk alanına yöneldi.

Magazin 03-08-2023 17:09

Özge Ulusoy Ne estetiği bol su içiyorum dedi, sosyal medyanın diline düştü! Eski halleri gündemde

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem olmuştu. Ulusoy'un yüzündeki değişikliği görenler "Kendine ne yaptın?" dese de Ulusoy bir müdahalede bulunmadığında ısrarlı. Özge Ulusoy "Ne estetiği bol su içiyorum" deyince eski halleri gündeme geldi.

Magazin 31-07-2023 13:28

Dönence'nin Sera'sı Nazlı Çetin'in 14 yaş büyük eski aşkını görenler şoke oldu! Yargı'nın yıldızı çıktı

Oyuncu Nazlı Çetin Kanal D'nin yeni dizisi Dönence'de 'Sera' rolünü canlandırıyor. Ekranların yeni yüzlerinden biri olan Nazlı Çetin'in eski sevgilisini görenler gözlerine inanamadı. Nazlı Çetin'in daha önce aşk yaşadığı bu isim son olarak Yargı dizisiyle karşımıza çıkmıştı.

Magazin 11-07-2023 22:04

Transparan giyen Şevval Şahin ayna pozuyla mest etti! Dekoltesinin her detayını paylaştı

Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan Şevval Şahin cesur tarzından ödün vermiyor. Sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü model bu defa aynı pozuyla çok konuşuldu. Tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam eden Şahin siyah bikinisinin üzerine giydiği transparan üstüyle dikkat çekti.

Magazin 06-07-2023 13:09

Model İrem Su Kahramantürk güzelliğiyle büyüledi! Beğeni yağdı

Model İrem Su Kahramantürk güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri. Miss Turkey’e katılan ve ilk ona kalan ünlü model sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. İddialı paylaşımlar yapan İrem Su Kahramantürk’ün son pozuna fenomen Cemre Solmaz da kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-06-2023 17:25

Şevval Şahin karpuz desenli bikinisiyle sosyal medyayı salladı! Ünlü isimden yorum gecikmedi! 'Bir dilim alabilir miyim?'

Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin bu defa karpuz desenli bikinisiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Şahin'in iddialı pozlarına ünlü manken Buse İskenderoğlu kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-06-2023 15:59

Berfu Yenenler yorumlardan sonra göğüslerini ve kalçasını büyütüp belini inceltti!

Sosyal medyada komik videolar paylaşarak dikkat çeken Berfu Yenenler son olarak kendisine gelen yorumlardan yola çıkarak fotoğrafıyla oynadı. Göğüslerini büyütüp belini incelten Berfu Yenenler'in paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 16-06-2023 09:20

Hazal Subaşı derin yırtmacıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Subaşı iddialı ve cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin son gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 12-06-2023 16:36

Şevval Şahin minik bikinisiyle poz verdi! Tatil pozlarına beğeni yağdı

Her açıklamasıyla gündem olan Şevval Şahin cesur tarzından ödün vermiyor. 23 yaşındaki ünlü model bu defa tatil pozlarıyla gündem oldu. Bikinili pozlarını peş peşe paylaşan Şevval Şahin'in son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-06-2023 16:41

Crop giyen Şevval Şahin göğüs dekolteli poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Her paylaşımı olay olan Şahin bu defa crop giyip göğüs dekolteli poz verdi.

Magazin 29-05-2023 17:36

Şevval Şahin'i görenler Kumaş eksik kalmış dedi! Kalçasının yarısı açıkta...

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medyayı salladı. "Kulis bacak gösterisi her zaman bir zevktir" notuyla paylaşım yapan Şahin'in bir bacağı boydan boya açıktı. Modelin kalçasının yarısının da açık olması "Kumaş eksik kalmış" yorumlarına sebep oldu.

Magazin 11-05-2023 11:13

Reynmen aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ikili aşka geldi ve dudak dudağa poz verdi. Bu anları ise sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştılar.

Magazin 10-05-2023 17:52

Hazal Subaşı dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak Kasaba Doktoru dizisinde canlandırdığı Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Hazal Subaşı son olarak arabada çekilmiş olduğu cesur pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-05-2023 10:04

Hazal Subaşı süper minisiyle çömeldi! Instagram'ı kasıp kavurdu

Güzelliği ve rol aldığı dizilerdeki rolleri ile çok konuşulan Hazal Subaşı son olarak Kasaba Doktoru dizisinde hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu bu defa süper minisi ve crop gömleği ile dekolteli pozlar verdi.

Magazin 02-05-2023 10:47

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen bikinili pozuyla nefes kesti! “Türkiye’nin en güzel kadını”

2017 Miss Turkey güzeli Aslı Sümen güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan ve Baht Oyunu dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Sümen, Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaştı.

Magazin 21-04-2023 11:54

Göğsündeki dövmesiyle dikkat çekmişti! Hazal Subaşı dekolteli pozuyla büyüledi

Kasaba Doktoru dizisinde hayat verdiği Doktor Leyla Erpek karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Çukur, Halka ve Sıcak Kafa gibi pek çok projede rol alan ünlü oyuncu son olarak paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini adeta mest etti.

Magazin 14-04-2023 08:54

Tescilli güzel Şevval Şahin'den şaşırtan mobbing itirafı! Çok eleştiri aldım gittim yaptırdım

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, açıklamalarıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak mobbinge uğradığını açıklayan Şahin'in sözleri duyanları hayret ettirdi.

Magazin 12-04-2023 16:27

Türkiye'de 3 aydan fazla kalamıyorum demişti! Şevval Şahin ve sevgilisinden aşk dolu kareler

Şevval Şahin, yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medyayı epey aktif kullanan ve her hareketi olay olan ünlü manken, sevgilisinin kucağına oturduğu pozlarını paylaştı sosyal medya yıkıldı.

Magazin 09-04-2023 22:35

Şevval Şahin sütyensiz tarzıyla nefes kesti! Beğeni yağdı

Şevval Şahin sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Miss Turkey 2018 birincisi olan ünlü ismin cesur pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-04-2023 10:16

Özge Ulusoy'un son hali gündem oldu! 'İnsan bunu kendine neden yapar?'

Ünlü manken ve sunucu Özge Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezine giden ve oradan paylaşım yapan Ulusoy'un yüzündeki değişiklik takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ulusoy'un takipçileri ünlü mankeni yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 01-04-2023 12:29

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı

Miss Turkey 2022 yarışmasında Nursena Say, Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek kraliçe tacını takmıştı. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla aşkını ilan etti. Nursena Say'ın sevgilisi ile fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Magazin 01-04-2023 10:12

Şevval Şahin aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabı üzerinden cesur pozlarını takipçileri ile paylaşıyor. Verdiği röportajlar ve iddialı pozları ile gündemden düşmeyen Şevval Şahin sevgilisi Murat Kazancıoğlu'yla fotoğraflarını peş peşe yayınladı.

Magazin 22-03-2023 14:36