Kasiyer Haberleri

Markette kasiyeri dehşet anlarını anlattı! 'Beni dövmek için kapıda 15 dakika bekledi'

Sancaktepe'de bir zincir markette çalışan Nurgül Koç'u defalarca yumruklayıp darp eden saldırganın tespit edilmesi için başlatılan çalışmalarda, polis ekipleri şüphelinin H.H.B. olduğunu belirledi. Yakalanan saldırgan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O anları anlatan kasiyer Koç, 'Marketten aldığı salçayla bana vurmaya çalıştı. Beni dövmek için marketin kapısında 15 dakika bekledi. 17 gün sonra tekrar geldi. Yere düştüm ve kafama vurmaya devam etti, darp raporu aldım" dedi.

Haber 28-10-2023 21:03

Markette iğrenç olay! Kasiyere cinsel organını gösterip... İfadesi ortaya çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki markette iğrenç bir olay meydana geldi. Girdiği markette kadın kasiyere, cinsel organını gösterdiği öne sürülen T.D., polis tarafından yakalandı. Yaşananlar kameraya yansırken, içkili olduğunu ve olayı hatırlamadığını söyleyen T.D., adli kontrolle serbest bırakıldı. Şahsın ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 20-09-2023 13:32

Markette 2 milyon TL’yi saydılar! Müşteri bir anlık dalgınlıkla… Takdirle karşılanan hareket

Erzincan’da özel bir markette kasiyer olarak çalışan kadın, bir müşterinin çantasını markette unuttuğunu anladı. Kadın, içinde 2 milyon TL bulunan çantayı önce güvenli bir yerde sakladı, ardından müşteri geldiğinde sahibine teslim etti.

Haber 27-06-2023 09:31

Dünyanın en güzel süpermarket çalışanı seçilen Elanie Victoria’nın yeni mesleği herkesi şaşırttı

TikTok’ta çalıştığı marketin üniformasıyla çektiği videonun sonrasında kısa sürede sosyal medyadan gündem yaratmayı başaran Elanie Victoria milyonlarca takipçiye ulaştı. ‘Dünyanın en güzel süpermarket çalışanı’ olarak seçilen Victoria, takipçi sayısının artması üzerine kariyer değişikliğine gitti. Güzel isim şimdilerde bir sosyal medya uygulamalarında paylaşımlar yapıyor.

Trend 03-01-2023 15:23

Kasiyere Burada alkol satılıyor, saçını niye gösteriyorsun demişti! Sosyal medyayı sallayan market görüntüleri sonrası Faslı adam gözaltına alındı

Dün sosyal medyanın gündemine İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki bir markette çekilen görüntüler damgasını vurdu. Faslı olduğunu söyleyen M. E. A., kasiyere markette alkol ve sigara satıldığını ifade ederek "Saçını göstermeye gerek yok. Günah şu şekil abla. Sen niye gösteriyorsun" dedi. Bu anların videosunu çeken kişi ise araya girerek M. E. A.'yı uyardı ve devamında M. E. A. marketten çıkarıldı. Görüntüler geniş yankı uyandırırken polis ekipleri harekete geçerek M. E. A.'yı gözaltına aldı.

Haber 21-12-2022 09:12

Kasiyere tokatlı saldırı kamerada! Ortalık bir anda karıştı

Şişli’de bir markette kasiyer kadına tokatlı saldırı ortalığı karıştırdı. Alışveriş yapan üç kadın, tartıştıkları kadın kasiyere saldırdı. Genç kadına tokat atan kadınlar, vatandaşların araya girmesiyle kaçtı. Saldırı anı saniye saniye kameralara yansırken, iki kadın olaydan sonra polis tarafından yakalandı. İşte olayın detayları...

Haber 09-09-2022 11:25

Markette kasiyeri bıçakla tehdit edip hırsızlık yapan zanlı tutuklandı

Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 14-02-2022 11:47

Marketteki soygun girişimi kamerada! Kasiyerin başına silah dayadı

Şanlıurfa’da, soygun için girdiği markette, başına silah dayadığı kasiyerin bağırmasıyla kaçan A.A. (29), güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği belirlenerek yakalandı.

Haber 03-12-2021 12:23

'Kasiyer karga' görenleri şaşkına çeviriyor

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde umumi bir tuvaletin kapısındaki kulübede bekleyip müşterilerden para alan 'kasiyer karga' görenleri şaşırtıyor. Müşteriler geldiğinde ağzını açıp para koymalarını bekleyen karga, para vermeyip gidenleri ise ses çıkararak uyarıyor.

Haber 28-06-2021 14:10

Markette müşteri ile tartışan kasiyer, kurusıkı tabancayla ateş açtı

İzmir'in Konak ilçesindeki bir markette kasiyer ile müşteri arasında çıkan ve kurusıkı tabancanın kullanıldığı kavganın görüntüleri güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber 12-06-2021 20:35

Müşteriye 'salak' dedi hem işinden hem tazminattan oldu!

Çalıştığı markette fazla poşet isteyen müşteriye ‘salak’ diye hakaret eden kasiyer tazminat ödenmeden kovuldu. Mahkemenin yolunu tutan kasiyer kıza, kötü haber Yargıtay'dan geldi.

Finans 13-03-2021 09:58

'Pes' dedirten olay! Önünde kasa soyuldu, farkına bile varmadı

Rusya'da kasiyerin uyuya kaldığını gören hırsız, markete girerek kasadan 12 bin ruble (200 TL) çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan anlarda hırsızın, paraları çaldıktan sonra hızlıca olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Haber 04-03-2021 12:26

Markette vertigo krizi geçiren kasiyeri son anda tuttu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde, halk arasında ‘baş dönmesi’ olarak bilinen ‘vertigo krizi’ geçiren kasiyer Seda Şentürk (32), yere düşmekten market müdürünün ani hamlesiyle son anda kurtuldu. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-11-2020 14:05

Hırsız marketten aldıklarını ödememek için kasiyeri yaraladı

Hırsız marketten aldıklarını ödememek için kasiyeri yaraladı

Yurthaber 12-11-2020 21:42

Bağcılar'daki dehşet veren olayda 'yasak aşk' iddiası

Bağcılar'da marketten çağırdığı kasiyeri kurşun yağmuruna tutan kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette ifadesi alınan Özcan D., kurşun yağmuruna tuttuğu İkram Ö.'yü eski karısıyla birlikte olduğu için öldürdüğünü iddia etti.

Haber 06-10-2020 14:40

Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen Tuğba'yı öldürmüştü! Kendisi de hayatını kaybetti

Adana Kozan'da arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kasiyer Tuğba Keleş’i çalıştığı markette başından tabancayla vurarak öldüren ve aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişimde bulunan eski öğretmen Erdoğan Küpeli , tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 02-10-2020 09:47

‘Tırnakçılık’ yöntemi ile kasiyeri saniyeler içinde böyle dolandırdılar

Kocaeli’nin Derince ilçesinde iki kadının girdikleri markette 'tırnakçılık' yöntemi ile saniyeleri içerisinde kasiyerin elindeki parayı çaldı. Kasadaki paraların eksik olduğunu fark eden kasiyer, güvenlik kamerası görüntülerini izleyince gerçeği öğrendi.

Haber 29-08-2020 10:18

ABD'de yaşayan Türk kasiyerin şeffaf maske önerisine Hollywood oyuncusundan destek

ABD'nin Florida eyaletindeki bir markette kasiyerlik yapan Eskişehirli kadının sosyal medyadan paylaştığı "gülümsemek için şeffaf maske" önerisine, Hollywood oyuncusu John Krasinski de kendi sosyal medya hesabından destek verdi - Kasiyer Aslı Mühürhancı Knowles: - "Çalışma esnasında maskelerden dolayı gülümsemelerimiz görülmüyordu. Eğer işiniz insanlarla alakalıysa yüzünüz çok önemli. Müşteriye gülümsemek gerekiyor. Konunun buralara geleceğini hiç düşünmemiştim"

Yurthaber 19-07-2020 11:49

Markette kasiyerin yüzüne hapşırdığı iddia edilen kişiye para cezası

Markette kasiyerin yüzüne hapşırdığı iddia edilen kişiye para cezası

Yurthaber 08-04-2020 23:34

Süparmarkette şaşkına çeviren anlar! Kasiyerin yüzüne madeni para fırlattı

Ukrayna'da bir adam, süpermarkette tartıştığı kasiyerin yüzüne madeni para fırlattı. Olay, marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 06-04-2020 15:52

İzmir'de markete giren soyguncuya kasiyer engeli

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir markete giren yüzü kapalı gaspçı, silahını kasiyere doğrulttu ve soygun yapmak istedi. Kasiyerin direnmesiyle soyguncu, marketten hiçbir şey alamadan kaçarken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 24-02-2020 10:51

Kasiyer kıza poşet fırlatıp, '5’e kadar sayacağım' dedi ve...

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan bir zincir market mağazasında silahlı soygun girişimi gerçekleştirildi. Kasiyerin ve diğer çalışanların soğukkanlı duruşu soyguncunun başarısız olmasını sağladı. Bu anlarda kayıtta olan güvenlik kamerası ise yaşananları saniye saniye kaydetti.

Haber 02-01-2020 14:57

'Dünyanın en genç başbakanı' hakkında garip çıkış: Kasiyer kız

Estonya İçişleri Bakanı Mart Helme’den, ‘dünyanın en genç başbakanı’ Sanna Marin’e beklenmedik bir tepki geldi. ‘Kasiyer kız’ dediği Marin’in göreve uygun olmadığını belirten Helme, tarihin tozlu sayfalarını da açarak ülkede yeni bir ‘Bolşevik komplo’ peşinde olduğunu savundu.

Trend 16-12-2019 14:01

Eksik para üstü bahanesiyle dolandırıcılık

Bartın'da mağaza ve marketlerde kasiyerden eksik para üstü aldığı bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı öne sürülen şüpheli yakalandı

Yurthaber 01-10-2019 14:06

Eksik para üstü bahanesiyle dolandırıcılık

Bartın'da mağaza ve marketlerde kasiyerden eksik para üstü aldığı bahanesiyle dolandırıcılık yaptığı öne sürülen şüpheli yakalandı

Haber 01-10-2019 14:02

Kameraya takılan soyguncu yakalandı

Afyonkarahisar'da akaryakıt istasyonunu soyan gasp şüphelisi yakalandı - Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı

Haber 01-02-2019 17:54

Maskeli ve silahlı gasp güvenlik kamerasında

Isparta'da marketten bin 430 lira gasbettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı

Yurthaber 26-12-2018 16:56

Maskeli ve silahlı gasp güvenlik kamerasında

Isparta'da marketten bin 430 lira gasbettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı

Haber 26-12-2018 16:55

Kasiyer kadın adamın istediğini reddedince dehşeti yaşadı

Rusya'da aşırı alkollü bir adam kafede para vermeden akşam yemeği yemek istedi. Kasiyer kadın, bu isteği reddedince alkollü adam deliye döndü. Kasanın hemen yan tarafında bulunan kaynar su kazanını kasiyerin üzerine deviren adam, çalışan kadını hastanelik etti. Dehşet anları ise mağazanın kamerasına yansıdı.

Trend 22-12-2018 11:30

Manavda kasiyerlik yapan çalışan 9 yıl boyunca kasadan para çalmış

İstanbul’da bulunan bir manavda kasiyerlik yapan Hanife K.’nın 9 yıl boyunca her gün 700 ila bin 200 lira para çaldığı ortaya çıktı. Hanife K., yıllık izne çıktığında kasadaki dengesizliği fark eden iş yeri sahipleri güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlığı tespit edince İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na tutuklama talepli suç duyurusunda bulundu.

Haber 22-10-2018 13:41

Kasiyerle müşteri kavgası kamerada

Sancaktepe’de aldığı ürünün ücretini ödemediği iddia edilen kadın ile kasiyer arasında saç saça baş başa kavga çıktı. Kadınların kavgası saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 09-01-2018 10:53

Kasiyer kızı taciz edip döven saldırgan gündüz de başka çalışanı taciz etmiş!

Antalya'da bir zincir marketin kasiyeri 25 yaşındaki Gülçin Ö.'ye sözlü tacizde bulunup dayak attığı öne sürülen ampute basketbol sporcusu 30 yaşındaki Mikail V.K.'nın, aynı markette paletleri taşımasına yardımcı olduğu bir kadın çalışana daha tacizde bulunduğu ortaya çıktı. Olay sonrası psikolojisi bozulan Gülçin Ö. ise koruma verilmesi için polise başvurdu.

Haber 05-10-2017 18:10

Kasiyer kadını taciz etti, karşılık alamayınca böyle saldırdı

Antalya'da bir süpermarkette çalışan kadın kasiyeri taciz eden adam, kasiyerden karşılık alamayınca kadına saldırmaya başladı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 04-10-2017 18:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kasiyer arasında ilginç diyalog

Cumhurbaşkanı, altıncı ve en küçük torunu Canan Aybüke için kıyafet alışverişi yaptı. Kasada kendisinden para almak istemeyen kasiyere itiraz eden Erdoğan, ödemeyi nakit yaptı.

Haber 01-10-2017 00:11

Kasiyer soyguncunun elindeki tabancayı aldı!

Karabük'te bir markette kasiyerlik yapan Cihan Eren, elinde tabanca ile markete giren ve kasayı soymaya kalkışan kişiye direnerek elindeki tabancayı aldı. Adının Volkan B. olduğu belirlenen şüpheli, yakında bulunan polis ekiplerince gözaltına alınırken, elindeki tabancanın da kuru sıkı olduğu anlaşıldı. Olay anı marketteki güvenlik kamerasına yansırken, daha önce pek çok suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen Volkan B. adliyeye sevk edildi.

Haber 01-09-2017 12:30

Kasiyer kızın boğazına bıçak dayayıp para istedi

Buca ilçesinde, markette alışveriş yaptıktan sonra kasadaki kasiyer kızın yanına giden O.O., kasiyerin boğazına bıçak dayayıp paraları istedi.

Haber 26-10-2015 14:14

Kasiyerin başına tabanca dayayarak soymak istedi

Antaya'nın Muratpaşa İlçesi'nde bir markete soygun amacıyla giren silahlı kişi, başına tabanca dayadığı, kasayı açmayan kadın kasiyeri döverek kaçtı.

Haber 06-07-2015 09:17

Kadın kasiyerleri seçti, öperek gasp etti

İstanbul'da bir gaspçı, özellikle kadın kasiyer olan yerleri seçti.

Haber 20-06-2015 09:46

Kadın kasiyerin korku dolu anları

Ümraniye'de bir markete giren yüzü maskeli soyguncu kadın kasiyerin boğazına bıçak dayadı.

Haber 18-11-2014 14:57

Müslüman kadın kılığına girdi

Minnesota eyaletindeki erkek bir polis memurunun, Müslüman kadın kıyafetleri giyerek kasiyerlik yaptığının öğrenilmesi ABD basınında geniş yer buldu

Haber 05-02-2013 14:02

Polis 'sarı çizmeli sapığı' arıyor

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde alışveriş için girdiği markette kadın kasiyere cinsel organını göstererek defalarca tacizde bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen kişi, güvenlik kameralarına yakalandı

Haber 25-12-2012 13:50

Kasiyer kızlarla dolandırıcılık

İstanbul'da bazı istasyonlardan akaryakıt alan vatandaşların kredi kartlarını kopyalayarak komisyon karşılığı kart bilgilerini sattıkları iddia edilen 8 kişi yakalandı.

Haber 03-06-2011 13:27