Kayla Simmons Haberleri

'Dünyanın en seksi voleybolcusu' olarak tanınıyor! Kayla Simmons’ın bikini üstü göğüslerine küçük geldi

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” unvanının hakkını veren Kayla Simmons yine hayranlarının nefeslerini kesen bir paylaşımla karşılarına çıktı. Yaz mevsiminin tadını çıkartan fenomen isim göğüslerine küçük gelen bikini üstüyle adeta Instagram’da şov yaptı.

Trend 01-07-2023 15:16

Dünyanın en seksi voleybol yıldızı Kayla Simmons yine çok cesur! Mayosunun askılarını indirip göğüslerini ön plana çıkarttı

Amerika'nın Marshall Üniversitesi voleybol takımında oynayan Kayla Simmons profesyonel spor kariyerini noktaladıktan sonra sosyal medya fenomenliğine yönelmişti. Sportif başarılarının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Simmons yine sosyal medyada fırtına gibi esti. Fenomen ismin mayosuyla verdiği poz olay yarattı.

Trend 22-06-2023 11:08

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” deniliyor! Kayla Simmons göğüslerine küçük gelen bikinisiyle alev alev yaktı...

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak anılan Kayla Simmons sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımla yine hayranlarının kalbini kazanmayı başardı. Pembe bikinisiyle deniz keyfi yaptığı anları paylaştı. Simmons’un paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı.

Trend 15-06-2023 11:01

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak ünlendi! Kayla Simmons voleybol topuyla verdiği bikinili pozu olay oldu

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak ünlenerek spor kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştiren Kayla Simmons hayranlarını gülümseten cesur bir paylaşıma daha imza attı. Profesyonel spor kariyerine ara vermesine rağmen voleybol topuna küsmediğini göstermek isteyen Simmons, bikinili pozuyla beğeni topladı.

Trend 07-06-2023 14:39

Diğer Haber Etiketleri

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” lakabıyla tanınıyor! Fenomen Kayla Simmons selfiesiyle olay yarattı

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak tanınan Kayla Simmons 1 milyon takipçiye ulaşan Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla adından bir kez daha söz ettirdi. Fenomen isim hikaye bölümünden göğüslerini ön plana çıkartan bir selfiesini paylaşarak hayranlarının kalbini kazandı.

Trend 03-06-2023 13:31

'Dünyanın en seksi voleybolcusu' olarak tanınıyor! Kayla Simmons'ın bikinisi neredeyse üstünden fırlayacaktı

'Dünyanın en seksi voleybolcusu' olarak tanınan Kayla Simmons Hawaii'den üst üste pozlarını paylaştı. Üzerine küçük gelen bikinisiyle dikkat çeken fenomen göğüslerini sergilemekten çekinmedi.

Magazin 18-05-2023 12:07