Kazak Haberleri

İndirimi duyan koştu, mağazaya akın ettiler: 50 liraya kazak 150 liraya mont almak için yarıştılar

Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Finans 04-02-2024 14:22

'Kıyafetlerimi yılda bir kez yıkarım' Kotlarını dondurucuya koyuyor! 'Gerçekten kokmuyor' Herkes şaşırtıcı yöntemini konuşuyor

Kirli çamaşırların yıkanması pek çok kişi için oldukça zahmetli bir iş. Ancak hijyenin önemi düşünüldüğünde herkes buna belirli zaman ayırmaktan geri durmuyor. İngiltere'de yaşayan çevreci bir kadın ise su tasarrufu sağlamak ve kaynakları korumak için yaptığı ilginç uygulamayı paylaşmasıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kazaklarını yılda sadece bir defa yıkadığını, kot pantolonlarını da temizlemek için dondurucuya koyduğunu söyleyen kadının paylaştığı videoya yorum yağdı.

Kadin 01-02-2024 15:30

Tüm gözleri üzerine çevirmek isteyenler için muhteşem kombinler

Kıyafetleriniz, tarzınızı ve özgünlüğünüzü ifade etmenin harika bir yolu olabilir. Her gün sıradanlığın dışına çıkmak ve tarzınızla fark yaratmak istiyorsanız doğru kombinlerle bunu başarabilirsiniz. Sizin için t arzınızı yansıtan ve tüm gözleri üzerinizde toplayacak kombin önerileri hazırladık. Hem şık hem spor stili yansıtan listemizi incelemeye ne dersiniz? Öyleyse başlayalım!

Haber 17-10-2023 16:44

Havaların serinlemesiyle gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken parçalar

Kavurucu sıcakların ardından yavaş yavaş serinlemeye başlayan hava, kombinlerde de gözle görülür değişikliklerin yapılmasına neden oluyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havadan etkilenmemek için kendinize yeni kıyafetler almayı düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden şık ve rahat baharlık giyim parçalarını sizler için bir araya getirdik, incelemeye hazır mısınız?

Haber 28-09-2023 16:37

Sonbaharı tarzınıza yansıtın! Kalitesiyle öne çıkan Only Sons'ta %75'e varan indirim

Sonbaharın gelişiyle birlikte üzerimize ince bir serinlik çökmeye başlarken gardıroplarda da değişim zamanı geldi. Yazın bitmesiyle beraber bambaşka bir tarz arayışına girdiğimiz bu dönemde modanın nabzını tutan Only&Sons markası imdadımıza yetişiyor. Adeta gardıroplarımıza yeni bir soluk getirerek en şık ve trend parçaları indirimli fiyatlarla sunan Only&Sons'ta %75'e varan indirimler sizleri bekliyor. Hazırsanız markanın sizin için seçtiğimiz yüksek indirimli ürünlerini beraber inceleyelim.

Haber 20-09-2023 12:20

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak en iyi yün kazak modelleri

Sonbahar ve kış dönemlerinde en çok giyilen kıyafetlerin arasında yün kazaklar geliyor. Eğer siz de sık sık yün kazakları giymeyi tercih ediyorsanız bu ürünlerin farklı modellerini arıyor olabilirsiniz. Gelin, şimdi uygun fiyatla alıp seneye kullanabileceğiniz hem renk hem model hem de kalite olarak birbirinden iyi yün kazak modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 17-03-2023 18:00

Hem sıcak tutması hem rahatlığıyla sizi kendine bağlayacak en iyi kaşmir kazaklar

Sıcak tutan kombinler hazırlayıp havalı görünmek için bazı özel parçalara ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte o özel parçalardan biri olan kaşmir kazaklar da kazak âşıkları için kusursuz bir seçenek! Siz de kombinlerinizi en iyi kaşmir kazak modelleri ile süslemek istiyorsanız listelediğimiz ürünlere göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 16-03-2023 17:06

İç çamaşırlarıyla sokağa çıkıyorlar! Kylie ve Kendall Jenner'ın pantolonsuz trendini denedi... Bundan nefret ettim

Her geçen gün ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da zaman geçtikçe birçok kişi tarafından uygulanıyor. Yıllar sonra eski fotoğraflara bakıldığında bu trendleri nasıl uygulamışım dedirten şaşırtıcı kıyafet stilleri bulunuyor. Kylie ve Kendall Jenner'ın iç çamaşırı ve külotlu çorabıyla dışarı çıkmasıyla başlayan pantolonsuzluk trendinin etkileri sürüyor.

Kadin 14-03-2023 09:38

Soğuk havalarda gardırobunuzda olduğu için çok sevineceğiniz şık kazak önerileri

Yumuşacık ve şık kazaklara kavuşmak, soğuk havaların en güzel yanlarından biri olabilir. Soğuk havaların başlamasıyla gardıroplarda bekleyen tüm kazaklar kombinlerdeki yerlerini almaya başlar. Bunların yanında tarzlarıyla aklınızı başınızdan alacak yeni modelleri de satın almayı planlıyorsanız yardıma ihtiyacınız olabilir. En trend kazakları bir araya getirdik. İncelemeye ne dersiniz?

Kadin 08-03-2023 16:32

Soğuk havalarda sizi çepeçevre sarıp sıcacık tutacak en iyi kadın kazak modelleri

Siz de yumuşacık ve içinizi ısıtan kazaklarla aşk yaşayanlardan mısınız?Cevabınız "Evet" ise sezonun trendlerine uygun, rahatlığınızı ve şıklığınızı ön planda tutacak birbirinden kaliteli kazakları gardırobunuza ekleme zamanı geldi demektir. Soğuk havalarda tarzınızı kombinlerinize yansıtarak havalı görünmek için ihtiyacınız olan en iyi kadın kazak modelleri arasından seçtiğimiz ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-02-2023 13:35

Kış aylarında sizi sıcacık tutacak en şık ve en iyi erkek kazak markaları

Sonbahar ve kış aylarında en çok kullanılan kıyafetlerin başında kazaklar geliyor. Girdikleri her ortamda şık görünmeye özen gösteren stil sahibi beyler, gardıroplarını kaliteli ve şık kazaklarla doldurmak istiyor. Oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan kazak modelleri arasından en güzel örnekler hangileri diye merak edenler olabilir. Sizin için hazırladığımız sıcacık tutan ve kalitesiyle göz dolduran kazak modellerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-02-2023 14:37

Yargı dizisinin Ceylin'inin giydiği beyaz kazağa alternatif öneriler

Her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen Yargı dizisinde, Ceylin karakterinin giydiği her parça çok beğeniliyor. Onlardan biri de fermuar detaylı beyaz kazak! Dizinin hayranları, bu beyaz kazağa alternatif olabilecek modelleri aramaya başladı bile. Biz de tasarımı, dokusu ya da stili ile Ceylin'in giydiği kazağa benzeyen parçaları bir araya getirdik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin 16-12-2022 18:18

Kış aylarında yeni bir stil edinmek isteyenlere harika kombin önerileri

Renk renk montları, yumuşacık atkıları, şahane botları gardıropların arka gözlerinden çıkarma vakti geldi! Bembeyaz karların içinde bir film setinden çıkmış gibi şık görünmeye ve soğuğa meydan okumaya hazır mısınız? Görenlerin kalplerini ısıtacağınız ve aynadaki yansımanıza âşık olacağınız birbirinden şık, kış kombin önerilerine göz atmak isterseniz sizi daha fazla bekletmeyelim!

Haber 29-11-2022 16:33

Kazak havaları geldiği için heyecanlı olanlara öneriler

Havalar soğumaya başladığında kazak mevsimi geldiği için sevinenlerden misiniz? Eğer öyleyse şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermeden sizi sıcacık tutacak kazak modellerine mutlaka göz atmalısınız! Soğuyan havalarda, şıklığı sayesinde tarzınızı daha havalı gösteren ve üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz rahatlıkta olan kazak modellerini sizin için listeledik. Gelin, tüm kış sizi ısıtacak olan bu kazak modellerini birlikte inceleyim.

Kadin 25-11-2022 17:37

Bu sonbahar mutlaka sahip olmanız gereken en trend parçalar

Sonbahar ve kış aylarında insanın içini ısıtan renklerle enerjinizi yükseltecek kombinler hazırlayabilir, yağmurlu ve kapalı havalara inat ruhunuzun güneşiyle ısınabilirsiniz. Eğer şık kombinler yapmak için önerilere ihtiyacınız varsa doğru adrestesiniz. İhtiyaç duyacağınız kaliteli parçalar için kendinizi daha fazla bekletmeyin. İşte sizin için seçtiğimiz o ürünler!

Kadin 21-11-2022 17:27

Modayı yakalamanızı sağlayacak Amazon üzerinden alabileceğiniz ürünler

Online alışverişin konforunu yaşayan herkesin yolu mutlaka Amazon'a düşmüştür. Amazon'un birçok farklı tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi sayesinde stilinize en uygun giyim ürünlerini seçebilir, kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gardıroplarınıza yeni bir soluk getirmek ve kendinizi şımartmak için Amazon'un geniş koleksiyonundan özenle seçtiğimiz parçalara göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 18:29

Gecenin Ucunda dizisindeki Macide karakterinin tarzını benimsemek isteyenlere kıyafet önerileri

Son günlerin en çok izlenen dizilerinden biri de Gecenin Ucunda. Başarılı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu'nun canlandırdığı Macide karakterinin giydikleri, birçok kişinin stiline ilham oluyor. Her bölümde seçtiği birbirinden özel parçalar, birçok farklı stile hitap ediyor. Sizin için Macide karakterinin giydiği en güzel kıyafetlere alternatif olan parçaları derledik. İşte detaylar!

Magazin 08-11-2022 18:04

Her kadını anında şık gösterecek 6 ufak detay! Hemen deneyin

Kıyafetlerimiz, aksesuarlarımız tüm görünüşümüzü değiştirebiliyor. En kötü gününüzde bile bakımlı görünmek istiyorsanız birkaç moda hilesine ihtiyacınız var. Uygulanan ufak detaylar anında şık bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak. İşte ilham alabileceğiniz kıyafet hileleri...

Kadin 25-10-2022 10:43

Yaklaşan soğuk havalarda giyebileceğiniz en rahat ve havalı kombin önerileri

Dondurucu soğuklar kapıdayken kıyafet dolabınız yaklaşan bu soğuklara hazır mı? Kışlık kıyafet alışverişi yapmak istiyorsanız hem erkek hem kadınların dolabında mutlaka bulunması gereken kombin önerileri ile karşınızdayız. Dolabınızı kışa hazırlayacak ve dondurucu soğuklarda bile içinizi ısıtacak birbirinden güzel seçeneklere göz atmanızı öneririz. İşte detaylar!

Haber 24-10-2022 16:00

Mont ve kazakların fiyatı cep yakıyor! Çözümü böyle buldular: İkinci el ürünleri alıp tamire götürüyorlar

Enflasyonda yaşanan artış her alanda kendini iyice hissettiriyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte kışlık kıyafet almak isteyenler fiyatlarından dolayı yanlarına yaklaşamıyor. Montlar 3 bin TL'den kazaklar 900 TL'den satılıyor. Hal böyle olunca dar gelirli, çözümü ikinci el ürün alıp tamir ettirmekte buldu.

Finans 23-10-2022 09:27

Sonbahar boyunca üstünüzden çıkarmayacağınız şık ve rahat parçalar

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle kıyafetlerde de değişikliğe gitmenin zamanı geldi. Soğuk havalarda en çok işinize yarayacak ve aynı zamanda şıklığınızı yansıtacak birbirinden güzel ürün önerileri ile karşınızdayız. Kadın ve erkeklerin dolabında mutlaka bulunması gereken bu kurtarıcı ürünler sayesinde dolabınızı soğuk havalara karşı hazırlayabilir ve sonbahar tarzınızla beğeni toplayabilirsiniz.

Haber 18-10-2022 15:26

Yaklaşan soğuklarda sizi koruyacak en kaliteli kadın kazağı önerileri

İçinizi ısıtacak sıcacık kaşmir ve pamuklu kazaklar giymenin artık tam vakti! Havaların soğumasıyla hemen herkes, gardırobunda ve kıyafetlerinde değişiklik yapmaya başladı. Siz de birbirinden güzel ve ışıltılı kazaklar kullanmayı seviyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, sizler için hazırladığımız sonbaharda ve kış mevsiminde giyebileceğiniz en kaliteli kazaklara birlikte göz atalım.

Kadin 05-10-2022 16:07