Kazanç Haberleri

Altın rallisi gümüşe yaradı, zirveye ortak olmaya geliyor... Kazancını katladı

ABD verilerinin açıklanmasının ardından ons altında gerileme gözlense de iç piyasada dolar destekli altın rekorlar devam ediyor. Altının yanında gümüş fiyatlarındaki artış da yatırımcıların dikkatini çekmeye başladı. Gümüş getirisini katladı.

Finans 15-03-2024 15:22

Kadın girişimcinin açtığı Yaşam Atölyesi kadınlara gelir kapısı oldu

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmada işletme ve finans yönetim danışmanlığı yapan Yeliz Seda, kadınların hem üretmesi hem de aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla "Krizantemlife Yaşam Atölyesi"ni kurdu.

Yurthaber 11-03-2024 11:06

Yeni yıl zamları dudak uçuklattı: Moto kuryelerin aylık kazançları 100 bin TL'yi aştı!

Hızlı teslimat markaları 2024 yılında moto kuryelerin alacakları zam oranlarını açıklamaya başladı. Yeni yılda moto kuryelerin aylık kazançları bazı bölgelerde 100 bin TL'yi aştı.

Finans 12-01-2024 09:09

Cübbeli Ahmet Hoca aylık kazancını açıkladı! İki ayrı gelir... Mesleğiyle ilgili soruya verdiği yanıt dikkat çekti

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine açılan hakaret davası dosyasında yer alan bilgilere göre hem yeni mesleğini hem de aylık kazancını açıkladı. Ne iş yaptığıyla ilgili soruya 'YouTuber' cevabını veren Cübbeli Ahmet Hoca, YouTube'dan aylık gelirinin 55 bin TL olduğunu, yazdığı kitaplardan ise aylık 85 bin TL kazandığını belirtti.

Trend 08-12-2023 10:16

Kazanç

Kazanç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kazanç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Borsada fiyat kazanç oranı kaç olmalı ve oran nasıl okunmalı? Yatırımcılar fiyat kazanç F/K oranını nasıl yorumlar?

Borsa ile yakından ilgili olanları ilgilendiren pek çok kavram bulunur. Fiyat/Kazanç yani F/K oranı da borsada sıklıkla kullanılan bu kavramlardan biridir. Hisse senedi seçimleri ve borsada aktif olabilmek adına bu kavramın bilinmesi ve kullanılması oldukça önemlidir. Gerekli analizlerin yapılması sonucunda doğru yatırıma karar verebilmek adına büyük önem taşıyan F/K kavramı yatırımcılar tarafından nasıl yorumlanır, borsada F/K oranı kaç olmalıdır ve bu oran nasıl yorumlanır?

Finans 06-01-2023 09:23

Burdur'da su basan hububat tarlalarına ekilen ayçiçeğiyle çiftçinin yüzü gülecek

"Burdur'da Tarım ve Orman Bakanlığının hibe tohum desteğiyle su basan atıl arazilere ekimi teşvik edilen ayçiçeğinden 6-7 milyon liralık kazanç elde edilmesi bekleniyor" - Bucak Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Akgül: - "Cumhurbaşkanımızın 'Ekilmedik bir karış arazi kalmasın.' sözüne istinaden biz de su baskınıyla atıl duruma düşmüş arazilerimizi ayçiçeği tohumuyla bereketlendirdik"

Yurthaber 17-09-2022 11:04

Hatay'da öğrencilerin okul bahçesinde yetiştirdiği sebzeler mahallelinin sofrasında

Saadet Yusuf Mıstıkoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Barış Körkü: - "Ürünlerimizi kaliteli, doğal ve herhangi bir ilaç kullanmadan yetiştiriyoruz. Ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz"

Yurthaber 17-09-2022 11:03