Keçi Adası Haberleri

Bodrum'a 8 km uzaklıktaki Keçi Adası'nda Yunan provokasyonu! Adadaki askerler ve yerleştirilen ağır silahlar görüntülendi

Bodrum'un 8 kilometre güneybatısındaki Keçi Adası'nda (Pserimos) Yunanistan'ın uluslararası hukuka aykırı silahlandırması ve burada asker bulundurması görüntülendi. Adada helikopter pisti, prefabrik 4 yapı ile gözetleme kulelerinin olduğu tespit edilirken; adaya çizilen Yunan bayrağının iki yanına mevzilenen topçu bataryaları, yakından geçen tekne ve gemilerden de görülebiliyor.

Haber 22-06-2022 14:50

Keçi Adası'ndaki Yunan askerleri ve adaya yerleştirilen ağır silahlar görüntülendi

Bodrum Yarımadası'nın 8 kilometre açığında bulunan ve Yunan askerlerinin nöbet tuttuğu adada helikopter pisti, prefabrik 4 yapı ile gözetleme kuleleri bulunuyor - Adaya çizilen Yunan bayrağının iki yanına mevzilenen topçu bataryaları, yakından geçen tekne ve gemilerden de görülebiliyor - Terör ve güvenlik uzmanı, emekli Kurmay Albay Gürsel Tokmakoğlu: - "Yunanistan'ın büyük bir provokasyon içinde olduğunu gösteriyor. Tesisi Türkiye'nin karşısındaki bir burna inşa etmeleri, Türkiye'den çıkan balıkçıların, tur teknelerinin, herkesin görebileceği yere bayrak açmaları provokasyondur"

Yurthaber 22-06-2022 11:14

Diğer Haber Etiketleri