Yunanistan Haberleri Ve Son Dakika Yunanistan Haberleri

Yunanistan Haberleri Ve Son Dakika Yunanistan Haberleri

Türkiye ile sınır komşusu olan ülkeler arasında yer alan Yunanistan, balkanlarda yer alır. Yunanistan’ın dokuz farklı coğrafi bölgesi vardır. Yunanistan; Ege Adaları, Orta Yunanistan, Trakya, Teselya, Makedonya, Mora ve Epir gibi bölgelerden oluşur. Çok sayıda adaya sahip olan Yunanistan’a bağlı adaların 227 tanesinde yerleşim yerleri kurulmuştur. Kıyı şeridinin yaklaşık olarak 14 kilometre olmasıyla birlikte bu alanda Akdeniz Havzası ülkeleri arasında ilk sırada yer alır. Uygarlık tarihi çok eski zamanlara dayandığı için kültürel açıdan önemli bir ülke olan Yunanistan, Batı uygarlığının önemli noktalarından biri olarak bilinir. Son yapılan nüfus sayımlarına göre yaklaşık olarak 10,768 milyon nüfusa sahip olan ülkenin başkenti Atina’dır. Ülkenin resmi dili Yunancadır.

Yunanistan Haberleri

Bakan Güler'den Yunan bakana tepki: Buyursun gelsin!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı'na tepki gösterdi. Bakan Güler, "Buyursun gelsin. Yılda 60 milyon turist geliyor bekliyoruz” ifadelerini kulllandı.

Haber

Yunan Bakan'ın skandal tehdidi sonrası Ege'de tansiyon yükseliyor! Yunan gazete yazdı: Türkiye 5 savaş gemisi konuşlandırdı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü ve ertesinde Yunan tarafından gelen skandal açıklamaların ardından Akdeniz'de yükselen tansiyon Ege'ye sıçradı. Yunan gazetesi Katimerini, Türkiye'nin karasularının ihlal edildiği gerekçesiyle 5 savaş gemisinin Yunan karasularının hemen dışına konuşlandırdığını yazdı. Yunan Bakan Georgiadis, geçtiğimiz gün televizyona çıkıp "F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz" tehdidinde bulunmuştu.

Haber

Yunanistan ile ikinci sınır köprüsü: Çalışmalar hız kazandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İpsala ve Kipi sınır kapıları arasına yapılacak ikinci sınır geçiş köprüsü hakkında açıklamalarda bulunarak, proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve 2024 yılı içerisinde tamamlanmasının ardından yapım ihalesine çıkılacağını söyledi.

Finans

Canlı yayında Türkiye'yi tehdit etti! Yunan Sağlık Bakanı Georgiadis çizmeyi aştı: Bir gece ansızın Ankara'ya geleceğiz

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilim son günlerde yeniden yüksek. Yunan Sağlık Bakanı Georgiadis'in skandal F-35 tehdidi tansiyona tuz biber ekti. Türkiye'ye gözdağı veren Bakan Georgiadis'in açıklaması sosyal medyada da gündem oldu.

Haber

Yunanistan

Yunanistan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yunanistan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber

Ergin Ataman'dan Yunanistan açıklaması! ''Ailem, Yunanistan'a gelemiyor! Onlarca mektup yazıyorsun, konsolosluğu arıyorsun...

Turkish Airlines EuroLeague'de Panathinaikos ile şampiyonluk yaşayan Ergin Ataman, Yunanistan'da yaşadığı hayatla ilgili açıklamalarda bulundu. Hayalinin Galatasaray başkanlığı olduğunu ifade eden Ataman'ın Yunanistan itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Saat aralığı verildi! Aşırı sıcaklar nedeniyle ziyarete kapatıldı

Kavurucu sıcaklar komşu ülkenin turizmini etkilemeye başladı. Yunanistan, etkisi altında olduğu çöl sıcaklığıyla baş edebilmek için, tarihi Akropolis açık hava müzesini gün içerisinde belirli saat aralığında ziyarete kapatma kararı aldı.

Haber

Yunan bakan Dendias'a Türkiye'den çok sert tepki! MSB: Yalan ve iftira dolu açıklamayı şiddetle kınıyoruz

Yunanistan'dan tansiyonu yükseltecek skandal bir açıklama geldi. Kıbrıs'taki Mari limanında deniz üssü kararı alınması sonrası Yunan Savunma Bakanı Dendias'ın açıklamasına Milli Savunma Bakanlığı sert tepki gösterdi.

Haber

Yunanistan tatilini öve öve bitiremedi! Akşam yemeği masası görenleri şaşırttı... Fiyatını duyan 'daha neler' dedi

Yunanistan bu yaz özellikle kapı vizesi uygulamasının sonrasında adeta Türk turistlerin akınına uğradı. Sosyal medyada komşuda yapılan tatillerin videolarına her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Yunanistan tatilini paylaşan İrem Cankurtaran isimli bir sosyal medya kullanıcısı tatil boyunca harcadıklarını sıralayınca şaşkına çevirdi.

Trend

Yunanistan tatilinin detaylarını paylaştı! Yeme içme çok ucuz dedi... Masadakileri tek tek böyle anlattı

Sosyal medyada yaz aylarının gelmesiyle birlikte Yunanistan'a tatile gidenlerin sayısında inanılmaz bir artış yaşandı. Son dönemde Türkiye'den Yunanistan'a tatile giden Türkler'in paylaşımları viral olmaya devam ediyor. Türk bir tatilci, "Neden herkes Yunanistan’a tatile geliyor merak ediyor musunuz?" sorusunun cevabını böyle verdi.

Trend

Kadınların erkek kavgası kameralara böyle yansıdı! Girit sokakları boks ringine döndü... Tekme tokatlı kavgayı kimse ayıramadı

Girit'te tatil yapan iki İngiliz turist kadın arasında 'erkek meselesi' yüzünden kavga çıktı. Kadınların arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Sokak ortasında iki kadın saç saça baş başa kavga ederken çevredekiler kadınları ayırma konusunda zorluk yaşadı. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşıldı.

Trend

4 gün çalışma derken onlar 6 güne çıkardı: Komşuda mesai saati isyanı

Yunanistan hükümeti, mesaiyi altı gün olarak değiştirme kararı aldı. Yeni uygulama, Pazartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek. Çalışanlara altıncı gün için yüzde 40 ek ücret önerilecek. Başbakan Miçotakis, kararın azalan nüfus ve iş gücü eksikliği riskleri nedeniyle gerekli olduğunu savunuyor. Yunanistan'da ekonomik kriz nedeniyle son on yılda yaklaşık 500 bin genç eğitimli vatandaşın göç ettiği tahmin ediliyor.

Finans

Yunanistan Meclis Silahlanma Komisyonu 20 adet F-35 savaş uçağı alımını onayladı

Yunanistan'da Meclis Silahlanma Komisyonu, 20 adet F-35 satın alınması ve Constellation tipi fırkateyn inşa programına katılımın değerlendirilmesi teklifini kabul etti.

Haber

Yine Yunanistan yine hesap kıyaslaması! Bu kez Selanik'te şehrin en iyi otelindeyim diyerek fiyatları gösterdi... Türkiye'de biz bayağı soyguna maruz kalıyoruz

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Yunanistan'ın Selanik şehrinde tatil yapan bir Türk ailenin sözleri dikkat çekti. Şehrin en iyi otellerinden birinde konakladıklarını söyleyen aile fiyatları göstererek şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Yunanistan'da ödenen hesaplar sosyal medyanın gündemine yerleşti! Masalarda yok yok... 6 kişinin sadece 3500 TL ödedi: Türkiye daha pahalı

Bayram tatilinin gelmesiyle birlikte yurdun dört bir yanından tatil noktalarına akın akın ziyaretler oldu. Vizesi olanların ilk tercihi ise Yunan adalarıydı. Bayram yoğunluğunun yaşandığı Yunanistan'daki Türk tatilcilerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise gündem yarattı. Özellikle tatilcilerin ödedikleri hesapları sosyal medyadan paylaşmasına yorum yağdı.

Trend

Ergin Ataman'ın ekibi Panathinaikos Yunanistan'da şampiyon oldu! Duble yaptı...

Yunanistan- Basketbol Ligi finalinde Panathinaikos, Olympiakos'u 87-82 mağlup ederken, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Böylece tecrübeli koç Ergin Ataman, Panathinaikos'taki ilk sezonunu 2 kupa ile tamamladı. İşte detaylar...

Spor

Yunanistan'da kavurucu sıcak alarmı! Okullar kapatıldı, öğle saatlerinde çalışma yasağı geldi, turistlere kötü haber geldi... Uymayana 2 bin euro ceza!

Türkiye'yi de kasıp kavuran aşırı sıcaklar, komşu Yunanistan'da da etkili oluyor. Ülkede sıcaklığın 43 dereceye ulaşması beklenirken, kavurucu sıcak nedeniyle Yunanistan'da alarm verildi. Ülkede ilkokul ve kreşler kapatılırken, memurlar evden çalışmaya başladı. Özel sektörde açık havada çalışanlar için 12.00 ile 17.00 saatleri arasında çalışma yasağı getirilirken, söz konusu önlemlere uymayanlara 2 bin euro ceza kesilecek.

Manşet

Yunanistan'da korkutan depremler! Peş peşe meydana geldi

Yunanistan'da iki saat içerisinde peş peşe depremler meydana geldi. Komşudaki depremler korkuttu. İlk deprem 20.55'te 3.8 büyüklüğünde ikinci deprem 21.00'da 4.2 büyüklüğünde, üçüncü deprem 22.08'de 4.3 büyüklüğünde meydana geldi.

Haber

Yunanistan'daki meyhanede ödenen hesap sosyal medyada gündem yarattı! Menüde yok yok... Türkiye'den ucuz

Sakız Adası'nın ziyaret eden bir Türk turist meyhanede ödediği hesapla sosyal medyanın gündemine yerleşti. 8 çeşit meze ve ara sıcaktan oluşan menü için iki kişi toplam 27 Euro (yaklaşık 950 TL) ödeme yaptıklarını dile getiren kullanıcı sosyal medyada viral oldu.

Trend

Avrupa'da kartlar yeniden dağıtılıyor! Türklerin kurduğu DEB iki ili kazandı

Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri dün akşam itibarıyla son buldu. Seçimlere aşırı sağ partilerin artan oy oranları damgasını vurdu. Birçok batı demokrasisinde aşırı sağ partilerin önemli oy artışı kaydedilirken, kıtadaki siyasi dengelerin nereye doğru yol alacağı ise merak konusu. Ayrıca pazar gecesinin sevindirici haberi ise Yunanistan'dan geldi. Batı Trakya'da Türklerin kurduğu Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 3 ilden 2'sinde birinci çıktı.

Haber

Lisenin önüne yapıştırılan ilan tepki çekti! Bana eşlik edecek zayıf, kısa bir kız çocuğu arıyorum

Yunanistan'ın Rodos Adası'nda yaşayan ismi açıklanmayan Norveçli bir adamın lisenin önünde astığı arkadaşlık ilanı tepkilere neden oldu. 15 Euro karşılığında kendisine arkadaş aradığını dile getiren Norveçli adamın İngilizce ilanında "Bana eşlik edecek zayıf, kısa bir kız çocuğu arıyorum" ifadelerini kullandı.

Trend

Fatih Terim'in Yunanistan serüveni kısa sürdü! Tecrübeli hocanın takımdan gönderildiği iddia edildi! Yerine gelecek isim bile belli oldu... Panathinaikos cephesinden resmi açıklama bekleniyor

Kariyerine Yunan ekibi Panathinaikos'ta devam eden ancak son haftalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluk şansını kaybeden Terim için Pana'da beklenmedik bir karar alındı. Özellikle 4-1 kaybedilen PAOK maçı bardağı taşırırken tecrübeli hoca ile yol ayrımına gidilmeye karar verilirken yerine gelecek isim de belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Yunan medyası Miçotakis'in Ankara ziyaretini nasıl gördü?

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Ankara ziyareti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi, Yunan medyasında önemli bir yer tuttu.

Yurthaber

Tüm gözler Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasında kritik görüşme

Yunan Başbakan Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek üzere Ankara'ya geldi. 1 yıl içerisinde dördüncü defa görüşen iki liderin toplantısı 15.45 itibarıyla başladı. Görüşmede, Türkiye ve Yunanistan arasındaki ikili ilişkilerin çeşitli boyutlarıyla gözden geçirilmesi ve işbirliğinin geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımların ele alınması bekleniyor.

Haber

Miçotakis'tan kritik görüşme öncesi dikkat çeken açıklama! 'Biz düşman değil, komşuyuz'

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. İki ülke ilişkilerine değinen Miçotakis “Yunanistan kimseyi tehdit etmiyor ve şunu bir kez daha vurgulamak isterim ki; biz düşman değil, komşuyuz" dedi.

Haber

Ankara'daki kritik zirve öncesi Erdoğan'dan Yunan medyasına açıklama! 'Ege Denizi' mesajı: Elimizden geleni yaparız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in, bir yıl içerisinde dördüncü kez yarın bir araya gelecek. Kritik görüşme öncesi Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege Denizi'nin iki yakasında barışın ve huzurun ebediyen hakim olması için elimizden geleni yaparız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için yaptığı Hitler benzetmesi de dikkat çekti.

Haber

Türkiye'ye iadeiziyarete geliyor! Elimiz tetikte olacağına konuşalım dedi: Yunan adalarına kapıda vize masada...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atina ziyareti Yunanistan ile ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcı olmuştu. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis de yarın Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının akıbeti görüşmede masaya yatırılacak. Miçotakis'in Türkiye ziyareti öncesi yaptığı açıklamada "sakin sular" vurgusu dikkat çekti.

Haber

‘Bayğaralar’ organize suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı

Adana'da ‘Bayğaralar’ olarak bilinen organize suç örgütünün, kırmızı bültenle aranan elebaşı Ramazan Bayğara, INTERPOL ekiplerince Yunanistan’da yakalandı. Adana Valiliği de konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber

Yunan basını açıkladı! Fatih Terim takımdan gönderiliyor... Tarihi açık açık söylediler

Kariyerini Yunan ekiplerinden Panathinaikos'ta sürdüren teknik direktör Fatih Terim'in alınan yenilgiler sonrası takımının şampiyonluk hedefinden uzak kalmasıyla takımdan gönderilmesi gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor

İsrail ile Yunanistan arasında kriz yaratacak gelişme! Darp edilip gözaltına alındı

İsrail polisi, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Kıyamet Kilisesi'nde Yunanistan'ın Kudüs Başkonsolosunun korumasını darp edip gözaltına aldı. Korumanın gözaltına alınma sebebi henüz öğrenilemezken, görgü tanıkları, koruma ile İsrail polisi arasında tartışma yaşandığını söyledi.

Haber

Yunan adalarına ekspres vize uygulamasında sayı arttı! Bugünden itibaren 10 adada geçerli olacak

Yunanistan'ın, Türk vatandaşlarına 5 Ege adası için başlattığı ekspres vize uygulamasında sayı artırıldı. Ekspres vize bugünden itibaren 10 adada geçerli olacak. Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği kararı duyururken 10 adayı da isim isim açıkladı.

Finans

Yoğun iş temposundan yorulan çift Yunanistan'da demirlenen bir teknede yaşamaya karar verdi... Bu bir hayalin gerçekleşmesi

İngiltere'deki yoğun iş temposundan bunalan Laura ve Ross Colledge çifti ailelerinin bağlantısının fazla koptuğundan endişe ettikleri için Yunanistan'da taşınmaya karar verdi. 9-5 işlerinden istifa eden Colledge çifti, Yunanistan'a demirlemiş bir yata yerleşti.

Trend

Fatih Terim'i çok kızdırdı, maç sonu çılgına döndü! Evet iyi oynamadık ama...

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nda Panathinaikos deplasmanda lider AEK'a 3-0 yenilirken liderlik şansını değerlendiremedi. Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, mücadelenin hakemi için sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor

Panathianikos AEK'ya 3-0 mağlup oldu! Samet Akaydın hatasıyla maça damga vurdu... Fatih Terim'i şampiyonluktan etmiş olabilir

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu 7. hafta karşılaşmasında Panathinaikos deplasmanda AEK ile karşı karşıya geldi. Mücaedel AEK'nın 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, mücadelenin ilk yarısında Samet Akaydın beklenmedik bir hataya imza atarak maça adeta damga vurdu. İşte detaylar...

Spor

Kapıda vize uygulamasıyla Ayvalık'tan Midilli'ye geçen Türk turist kafilesini Yunanistan Başbakanı Miçotakis karşıladı

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Midilli Adası’nda gerçekleştirdiği program sırasında adayı ziyaret eden 92 Türk vatandaşı karşıladı. Miçotakis, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye ile yakınlaşma politikası yasadışı göç akışının azalmasına yardımcı oluyor” dedi.

Haber

Spor yazarları Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesi sonrası demediğini bırakmadı! Fazla söze gerek yok

Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a penaltı atışları sonucu elenerek Avrupa defterini kapatan Fenerbahçe'nin beklenmedik vedasının yankıları sürerken, spor yazarlarından Sarı-Lacivertliler'e sert eleştiriler geldi. İşte detaylar...

Spor

MSB görüntüleri paylaştı! Yunanistan düzensiz göçmenleri taşıyan 2 botu denize bıraktı... Böyle kurtarıldılar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan sahil güvenlik unsurlarınca Bodrum'un kuzeybatısına bırakılan düzensiz göçmenlerin kurtarıldığını bildirdi. MSB, Yunanistan'a ait sahil güvenlik unsurlarının düzensiz göçmenleri taşıyan 2 botu denize bırakıp bölgeden ayrıldığının görüntülendiğini duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada görüntüler de paylaşıldı.

Haber

Yerine getirilecek isim yine Türkiye'den! 'Panathinaikos'un hocası Fatih Terim Yunanistan'dan gönderiliyor'

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in yeni takımı ile gösterdiği performans zaman zaman eleştirilirken tecrübeli teknik adam için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor

Schengen derdi bitti, yeni dönem başladı: Yunan adalarına 'kapıda vize' ücreti belli oldu! Bu adalarda her hafta tatil yapabilirsiniz

9 günlük Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Türk vatandaşlarına yepyeni bir tatil fırsatı doğdu: Artık Schengen vizesi derdi yaşanmaksızın Yunan adaları ziyaret edilebilecek. Uygulama başladı, Yunan adaları vize ücreti de belli oldu. Peki 'kapıda vize' ile hangi Yunan adaları ziyaret edilebilecek? İşte Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının tüm ayrıntıları...

Finans

Fatih Terim aldığı mağlubiyet sonrası Yunanistan'da yerden yere vuruldu! Anlaşılmaz karar

Yunan ekibi Panathinaokus'u çalıştıran Fatih Terim, son oynanan PAOK mücadelesinde alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrası Yunan basını Terim'e sert eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA | Yunanistan'ın güneyinde şiddetli deprem! Deprem İzmir'de de hissedildi...

Son dakika deprem haberi: Yunanistan'da Mora Yarımadası'nın batısında 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede peş peşe sarsıntıların kaydedildiği öğrenildi. Deprem İzmir'de de hissedildi.

Haber

EURO 2024'teki son rakibimiz belli oldu gibi! Komşularımızdan biri grupta son takım olarak katılacak...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) katılacak son 3 takımın belli olacağı play-off turunda yarı final maçları oynandı. Oynanan maçların ardından grubumuza düşecek son takım neredeyse netleşti. Gürcistan-Yunanistan maçının galibi EURO 2024'te son rakibimiz olacak.

Spor

SON DAKİKA: Yunan F-16 uçağı Ege Denizi'nde düştü! Yunan medyası pilotun yaralı olarak kurtarıldığını duyurdu

Son dakika haberi: Yunanistan'dan kalkan bir F-16 uçağı Ege Denizi'ne düştü! Eğitim uçuşu yapmak için Yunanistan'dan kalktığı belirtilen F-16'nın Psathura Adası yakınlarında düştüğü ifade edildi. Yunanistan medyası pilotun kurtulduğu bilgisini paylaştı!

Haber

Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcıları, Ankara'da Siyasi Diyalog Toplantısı'nda görüştü

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Alexandra Papadopoulou, Ankara'da düzenli Siyasi Diyalog Toplantısı'nda bir araya geldi.

Haber

Fatih Terim Yunanistan'da tarih yazıyor! Ligin en zorlu deplasmanı olan Olympiakos maçında 1-0 geriye düşmelerine rağmen 3-1 kazanmayı bildiler...

Yunanistan Ligi'nde normal sezon sona ermiş ve şampiyonluk turu başlamıştı. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ilk maçında deplasmanda Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 geriye düşen Yunan temsilcisi, Fatih Terim'in hamleleriyle karşılaşmayı 3-1 kazanarak şampiyonluk turuna mükemmel başladı.

Spor

Yetkililer doğruladı: Yunan Başbakan Miçotakis'in konvoyunun yakınlarında patlama!

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in Ukrayna'nın Odessa kentindeki konvoyunun 150 metre yakınında patlama meydana geldi. Yunan yetkililer durumu doğrulayarak heyetin durumunun iyi olduğunu aktardı.

Haber

Suriye'den Türkiye'ye, Türkiye'den Yunanistan'a! Teker teker yakalandılar

Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 26 kişi yakalandı.

Haber

Yunanistan Fatih Terim'e hayran! Yakaladığı puan ortalaması Yunan futbolseverleri bile hayrete düşürdü... 'Bunu nasıl başardı?'

Panathinaikos'un tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, takımını Yunanistan Kupası'nda finale çıkarmayı başarırken yakaladığı puan ortalamasıyla ülkenin en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor

Yunanistan Kupası'nda takımını finale çıkaran Fatih Terim için dikkat çeken manşet: Tesadüf mü? Olabilir

Panathinaikos'un başında aldığı sonuçlarla Yunanistan'da adından söz ettirmeyi başaran Fatih Terim kupada oynadığı son mücadelede PAOK'u penaltı atışlarıyla elemeyi başarırken Terim'in bu başarısı Komşu'da gündem yarattı. İşte detaylar...

Spor