Kerebiç Tatlısı Tarifi Haberleri

Kerebiç tarifi: Kerebiç tatlısı nasıl yapılır?

Kökeni Orta Asya’daki Türk boylarının dönemine dayanan kerebiç tatlısı, Osmanlı saray mutfaklarından geçip günümüze ulaşmayı başarmış bir lezzettir. En çok Adana ve Mersin’de yapılan bu tatlıyı isterseniz siz de evinizde, kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilir, tarifini ve gerekli malzemeleri de aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 08-03-2024 20:06

Mersin'den dillere destan bir lezzet: Kerebiç tatlısı tarifi

Ülkenin farklı yörelerine ait tatlılar Türk mutfağında önemli bir yer kaplıyor. Bayramlarda, Ramazan ayında, öğle ve akşam yemeklerinde tüketilen tatlılar, davet sofralarına ayrı bir güzellik katıyor. Bu tatlı tarifleri arasında bulunan Mersin yöresine ait kerebiç tatlısını siz de evinizde denemeye ne dersiniz?

Yemek 24-02-2022 16:35

Kurban Bayramı’nda kerebiç tatlısına ilgi arttı

Mersin yöresine ait olan ancak gastronomi şehri Gaziantep’te farklı bir tarzla üretilen kerebiç tatlısı, yasaksız geçen Kurban Bayramı nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı.

Yemek 20-07-2021 10:41

Evde Kerebiç Tarifi: Bembeyaz Şölen İçinde Lezzet Topu

Buğdayın anavatanı Anadolu’nun bir hamur tatlısı cenneti olmasına şaşırmamak gerekir. Hemen hemen her yörenin mutfaklarında yer edinen unlu tatlılardan biri olan kerebiç tatlısını evde kolayca yapmanız için harika bir tarif hazırladık!

Yemek 18-08-2020 11:19

Kerebiç Tatlısı Tarifi

Kerebiç Tatlısı Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kerebiç Tatlısı Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.