Kırmızı Oda dizisi hakkında bilgiler

Kırmızı Oda dizisi hakkında bilgiler

Kırmızı Oda dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kırmızı Oda'da, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirildi. Kırmızı Oda Oyuncu Kadrosu'nda Binnur Kaya Doktor Hanım karakterine, Tülin Özen - Doktor Piraye karakterine, Burak Sevinç - Doktor Deniz karakterine, Meriç Aral - Doktor Ayşe karakterine, Gülçin Kültür Şahin - Sekreter Tuna karekterine, Sezin Bozacı - Kafe Görevlisi Aynur karakterine, Baran Can Eraslan - Çaycı Hüseyin karakterine, Halit Özgür Sarı - Klinik Müdürü Murat karakterine hayat veriyor. Kırmızı Oda, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri adlı kitabının diziye uyarlamasıdır. Cem Karcı yönetmenliğinde çekimlerine başlayan Kırmızı Oda, Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı

Kırmızı Oda Dizisi Haberleri

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun tarzını paylaştı! Beğeni yağdı

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Güler rolünden sonra oyunculuk performansıyla dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdilerde ekranların tanınan simalarından biri haline geldi. Genç oyuncu sosyal medyada paylaştığı pozla dikkat çekti.

Magazin 07-04-2022 18:25

Melisa Sözen'den 'Kırmızı Oda' açıklaması!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Melisa Sözen, bir kozmetik firmasının reklam yüzü oldu. Önceki gün Feriye Palace'ta gerçekleştirilen lansmanda görüntülenen güzel oyuncu, final yapan 'Kırmızı Oda' dizisinde hayat verdiği 'Alya' karakteri hakkında konuştu.

Magazin 30-03-2022 12:53

Kenan İmirzalıoğlu ekranlara dönecek mi? Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'Gri' kararı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunucu olan Kenan İmirzalıoğlu'nun hayranları oyuncuyu artık bir dizide izlemek istiyor. Gelen teklifleri değerlendiren ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu iddialara göre, Disney Plus için hazırlanan "Gri" adlı dijital diziye sıcak bakıyor.

Magazin 07-03-2022 15:48

Kırmızı Oda dizisi hakkında dava açıldı!

TV8 ekranlarında 2 sezon boyunca yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Kırmızı Oda dizisine hırsızlık davası açıldı. İranlı yazar Shahzade N. İgual, dizinin 35. bölümden itibaren yayınlanan İranlı Mitra’nın 8 bölümlük hikâyesinin kendi hayat hikayesini anlattığı “Tahran’ın Kırmızı Sirenleri” adlı kitabından alındığını öne sürdü.

Magazin 03-03-2022 21:18

Kırmızı Oda neden final yaptı? Kırmızı Oda'nın doktoru Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu mu? Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak?

Kırmızı Oda dün ekrana gelen bölümüyle final yaptı. Binnur Kaya'nın başrolde olduğu dizinin final sahnesinde Gülseren Budayıcıoğlu da göründü. Kırmızı oda finali izleyenleri duygulandırdı. 2020 yılının Eylül ayında ilk bölümü ile izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda 61. bölümüyle ekranlara veda etti. Peki Kırmızı Oda neden final yaptı? Kırmızı Oda'nın doktoru Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu mu? Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak? İşte detaylar...

Magazin 19-02-2022 11:22

18 Şubat reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

18 Şubat reyting sonuçları açıklandı. 18 Şubat Cuma günü yayınlanan dizi, film ve programlar reyting listesinde birincilik mücadelesi verdi. Birçok kanalda yayınlanan birbirinden farklı yapımlar reyting mücadelesinin kazananı olmak için her gün rekabet etmeye devam ediyor. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? İşte 18 Şubat reyting sonuçları...

Trend 19-02-2022 09:41

Survivor bu akşam yok mu? Survivor neden yok? TV8 bugün ne var?

Survivor ekranların sevilerek izlenen yarışma programları arasında yer alıyor. TV8 yayınlanan Survivor, yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Survivor 2022 bu sene de birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ünlüler- Gönüllüler takımı ile TV8 ekranlarında yayınlanıyor. İzleyiciler, TV8'in yayın akışında Survivor'ı göremeyince Survivor bu akşam var mı, yok mu? Survivor neden yok şeklinde araştırmalara başladı.

Magazin 18-02-2022 19:16

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizisi birleşiyor!

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı'nda Türkiye dizi tarihinde bir ilk gerçekleşecek. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizi, seyirciyi oldukça şaşırtacak.

Magazin 18-02-2022 15:44

Kırmızı Oda'nın final tarihi belli oldu! Binnur Kaya'dan Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı

TV8'de yayınlanan başrolünü Binnur Kaya'nın paylaştığı Kırmızı Oda dizisi 61. bölümüyle final yaparak ekrana veda ediyor. Kırmızı Oda'nın final haberini duyuran Binnur Kaya, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu bu cuma noktalıyoruz. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle" dedi. Reytingleri düşen Kırmızı Oda'ya Delikanlı Sadi karakteriyle Erkan Petekkaya da geri dönmüş ancak dizi istenilen sonuçları alamamıştı. Kırmızı Oda'nın 61. ve final bölümü fragmanı da yayınlandı.

Magazin 16-02-2022 02:13

Survivor bu akşam var mı? Survivor yeni bölüm ne zaman? TV8 yayın akışı

Survivor ekranların en sevilen yarışma programlarından biri. Her hafta yeni bölümleriyle TV8'de yayınlanan Survivor izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Heyecan dolu oyunlarıyla ve kazanmayı isteyen azimli yarışmacılarıyla Survivor soluksuz izlenen bir yapımlar arasında yer alıyor. İzleyiciler, TV8'in yayın akışında Survivor'ı göremeyince Survivor bu akşam var mı, yok mu? Survivor neden yok şeklinde araştırmalara başladı.

Magazin 11-02-2022 19:36

Acun Ilıcalı'dan Kırmızı Oda sürprizi! Final yapacağı iddia ediliyordu

Final yapacağı iddia edilen Kırmızı Oda diziyle ilgili açıklama beklenirken Acun Ilıcalı'nın paylaşımını gören heyecanlandı. İddiaya göre düşük reytingler nedeniyle dizi 61. bölümde final yapacak.

Magazin 11-02-2022 15:22

Kırmızı Oda final mi yapacak, bitiyor mu? Kırmızı Oda ne zaman, kaçıncı bölümde final yapacak?

İlk bölümü 4 Eylül 2020'de başlayan Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nın Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlandı. İlk zamanlarda oldukça büyük çıkış yakalayan Kırmızı Oda dizisinin final yapacağı öğrenildi. Dönem içinde birçok yönetmen ve oyuncu değiştiren ve yakın zamanda final yapacak olan Kırmızı Oda dizisinin başrolünde Binnur Kaya yer aldı. Peki Kırmızı Oda neden ve ne zaman final yapacak?

Magazin 08-02-2022 16:56

Erkan Petekkaya da kurtaramadı! Kırmızı Oda dizisi final yapıyor

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı gündem bu yana yüksek reytingleri ile dikkat çeken Kırmızı Oda'dan üzen haber geldi. Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu fenomen dizi Kırmızı Oda'nın fişi çekildi. Son bir hamleyle diziye veda edip geri dönen Erkan Petekkaya da diziyi kurtaramadı. İşte Kırmızı Oda'nın final tarihi...

Magazin 08-02-2022 12:59

3 Şubat reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

Merakla beklenen 3 Şubat reyting sonuçları açıkladı. Bilindiği üzere her gün, bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. Farklı kanallarda yer alan birbirinden değerli yapımlar reyting mücadelesinin kazananı olmak için her gün büyük bir mücadele veriyor. Peki 3 Şubat günü en çok izlenen yapımlar arasında bakalım hangileri yer almış. İşte 3 Şubat reyting sonuçları!

Trend 04-02-2022 09:40

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya'nın eşi duru güzelliğiyle büyüledi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, her hafta sıra dışı hikayeleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla evlerimize konuk oluyor. Dizide canlandırdığı 'Delikanlı Sadi' karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Erkan Petekkaya'nın eşi doğal güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 03-02-2022 13:41

Kırmızı Oda dizisinin Nazgül’ü kimdir? Melis Birkan ne zaman ve nerede doğdu?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın rol aldığı Kırmızı Oda da her hafta farklı karakterlerin hikayesi işleniyor. Kırmızı Oda’nın geçtiğimiz gün yayınlanan bölümüne Melis Birkan’ın hayat verdiği Nazgül karakteri katıldı.

Haber 29-01-2022 13:08

Melis Birkan kimdir, aslen nereli? Kırmızı Oda dizisi Nazgül karakteri Melis Birkan kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Kırmızı Oda dizisinde Nazgül karakteri ile ekranlara dönecek olan Melis Birkan'ın hayatı merak konusu oldu. Son olarak söz dizisinin kadrosunda yer alan Melis Birkan, sevilen dizinin kadrosuna Nazgül rolüyle yer alacak. Peki Melis Birkan kimdir, aslen nereli? Melis Birkan kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte hayatı...

Magazin 28-01-2022 15:06

Survivor bugün neden yok? Survivor 2022 ne zaman yayınlanacak? 28 Ocak 2022 Cuma

Survivor 2022'de ipler iyice gerildi. Zor koşullar altında her hafta dokunulmazlık ve ödül oyunu için yarışan Ünlüler ile Gönüllüler takımı, açlık sorununun üstesinden gelip elenme ihtimalini ortadan kaldırmak için iyi bir performans sergilemeye çalışıyor. Yarışmanın sıkı takipçileri Survivor bugün neden yok? Survivor 2022 ne zaman yayınlanacak? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte yarışmaya ilişkin detaylar...

Magazin 28-01-2022 14:37

Kırmızı Oda dizisine Erkan Petekkaya'dan sonra Melis Birkan da katıldı

TV8'de yayınlanan başrolünü Binnur Kaya'nın paylaştığı Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümüne sürpriz isimler dahil olacak. Dizide Delikanlı Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya geri dönerken, kadroya ünlü oyuncu Melis Birkan da katılıyor.

Magazin 26-01-2022 23:07

Erkan Petekkaya, Delikanlı Sadi rolüyle Kırmızı Oda'ya geri döndü! Kırmızı Oda 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Delikanlı Sadi karakterini canlandırdığı Kırmızı Oda dizisine geri döndü. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'ya 58. bölümde yeniden dahil olan Petekkaya, hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Dizide Delikanlı Sadi'nin hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Kırmızı Oda'nın merakla beklenen yeni bölümünde de ilk fragman yayınlandı.

Magazin 24-01-2022 22:39

Erkan Petekkaya iddiası! Acun Ilıcalı'ya sert sözleri sonrası Kırmızı Oda'dan çıkarılmıştı! Reytingler düşünce...

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisinde oynarken kanalın sahibi Acun Ilıcalı'yı hedef almıştı. Petekkaya'nın açıklamaları sonrası oyuncunun dizideki rolü iptal olmuştu. Kırmızı Oda'dan çıkarılan Erkan Petekkaya hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Reytingleri düşen Kırmızı Oda için geri adım atıldı. İddiaya göre Erkan Petekkaya diziye dönüyor.

Magazin 22-01-2022 09:07

Kırmızı oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, sıra dışı hayat hikayeleriyle, seyirciyi ekrana kilitliyor. Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı dizinin, 7 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kırmızı oda neden yok?'' ve ''Kırmızı Oda yeni bölümü ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 07-01-2022 12:25

Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman? Acun Ilıcalı'dan Kırmızı Oda açıklaması

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalarak reytinglerde bekleneni elde edememişti. Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda'nın erken final yapacağı iddia edilmişti. Ancak kanalın patronu Acun Ilıcalı bu iddiaları yalanlayarak Kırmızı Oda dizisinin yeni yılda da devam edeceğini duyurdu.

Magazin 03-01-2022 21:05

Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl? Hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya iyi mi?

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde 'Ali Kaptan' rolü ile akıllara kazınan Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'da canlandırdığı Sadi karakteri ile de çok sevilmişti. En son 'Sana Söz' dizisi ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Erkan Petekkaya hastaneye kaldırılmıştı. Peki Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl? Hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya iyi mi?

Magazin 29-12-2021 23:56

Kırmızı Oda'da şok gelişme! Gökhan Özoğuz ekibi ve tüm ailesi koronavirüse yakalandı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, hafta sonu verdiği konser sonrası menajeri ve ekip arkadaşları ile birlikte koronavirüs oldu. Kendisiyle birlikte tüm ailesinin de korona olan müzisyenin Kırmızı Oda çekimleri ve konserleri askıya alındı.

Magazin 29-12-2021 14:31

Kırmızı Oda'da Keklik'in kardeşini canlandıran Deniz Gürzumar'ın annesi kendisinden de ünlü çıktı! O da oyuncu...

Başrolünü Binnur Kaya'nın üstlendiği Kırmızı Oda Dizisinde Keklik karakterinin kardeşini canlandıran Deniz Gürzumar, başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Genç ismin annesinin kendisi gibi oyuncu olduğunu öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Deniz Gürzumar'ın son olarak Hercai dizisinde rol alan kendisi gibi oyuncu annesi...

Magazin 25-12-2021 08:40

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz kırmızı elbiseli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği 'Cemile' karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı kırmızı elbiseli pozlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 23-12-2021 09:46

Kırmızı Oda'nın Süveyda'sı İlayda Alişan'ın cesur pozuna yorum yağdı!

En son Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği 'Süveyda' karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyunccu İlayda Alişan, sosyal medya hesabından paylaştığı kırmızı elbiseli pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 16-12-2021 13:29

Kırmızı Oda'nın Keklik'i havaalanında mahsur kaldı! Binnur Kaya paylaştı

Kırmızı Oda'daki Keklik karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri kötü hava şartları yüzünden havaalanında mahsur kaldı. Binnur Kaya ise arkadaşıyla ilgili bir paylaşım yaparak "Hadi gel" yazdı.

Magazin 30-11-2021 14:18

Kırmızı Oda'nın Sare'si Sitare Akbaş, güzelliğiyle sosyal medyayı salladı!

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği 'Sare' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Sitare Akbaş, iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.

Magazin 30-11-2021 11:47

Kırmızı Oda'nın Süveyda'sı İlayda Alişan banyo pozuyla beğeni topladı!

Son haftalarda Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği 'Süveyda' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu İlayda Alişan, Instagram hesabından paylaştığı banyo pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-11-2021 09:17

Kardeşlerim'in Cemile'si Nilsu Yılmaz göğüs dekolteli pozuyla sosyal medyayı salladı!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Cemile karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Nilsu Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı derin dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-11-2021 09:23

Kırmızı Oda'nın Firuzan'ı Şifanur Gül'ü bir de Instagram'da görün! Güzelliğiyle ezber bozuyor!

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Firuzan karakteriyle seyirciyi gözyaşlarına boğan genç oyuncu Şifanur Gül, sosyal medyada bambaşka biri!

Magazin 24-11-2021 10:35

Zennelikten solistliğe! Kırmızı Oda'nın Keklik'i Ayta Sözeri'nin şaşırtan hayat hikayesi!

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Keklik karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ayta Sözeri'nin bugünlere nasıl geldiğini duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 23-11-2021 12:07

Kırmızı Oda'ya Gökhan Özoğuz'dan sonra Sitare Akbaş da katıldı! Dare'nin sevgilisini canlandıracak

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı tv8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Diziye yeni katılan Gökhan Özoğuz'un canlandırdığı Dare'nin sevgilisi Sare'yi Sitare Akbaş oynayacak.

Magazin 22-11-2021 21:42

19 Kasım reyting sonuçları! Arka Sokaklar mı, Kırmızı Oda mı reytinglerde birinci oldu?

19 Kasım’da televizyonda yayınlanan reyting sonuçları belli oldu. Arka Sokaklar, Esra Erol’da, Aziz, Kırmızı Oda ve Aşk Mantık İntikam gibi yapımlar, televizyonda yayınlandı. Günlük yayınlanan dizi, film ve programların reyting sonuçları, sabah saatlerinden itibaren açıklanıyor.

Trend 20-11-2021 13:16

Kırmızı Oda Dara kimdir? Gökhan Özoğuz kaç yaşında ve nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Dara karakteri ile dikkat çeken Gökhan Özoğuz'un hayatı merak konusu oldu. Bir zamanlar O Ses Türkiye yarışma programını sunan Gökhan Özoğuz aslen Gazianteplidir. İşte merak edilenler...

Magazin 19-11-2021 23:45

Kırmızı Oda Pembe kimdir? Meltem Cumbul kaç yaşında?

Oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer alan Meltem Cumbul şimdilerde, TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Pembe karakterine hayat veriyor. Bir süredir ekranlardan uzak kalan Meltem Cumbul Yılan Hikayesi, Muhteşem Yüzyıl, Aşk Yakar, Arka Sokaklar gibi dizilerde rol almıştı. İşte detaylar...

Magazin 19-11-2021 22:53

Survivor yıldızı Kırmızı Oda dizisine katılıyor! Sosyal medya çalkalandı!

Survivor 2021 sezonunda yaşadığı sakatlık nedeniyle adaya veda eden Emin Günenç'in, Kırmızı Oda dizisine dahil olduğu ortaya çıktı.

Magazin 13-11-2021 09:04

Kırmızı Oda'nın yıldızı Binnur Kaya'nın kardeşi de ünlü çıktı

Kırmızı Oda adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Binnur Kaya son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan usta oyuncunun, kız kardeşinin de ünlü olduğunu öğrenenler şaşkına dönüyor.

Magazin 13-11-2021 08:55

Kırmızı Oda'nın Derya'sı Ayça Bingöl'ün kız kardeşini gören ''Güzellik genetik'' diyor!

Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Derya karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan başarılı oyuncu Ayça Bingöl'ün kardeşi Ilgın Bingöl de, ablası kadar duru bir güzelliğe sahip.

Magazin 09-11-2021 09:14

Kırmızı Oda'nın Pembe'si Meltem Cumbul'un eski sevgilisinin kim olduğunu duyan şaşıp kaldı!

TV8'in iddialı projesi Kırmızı Oda'ya katılarak ekranlara dönen Meltem Cumbul'un eski sevgilisinin, Türkiye'nin ve dünyanın en yakışıklı oyuncularından biri olduğunu biliyor muydunuz?

Magazin 06-11-2021 12:39

Kırmızı Oda Pembe kimdir? Meltem Cumbul kimdir? Meltem Cumbul kaç yaşında ve nereli?

Yayınlandığı günden beri büyük yankı uyandıran Kırmızı Oda dizisi yeni sezona yeni oyuncuları ve yeni hikayeleri ile devam ediyor. Dizide rol alan oyunculardan biri de Meltem Cumbul oldu. Meltem Cumbul, Kırmızı Oda dizisinde "Pembe" rolüne hayat veriyor. Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Cumbul Muhteşem Yüzyıl, Parmaklılar Ardında, Arka Sokaklar gibi birçok projede yer aldı.

Magazin 05-11-2021 21:33

Meltem Cumbul, Kırmızı Oda dizisiyle ekranlara dönüyor!

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, 7 yıl aranın ardından televizyon ekranlarına geri dönüyor. 51 yaşındaki ünlü oyuncu, TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alacak.

Magazin 04-11-2021 22:49

Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda!

Masumlar Apartmanı dizisine, Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya misafir olacak. Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar paylaşımıyla beğeni topladı.

Magazin 02-11-2021 15:17

Süveyda'nın annesi Narin'in hastalığı nedir? Kırmızı Oda Kırmızı Oda Narin yani Aylin Paksoy kimdir?

Annesi Narin’in, ‘’Atta gitti bebek.’’ sözlerini hiç aklından çıkaramadığını vurgulayan Süveyda’nın babası Mustafa bey, vicdan azabı çekmektedir. Mustafa bey kızının gerçek ailesini ve Süveyda’yı nasıl aldıklarını anlatır.

Magazin 30-10-2021 11:54

Camdaki Kız’ın Sedat’ıyla ilgili şok bilgi! Feyyaz Şerifoğlu oyuncu olmadan önce bakın ne iş yapmış!

Oyuncuların şarkı çıkardığı, mankenlerin sosyal medya fenomeni olduğu sektörde şarkıcılar da oyunculuğa soyunuyor. O isimlerden biri de Kırmızı Oda dizisiyle adını duyuran Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu.

Magazin 28-10-2021 16:49

Emre Altuğ, Kırmızı Oda dizisine katıldı

Tv 8’de yayınlanan ve konuk oyuncularıyla gündemden düşmeyen Kırmızı Oda dizisine şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ katıldı. Altuğ, Kırmızı Oda setinden ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 28-10-2021 15:52

Kırmızı Oda dizisinde koronavirüs alarmı!

TV8'de cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde koronavirüs şoku yaşandı. Kırmızı Oda'nın setinde vaka sayısının 14’ü bulduğu öne sürüldü.

Magazin 21-10-2021 22:38