Koç Holding Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri haberlerinin ardından Koç Holding'den Yapı Kredi açıklaması geldi!

Yapı Kredi'ye Körfez ülkelerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri'nden talip çıktığına dair ortaya çıkan haberlere ilişkin olarak Koç Holding'den açıklama geldi.

Finans 05-04-2024 13:40

KCHOL ve YKBNK analizi: Lobilenme, zulüm ve ekonomide büyüme

Lobilenme, ekonomik büyüme süreçlerinin en göz ardı edilen ama en etkili konsepttir. Çünkü küreselleşen bir dünyada yerel düşün küresel hareket et diyen bir global konjonktürde yaşıyoruz. Terörün, zulmün ve lobilenmenin zilleti İsrail’i yazı-ya alalım. Silah baronlarının karı ve çıkarları için kendi sivillerine bile saldırabilecek kadar düşkün. Bir ekonomideki lobi faaliyetleri, özel çıkar gruplarının veya sektörlerin politika yapıcıları üzerinde etkide bulunma çabalarını ifade eder.

Finans 13-11-2023 08:53

Koç Holding'den batarya hücresi üretim tesisi yatırımına ilişkin açıklama

Koç Holding, "batarya hücresi üretim tesisi" yatırımına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Koç Topluluğu'nun katılımı ile Ford Motor Company ve LG Energy Solution tarafından Ankara'da gerçekleştirilmesi planlanan batarya hücre üretimi yatırımından vazgeçildiği belirtildi.

Finans 10-11-2023 21:07

Koç Holding'ten büyük kâr! Toplam gelir 25 milyar dolara yaklaştı

Koç Holding, 2023 yılının ilk yarısında konsolide bazda toplam 24,9 milyar dolar gelir elde etti. Konuya ilişkin konuşan CEO Levent Çakıroğlu, yatırım mesajı vererek, "Daha da güçlenen likiditemiz ile önümüzdeki dönemde tüm paydaşlarımız için uzun vadeli değer yaratma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Finans 02-08-2023 09:11

Koç Holding

Koç Holding Hakkındaki Haberler Mynet'te. Koç Holding Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Koç Holding'den Yapı Kredi açıklaması! '6,8 milyar TL bedel ile...'

Koç Holding, sahibi olduğu Yapı Kredi sermayesinin yüzde 6,8’ine denk gelen Yapı Kredi payının, hızlandırılmış talep toplama süreci sonucunda 6,8 milyar TL bedel ile borsa dışında kurumsal yatırımcılara satışının yapıldığını duyurdu.

Finans 28-07-2023 16:48

Ali Koç, Kahramanmaraş'ta konteyner kent açılışı yaptı

Kahramanmaraş’a Koç Holding tarafından yapılan konteyner kentin açılışı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, protokol ve sporcuların katıldığı bir törenle yapıldı. Açılışta konuşan Başkan Ali Koç, kendilerinin sadece kaynak yarattıklarını belirterek, “Ancak şunu unutmayın, ne kadar kaynağınız olursa olsun, ne kadar hazır konteyneriniz olursa olsun devlet olmazsa, bunlar olmuyor” dedi.

Spor 28-07-2023 00:59

Koç, batarya hücresi üretimi için Ford ve LG ile anlaştı

Koç Holding batarya hücresi üretimi için Ford Motor Company ve LG Energy Solution ile anlaşma imzaladı.

Finans 22-02-2023 07:48

Mustafa V. Koç Spor Ödülü’nün sahibi “Adım Adım Oluşumu” oldu

Yardımseverlik koşuları ile bireylerin ve kurumların spor yoluyla harekete geçmesini sağlayarak toplumsal dayanışmaya ilham kaynağı olan “Adım Adım Oluşumu”, 6'ncı kez düzenlenen Mustafa V. Koç Spor Ödülü’nün sahibi oldu.

Haber 02-11-2022 10:52

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kıraç, BM Genel Kurulu kapsamında düzenlenen panelde konuştu:

"Toplumsal cinsiyete dayalı eşitsizliklerle mücadelenin en önemli göstergesi, liderler için de kurumlar için de temenni ve iyi niyet diline son verip, somut hedefler ortaya koymak ve bu hedefleri cesaretle ve kararlılıkla gerçekleştirmek olmalı" - "Koç Topluluğu olarak UN Women ile iş birliğimiz ve Nesiller Boyu Eşitlik Forumu'ndaki küresel liderliğimiz kapsamında sürdürdüğümüz eşitlik seferberliğinin en büyük destekçisi ve en yakın takipçisiyim"

Yurthaber 22-09-2022 15:32

Koç Holding, İstanbul Bienali Sponsorluğu'nu 2036'ya kadar uzattı

17'nci İstanbul Bienali’ni "Sanatla Değiş, Dünyayı Dönüştür" söylemine sahip olan iletişim kampanyasıyla karşılayan Koç Holding, tüm sanatseverleri 17 Eylül-20 Kasım 2022 tarihlerinde ücretsiz olarak ziyaret edilebilen Bienal’e davet ediyor

Yurthaber 14-09-2022 16:00

Koç Topluluğu şirketi Token, Ödero markası ile elektronik para hizmetine başlıyor

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Token Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kemal Ebiçlioğlu: - "Ödeme dünyası çok hızlı büyüyor, farklı kulvarlarda şekilleniyor. Geleneksel bir ödeme kaydedici cihazla başladığımız yolculuğumuzu, cihaz bağımsız ödeme çözümleri ile ilerletmek istedik"

Yurthaber 02-09-2022 12:16

Koç Holding yılın ilk yarısında 385,9 milyar lira konsolide gelir elde etti

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu: - "Kombine yatırımlarımızı bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla iki katına çıkartarak 14,9 milyar TL'ye yükselttik. Böylece son 5 yılda yaptığımız toplam yatırım 65 milyar TL'ye ulaştı"

Yurthaber 16-08-2022 19:29

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç'tan eşitlik seferberliğinde kararlılık mesajı

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç: - "Somut ve kapsamlı taahhütlerimizi hayata geçirme motivasyonumuzu bir an olsun kaybetmemeliyiz. İşe alım uygulamalarımızı ve rakamlarımızı yakından takip etmek zorundayız"

Yurthaber 22-07-2022 17:16

Koç Topluluğu, yeni şirketi WAT Mobilite ile elektrikli araç şarj ağı işletmeciliğine başlıyor

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu: - "Koç Holding olarak iklim kriziyle mücadele yolunda ve 2050 yılında karbon nötr olma hedefimiz kapsamında, iş modellerimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi kararlılıkla dönüştürmeye devam ediyoruz" - WAT Genel Müdürü Oğuzhan Öztürk: - "Koç Topluluğu şirketlerinin kendi lokasyonları ile Türkiye geneline yayılan güçlü bayi ve servis altyapısı en büyük itici gücümüz olacak"

Yurthaber 04-07-2022 12:25

Koç Holding Üst Yöneticisi Çakıroğlu: “Topluluğumuzu yeni nesil çalışma düzenine hazırlıyoruz”

“Kişiselleştirilmiş hibrit çalışma deneyimi ve topluluğumuz bünyesindeki şirketlerimizin farklı ofislerinden çalışma olanağı sunduğumuz uygulamamızla çalışma arkadaşlarımız için 35 ortak çalışma alanı oluşturduk. Hedefimiz bu sayıyı 100’e çıkarmak”

Haber 27-05-2022 13:29

Koç Holding ilk çeyrek net kârını açıkladı

Koç Holding, yılın ilk çeyreğinde 152,1 milyar TL konsolide gelir elde etti. Yılın ilk çeyreğinde net kâr ise 6,71 milyar lira oldu. Konuya ilişkin konuşan Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, “2022'nin ilk çeyreğinde yatırımlarımızı aralıksız sürdürerek 5,3 milyar TL'lik kombine yatırım gerçekleştirdik. Böylece son 5 yılda yaptığımız toplam yatırım 57,3 milyar TL'ye ulaştı” ifadelerini kullandı.

Finans 10-05-2022 08:21

Koç Holding, yılın ilk çeyreğinde 152,1 milyar TL konsolide gelir elde etti

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu: - "2022'nin ilk çeyreğinde yatırımlarımızı aralıksız sürdürerek 5,3 milyar TL'lik kombine yatırım gerçekleştirdik. Böylece son 5 yılda yaptığımız toplam yatırım 57,3 milyar TL'ye ulaştı"

Yurthaber 09-05-2022 19:13

Koç Holding Office Free ile uzaktan çalışmaya yeni bir boyut kazandırdı

Koç Holding İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı Özgür Burak Akkol: - "Office Free uygulaması ile çalışma arkadaşlarımıza kendi işlerinin gerekliliklerine göre uzaktan çalışma tercihlerini yapabilme özgürlüğünün yanı sıra, istedikleri herhangi bir şirket ofisinde çalışma imkanı da sağlayarak, alışılagelmiş hibrit çalışma modelinin ötesinde bir deneyim sunuyoruz"

Yurthaber 24-03-2022 12:19

Ford Otosan Genel Müdürlüğü'ne Güven Özyurt getirildi

Ford Otosan Genel Müdürlüğü'ne Güven Özyurt getirildi

Yurthaber 18-03-2022 19:05

Koç Holding'ten bir ilk! İşe alım sürecinde yapay zeka kullanacak

Koç Holding, insan kaynakları alanında kendi kaynaklarıyla geliştirdiği yenilikçi bir uygulamayı hayata geçirdi. Holding, işe alım süreçlerinde artık kendi tasarladığı yapay zeka teknolojisini kullanacak. Koç Holding'in tasarladığı yapay zeka yazılımı öncelikli olarak, Koç Topluluğu'nun kurumsal kariyer platformu Koç Kariyerim'de devreye alınıyor. Yılda 3 milyondan fazla başvuru alan Koç Topluluğu'nda, bu yazılım sayesinde önemli bir kaynak tasarrufu sağlanması da hedefleniyor.

Finans 18-03-2022 11:05

Koç Topluluğu, işe alım süreçlerini yapay zeka teknolojisi ile birleştirdi

Koç Holding İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı Özgür Burak Akkol: - "Koç Kariyerim üzerinden son olarak devreye aldığımız ve çalışma arkadaşlarımızın kodladığı yapay zeka teknolojisinin hem önemli bir kaynak tasarrufu sağlayacağına hem de doğru yetenekleri Topluluğumuza kazandırmada faydalı olacağına inanıyorum"

Yurthaber 17-03-2022 12:57

Koç Holding, batarya yatırımı için niyet mektubu imzaladı

Koç Holding, Ford Motor Company ve SK On Co ortaklığı ile Ankara'da planlanan batarya yatırımına katılmak için niyet mektubu imzaladı.Holding'ten KAP'a yapılan açıklamada Ford ve SKO ortaklığı ile Ankara'da gerçekleştirilmesi planlanan batarya üretimi yatırımına holdingin katılması konusunda işbirliği imkanlarının değerlendirilmesi amacıyla tarafların ön niyetlerini içeren bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu (MoU) imzalandığı bildirildi.

Finans 14-03-2022 09:42

Koç Holding'de görev değişimleri

Koç Holding CFO'su Ahmet Ashaboğlu, Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Oya Ünlü Kızıl'ın emeklilik sebebiyle görevlerinden ayrılacakları duyuruldu.

Finans 03-03-2022 13:44

Koç Holding’ten Yapı Kredi payları için SPK’ya başvuru

İtalyan UniCredit’in Yapı Kredi’deki yüzde 18 payını Koç Holding’e satma kararının ardından holding, Yapı Kredi payları için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) zorunlu pay alım teklifi başvurusu yaptı.

Finans 22-11-2021 15:24

Koç Holding batarya yatırımına ilişkin haberleri yalanladı

Koç Holding, Koç Topluluğu tarafından batarya üretim tesisi kurulması amacıyla çalışmalar yürütüldüğü yönünde çıkan haberlere ilişkin KAP'a açıklama yaparak, böyle bir çalışmanın olmadığını ifade etti.

Finans 10-11-2021 09:34

Koç, Yapı Kredi’deki UniCredit hisselerini geri alıyor

Koç Holding, Yapı Kredi sermayesinin yüzde 18’e denk gelen paylarının alımına ilişkin kararını Unicredit’e iletti. UniCredit Yapı Kredi'deki yüzde 20 payının tamamını satma kararı alırken, yüzde 18 pay Koç Holding tarafından 3.5 milyar liraya alınacak.

Finans 09-11-2021 10:40

Koç Holding: 2015-2020 döneminde 11,3 milyar dolar yatırım yaptık

Koç Topluluğu’nun bayileri ve yetkili servisleri ile fikir alışverişinde bulunmak üzere düzenlediği geleneksel Anadolu Buluşmaları'nın 29'uncusu bu yıl dijital ortamda gerçekleştirildi. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, "2015-2020 döneminde 11,3 milyar dolar yatırım harcaması gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Finans 15-10-2021 13:45

Koç Holding, 5 yıldır üst üste Dünyanın en iyi işverenleri listesinde

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding, dünyanın 77 ülkesinde yayın yapan iş dünyası ve ekonomi dergisi Forbes'un yayınladığı "Dünyanın En İyi İşverenleri" listesinde bu yıl da Türkiye'yi başarıyla temsil etti. Beşinci defa yayınlanan araştırmada Koç Holding, 165'inci en iyi işveren olurken, bu yıl da listeye Türkiye’den seçilen şirketler arasında en üst sırada yer aldı.

Finans 14-10-2021 14:02

Koç Holding ‘Karbon Dönüşüm Programı’nı başlattı

2050 yılına kadar karbon nötr olma hedefini ortaya koyan Koç Holding, bu doğrultuda somut ve uygulanabilir bir yol haritasını içeren Karbon Dönüşüm Programı’nı başlattı.

Finans 07-10-2021 17:00

Türkiye'nin ikinci büyük yat limanı! 40 yıllığına özelleştiriliyor

Koç Holding bağlı ortaklığı Tek-Art Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri'nin Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nı özelleştirme ihalesinde 2.53 milyar lira ile en yüksek teklifi verdiğini duyurdu. Öte yandan 1291'i denizde ve 220'si karada olmak üzere toplamda 1511 yat bağlama kapasitesi ile Türkiye'nin ikinci, İstanbul'un en büyük yat limanı olarak biliniyor.

Finans 07-10-2021 16:40

Amman Büyükşehir Belediyesi'nin dev otobüs ihalesini Otokar kazandı

Otokar, ihracatta hız kesmiyor. Modern otobüsleri ile 50'den fazla ülkede milyonlarca yolcuya toplu taşımada üst düzey konfor sunan Otokar, Ürdün'deki dev otobüs ihalesini kazandı. Otokar, Ürdün'ün başkenti Amman Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşımacılık ihtiyaçları için açılan 136 adetlik otobüs ihalesi kapsamında 100 adet Doruk ve 36 adet Kent üretecek ve ihraç edecek.

Finans 05-10-2021 11:23

Koç Holding'in ihracat başarısı: 4 şirketi ile ilk 10'a girdi!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yapılan “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” araştırmasında Koç Topluluğu şirketleri damga vurdu. En çok ihracat gerçekleştiren 10 firma listesinde Koç Holding'in 4 şirketi yer aldı. Ford Otosan en çok ihracat yapan şirket oldu. Arçelik 6’ncı, Tofaş 8’inci ve Tüpraş 9’uncu sırayı aldı.

Finans 20-09-2021 10:01

Otokar, İETT ihalesi için yerli metrobüs üretecek

Koç Topluluğu şirketlerinden otobüs üreticisi Otokar’a, İETT Genel Müdürlüğü tarafından açılan 100 adetlik metrobüs ihalesinin sözleşmeye davet mektubu iletildi.

Finans 07-09-2021 08:21

Enspire Kreatif Enerji Çözümleri Türkiye'yi ESCO modeli ile tanıştırıyor

Enspire Kreatif Enerji Çözümleri Türkiye'yi ESCO modeli ile tanıştırıyor

Yurthaber 18-05-2021 17:03

Koç Holding'den küresel taahhüt

Koç Holding Üst Yöneticisi Levent Çakıroğlu: - "Paydaş Kapitalizmi Göstergeleri'ne yönelik verdiğimiz taahhüt, paydaşlarımız ile kurduğumuz şeffaf ve sürekli iletişim ile güvene dayalı ilişkinin daha da gelişmesine katkı sağlayacak"

Yurthaber 04-05-2021 10:24

Sevim Arsel kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sevim Arsel'in hayatı

Vehbi Koç'un kızı Sevim Arsel, Forbes dergisinin hazırladığı "En Zengin 100 Türk" listesinde beşinci sırada yer almasının ardından gündemde en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Sevim Arsel'in hayatı ve ne iş yaptığı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Koç Holding yönetim kurulu üyelerinden biri olan Sevim Arsel kimdir? İşte, Vehbi Koç'un kızı hakkında merak edilenler...

Finans 06-04-2021 18:52

Koç Holding, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin Nesiller Boyu Eşitlik Forumunda

Forum kapsamında teknoloji ve inovasyon alanındaki çalışmalara öncülük edecek olan Koç Holding, küresel iyi örneklerin oluşması ve yaygınlaşması için dönüştürücü rol üstlenecek - Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu: - "HeForShe hareketinin Küresel Etki Liderleri'nden biri olarak, son 5 yıldır yaptığımız çalışmaları, teknoloji ve inovasyondaki uzmanlığımız ve birikimimizle bir araya getirerek toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda küresel ölçekte yapılacak çalışmalara katkı sağlayacağız"

Yurthaber 02-03-2021 10:06

Milyonlarca insanın hayatına dokundu: Koç Holding kurucusu Ahmet Vehbi Koç kimdir?

“Devletim ve ülkem var oldukça, ben de varım,” diyen Ahmet Vehbi Koç 1996 yılının 25 Şubat'ında aramızdan ayrılırken geride devasa bir imparatorluk ve milyonlarca kişinin hayatına etki eden bir şirket bıraktı. Yaptığı işlerle birlikte yardımlarıyla da adını duyuran Ahmet Vehbi Koç kimdir? İşte Koç Holding'in dünyanın en iyi şirketleri arasına koyan Vehbi Koç'un hayatı...

Haber 24-02-2021 11:56

Koç Holding'in Kurucusu Vehbi Koç'un vefatının 25'inci yılı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarına yakından şahitlik eden, Türkiye’nin kalkınma yolculuğunda ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan iş insanı Vehbi Koç, herkes için ders niteliği taşıyan 95 yıllık ömründe sayısız eser bıraktı. İşte Vehbi Koç'un bıraktığı izler...

Haber 24-02-2021 11:28

Koç Holding'ten 8 bin öğrenciye burs

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol yaptıkları 'Mesleki-Teknik Eğitimi Özendirme Programı" ile, mesleki-teknik eğitimin ekonomi açısından önemi konusunda toplumun her kesiminin dikkatini çekmek ve gençleri meslek eğitimine özendirmeyi amaçladıklarını bildirdi.

Haber 21-06-2006 19:01

Koç Holding, hisse dağıtacak

Koç Holding, sermaye artırımına ilişkin 21. tertip hisse senetlerinin dağıtımına 19 Ocak 2004 tarihinde başlıyor.

Haber 30-12-2003 14:40

Koç Holding'e sendikasyon kredisi

Koç Holding A.Ş., uluslar arası piyasalardan sağlanan 150 milyon dolar tutarındaki sendikasyon kredisi anlaşmasını Londra'da imzaladı. 370 gün vadeli ve Libor artı 1.10 faizle alınan kredi, Koç Holding ve Koç Topluluğu şirketlerinin ticaret finansmanı ve işletme sermayesi de dahil her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Haber 23-12-2002 11:38

Koç Holding yetki verdi

Koç Holding 150 milyon dolarlık sendikasyon için yetki verdi.

Haber 27-11-2002 10:52

Koç Holding, OPET'le görüşüyor

Koç Holding, OPET'le olan ticari ilişkisini akaryakıt dağıtım işini de yansıtmak için görüşmeler yapıldığını açıkladı.

Haber 01-11-2002 10:46

Koç Holding'den Çin'e yatırım

Koç Holding bünyesinde yer alan Demirdöküm, Çin'de çelik radyatör üretecek. Çin'in dev kuruluşlarından Chung Mei Internatıonal Holdings Limited grubunun üyesi olan Chung Mei Industries Limited ile ortaklık anlaşması nedeniyle Koç Holding Nakkaştepe Merkez Binası'nda bir toplantı düzenlendi.

Haber 26-07-2002 12:45

Koç Holding'den ortaklık

Koç Holding, hisselerinden bir bölümünün Goodyear Tire&Rubber Company'ye satışına, satış bedeli karşılığında bu şirketin hisselerinden bir bölümünün de satın alınmasına karar verdi.

Haber 09-07-2002 10:30