Kod Adı Olympus Haberleri

Reyting sonuçları açıklandı! Müslüm, Kod Adı Olympus, Bizim Köyün Şarkısı, Recep İvedik 6, MasterChef 3 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

3 Eylül reyting sonuçları merek konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, verileri takip ediyor. Dün Müslüm, Kod Adı Olympus, Bizim Köyün Şarkısı, Recep İvedik 6, MasterChef gibi yapımlar ekrana geldi. 3 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Peki, Müslüm, Kod Adı Olympus, Bizim Köyün Şarkısı, Recep İvedik 6, MasterChef'in ekrana geldiği 3 Eylül Pazar gününün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 04-09-2023 10:41

Kod Adı: Olympus filmi konusu nedir? Kod Adı Olympus filmi oyuncuları kimlerdir? Gerard Butler hayranları ekran başına!

Kod Adı: Olympus (Olympus Has Fallen) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Gerard Butler ve Aaron Eckhart'in başrolde olduğu aksiyon ve gerilim tarzda film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Kod Adı: Olympus filmi konusu nedir? Kod Adı Olympus filmi oyuncuları kimlerdir? Gerard Butler hayranları ekran başına!

Magazin 03-09-2023 18:52

Kod Adı Olympus

Kod Adı Olympus Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kod Adı Olympus Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.